Προς το περιεχόμενο

Αγορα αυτοκινητου οικογενειακου

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια ψαχνω αμαξι με πολυ μεγαλο πορτ μπαγκαζ. Εχω ενα Οκταβια τωρα αλλα θα ηθελα ενα SUV  σε λογικες τιμες και τουλ με το ιδια λιτρα (εαν οχι μεγαλυτερο). 

Δεν ξερω εαν παιζουν και LPG γιατι θα με ενδιεφερε το εργοστασιακο. 

Επισης δεν θελω στεισον βαγκον εαν δεν υπαρχουν καθολου SUV με τις παραπανω προδιαγραφες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω να υπάρχει suv με μεγαλύτερο χώρο αποσκευών  από δικό σου.

Επίσης ΑΝ υπάρχει θα είναι μεγάλης κατηγορίας, συνεπώς ακριβό.

Επεξ/σία από AntonisKo
  • Like 3

Πόσο συχνά χρειάζεσαι τον πλήρη χώρο αποσκευών; Εκεί κερδίζουν (συνήθως) τα SUV. Ναι μεν δεν έχουν τόσο μεγάλο χώρο αποσκευών όσο ένα αντίστοιχο μακρύκ*λο, αλλά επειδή ο όγκος τους είναι ενιαίος (και όχι ένα "κουτί" ΕΞΩ από αυτοκίνητο), μπορείς να εκμεταλλευτείς πολύ καλύτερα τα καθίσματα. 

Εάν λοιπόν η ανάγκη για πολλές αποσκευές είναι σπάνια, αλλά όταν υπάρχει είναι σε ζόρικο βαθμό, καλά κάνεις και κοιτάς σε SUV. Επίσης, καλά κάνεις και κοιτάς σε SUV αν θες οικογενειακό όντως για οικογένεια (π.χ. καρότσι).

Εάν πάλι χρειάζεσαι να μεταφέρεις συνέχεια πολλά μικροπράγματα (π.χ. ηλεκτρολόγος, υδραυλικός), αλλά ποτέ κάτι πολύ ογκώδες, ή ποτέ τίγκα, κάτσε στο Octavia. 

4 ώρες πριν, mchrisober είπε

Παιδια ψαχνω αμαξι με πολυ μεγαλο πορτ μπαγκαζ. Εχω ενα Οκταβια τωρα αλλα θα ηθελα ενα SUV  σε λογικες τιμες και τουλ με το ιδια λιτρα (εαν οχι μεγαλυτερο). 

Dacia Jogger LPG το 5θεσιο με 700+ λίτρα πορτ μπαγκάζ

• Like 1

εχω τα καροτσια των παιδιων που ειναι πολυ ογκοδης οποτε χρειαζομαι χωρο σχεδον καθημερινα. το jogger φενετε καλη λυση γιατι μετα παω σε πολυ ακριβα.

2 hours ago, mchrisober said:

εχω τα καροτσια των παιδιων που ειναι πολυ ογκοδης οποτε χρειαζομαι χωρο σχεδον καθημερινα. το jogger φενετε καλη λυση γιατι μετα παω σε πολυ ακριβα.

Μάλλον θα σ' εξυπηρετήσει καλύτερα το Octavia που ήδη έχεις. Πρακτικά, με SUV θα κερδίσεις μόνο την άνεση στο φόρτωμα (από το λίγο επιπλέον ύψος) [εκτός και αν πας σε ΠΟΛΥ ακριβό, που είπες ότι δεν παίζει]. Κάνε υπομονή 2 χρόνια μέχρι να φύγει το θέμα "καρότσι". Τότε θα σ' εξυπηρετεί καλύτερα ένα μικρό SUV.

• Like 1

12 ώρες πριν, mchrisober είπε

Μπαγκαζιερα οροφης και θα σου μεινει και για πιο μετα, την βαζει βγαζεις οποτε θες, οκ τωρα ειναι δυσκολη ηλικια λογω καροτσιων, σε 2-3 χρονια ομως δεν θα τα εχεις αυτα να πιανουν ολο τον χωρο. Και εγω περασα απο την δικαιι σου φαση, με insignia που εχει 540 λιτρα, εσυ εχεις ηδη ακομα μεγαλυτερο , εκτος αν θες ετσι και αλλιως να αλλαξεις αμαξι οποτε παω πασο.

• Like 1

Στις 8/1/2024 στις 5:43 ΜΜ, mchrisober είπε

Επισης δεν θελω στεισον βαγκον εαν δεν υπαρχουν καθολου SUV με τις παραπανω προδιαγραφες.

Στις 8/1/2024 στις 7:12 ΜΜ, AntonisKo είπε

Δεν νομίζω να υπάρχει suv με μεγαλύτερο χώρο αποσκευών  από δικό σου.

Επίσης ΑΝ υπάρχει θα είναι μεγάλης κατηγορίας, συνεπώς ακριβό.

Το Octavia έχει 600λ. Για περισσότερα λίτρα πας ή σε αγροτικό με καρότσα ή σε νεκροφόρα αν το θες κλειστό για να μην βρέχονται οι πελάτες !!!

6 ώρες πριν, elgol είπε

645 ford kuga

Υπολογίζουν και τον χώρο που μπαίνει η ρεζέρβα στο συνολικό 645. Και δεν ξέρω αν εννοεί με τα καθίσματα (πίσω καθίσματα) στην μπροστά θέση

Όταν είχαμε πάει σε κατάστημα βρεφικών για το καρότσι του αγέννητου τότε ακόμα μικρού, η πωλήτρια μας έδειχνε κάτι περίπτερα, ενώ της είχα πει ότι είχα μικρό πορτ μπαγκάζ και ήθελα κάτι συμμαζεμένο. Σε κάποια φάση της λέω, κοιτάξτε, μου είναι πιο οικονομικό να αλλάξω καρότσι, απ' ότι αυτοκίνητο. Μήπως να κάνεις κι εσύ το ίδιο εάν δεν χωράς σε octavia;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...