Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει το Motorola edge 40 στα 202€ με αφαίρεση ΦΠΑ από best price , παράδοση γύρω στις 20 Γενάρη αλλά δεν με πειράζει . 

Στα χρήματα αυτά είναι ασυναγώνιστο . 

Καλημέρα !!!! 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Boss3294 είπε

Το ξέρω αλλά πρέπει να θυσιάσω μπαταρία και επιδόσεις αν πάω σε google ή oneplus... ή να πάρω το ρίσκο σε poco και ότι βγει :)

Επιδόσεις με nord δεν θυσιάσεις μπαταρία λίγο ναι αλλά ότι θες εσυ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kp1 είπε

Επιδόσεις με nord δεν θυσιάσεις

Ναι έχει δικο, η διαφορά ειναι ελάχιστη αλλά το προβλημά μου είναι οτι είναι mediatek και δεν έχουν καλή υποστίριξη από emulators. Αν το nord εβγαινε με snapdragon δεν θα είχα ανοίξει καν θέμα .

8 λεπτά πριν, polhs είπε

Έχω παραγγείλει το Motorola edge 40 στα 202€

Αν το εβρισκα με 200€ θα το επαιρνα και εγώ με κλειστα μάτια !

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Boss3294 είπε

Ναι έχει δικο, η διαφορά ειναι ελάχιστη αλλά το προβλημά μου είναι οτι είναι mediatek και δεν έχουν καλή υποστίριξη από emulators. Αν το nord εβγαινε με snapdragon δεν θα είχα ανοίξει καν θέμα .

Αν το εβρισκα με 200€ θα το επαιρνα και εγώ με κλειστα μάτια !

Στα 200€ αξίζει πολύ τι edge βέβαια έχει 250€ σε ένα μαγαζί με αποφορογηση κάπου εκεί θα σου βγει... Δεν νομίζω να έχεις θέμα με το nord αξίζει το λογισμικό του και καλύτερη κάμερα από poco.. Δικιά σου απόφαση βέβαια 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Boss3294 είπε

Το ξέρω αλλά πρέπει να θυσιάσω μπαταρία και επιδόσεις αν πάω σε google ή oneplus... ή να πάρω το ρίσκο σε poco και ότι βγει :)

Μην πας σε poco.Είναι φθηνή λύση για gamers.Σου πετάνε έναν πολύ καλό επεξεργαστή και όλα τα υπόλοιπα στην καλύτερη μέτρια.Συν το ρίσκο αν θα βγάλεις χρόνο χωρίς προβλήματα.Να έχεις υπόψη ότι ο mediatek του Nord 3 είναι καλύτερος του Snapdragon 8.1.Είχα το poco X3 pro.Στην αρχή όλα καλά αλλά στα παιχνίδια και κατά τη διάρκεια της φόρτισης ανέβαζε τρελές θερμοκρασίες.Και στον χρόνο καπούτ.Το Nord 3 το μόνο που θα σε ξενερώσει είναι η μπαταρία.Για τα pixel δεν έχω άποψη.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, RazielKvlt είπε

ανέβαζε τρελές θερμοκρασίες

Έχεις απόλυτο δίκιο το διαβασα και σε άλλες κριτικές, το F5 έχει θεμα με thermal throttle ακόμα και στα 5 λεπτα χρήσης ( οπότε ότι επιδόσεις κερδίζεις από τον snapdragon 7 gen 2 τις χάνεις λόγο του throttling.) Αυτό + το θέμα με το λογισμικό με έκανε να απορίψω το poco .

Προσπάθησα να επικοινωνήσω με το κατάστημα γιατί σε κάποια προιόντα υποστιρήζουν αντικαταβολή ενώ σε  αλλα όχι αλλά δεν απαντάνε στο τηλέφωνο ( προσπάθησα 3-4 φορές ) . Οπότε θα ακολουθήσω τις συμβούλες σας και θα αποφυγώ τα δυο καταστήματα, δεν θέλω να μου κρατήσουν τα λεφτά για ενα μήνα, να μου πουν στο τέλος του μήνα το προϊόν δεν υπάρχει ... και μετα να περιμένω άλλες 14 μέρες να πάρω τα χρήματα πίσω ( βάση των κριτικών απο Best price και skroutz )

Βλέπω να κάνω λίγο υπομόνη για τις κυκλοφορίες του 24 και ή να δώσω λίγα χρήματα παραπάνω ή να πάρω ενα παλαιότερο μοντέλο σε χαμήλοτερη τιμή. Έχει αγοράσει κανεις απο amazon? Ειναι αξιόπιστο ή οπως στο σκρουτζ ανάλογα με τον πωλήτη?... Έχω δει καλές προσφορες στο insomnia και λαγωνικά, αν είναι απο ευρωπαϊκό amazon ( de / fr / it ) υπάρχει τελωνίο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...