Boss3294 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Χαιρετώ τα μελή του insomnia, και ζητώ την βοήθεια σας ! Είμαι κάτοχος του mi a3 και το τελευταίο καιρό έχω θέμα με την μπαταριά, ( ίσως μετά από 4 χρονιά καθημερινής χρήσης εξασθενιστικε, ίσως οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ αυξήθηκαν οι απαιτήσεις τους, ίσως αυξήθηκε η χρήση του κινητού από έμενα ) ... συπμπερασμα δύσκολα μου κρατάει μια μέρα μετά από φυσιολογική χρήση ( λίγο μουσική στο γυμναστήριο, scrolling ,ελαφρυ gaming etc ) χωρίς power bank. Μέτα από μια πρόχειρη ερευνά κατέληξα σε 3 κινητά κοντά στο budget των 300 : Google Pixel 7a στα 343€ από το perishop . Στα θετικά για μένα, 1) Είναι της google 2) Συνεχείς ενημερώσεις για 4 χρονιά 3) Oled οθόνη 4) IP67 dust/water resistant .Τα αρνητικά : 1) Η μπαταρία είναι μόνο 4000 mAh 2) O Google Tensor G2 αν και κλάσεις ανώτερος από τον Snapdragon 665 του mi a3, σε συκριση με Mediatek Dimensity 9000 και Snapdragon 7+ Gen 2, ειναι λίγο πισω. Xiaomi Poco F5 στα 327€ από το perishop . Θετικά 1) Snapdragon 7+ Gen 2 με βάση τα benchmarks ο πιο δυνατος απο τους 3 2) Πλαστικο στο πισω μερος, ναι το ξέρω ότι για πολλους απο εσάς το γυαλι είναι καλύτερο υλικό αλλά για μένα χίλιες φορες το κινητό να εχει λίγες γρατζουνιές από πισώ παρα να έχω σπασμένο γυαλί. 3) 256GB εσωτερικός χώρος αποθηκευσής... και αυτο ειναι θετικό μόνο γιατι κανενα απο 3 δεν δέχεται micro SD. Στα αρνητικά ... ποτέ δεν μου άρεσε το MiUi της Xiaomi , πάντα προτιμουσα stock android. OnePlus Nord 3 στα 336€ από το jmctech . Να πω την αλήθεια δεν ξέρω πολλά πραγματα για την One plus, απλά σε άλλα θεματα το προτείνεται συνέχεια ... τα μόνα αρνητικά για μενα ειναι ότι ειναι 6.7 ιντσες ( λιγο μεγαλυτερο απο το poco ) , δεν ξέρω αν έχει stock android ... διαβασά οτι εχει OxygenOS και μοιάζει πολυ με stock android Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που αλλάζει κινητο καθε χρόνο και ψάχνω κατι για τα επόμενα 2-4 χρόνια, για ελαφρύ gaming ( παλιά επαιζα Hearthstone, τωρά slay the spire, emulation κλπ) δίνω εμφαση στη μπαταρία , θέλω να μου βγάλει μια μερα ανέτα χωρίς να έχω το ανχος για φορτιστές και power bank. Δεν με ενδιαφέρει τοσο η κάμερα, ακόμα και με το mi a3 είμαι ευχαριστιμενος. Φυσικά και δέχομαι προτάσεις και για αλλά κινητά εκτός απο αυτα τα 3, αλλα θα ήθελα να μεινω κοντά στο budget των 300. Θα ηθέλα να μου πείτε και απόψεις/εμπειρίες απο τα καταστήματα...δεν με ενοχλούν οι 30 μερες αναμονής, το mi a3 δουλεύει ακομα σχετικά καλά αρκει να το στείλουν Ευχαριστώ εκ των προτέρων
stark Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Αν ρίξεις μια ματιά σε αυτά τα topics θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες για το Nord 3 (κι όχι μόνο). https://www.insomnia.gr/forums/topic/822439-κινητό-έως-350€/#comment-60115541 https://www.insomnia.gr/forums/topic/821876-smartphone-μέχρι-350€/ https://www.insomnia.gr/forums/topic/821365-αγορά-smartphone-350-400/
polhs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 6 ώρες πριν, Boss3294 είπε Χαιρετώ τα μελή του insomnia, και ζητώ την βοήθεια σας ! Είμαι κάτοχος του mi a3 και το τελευταίο καιρό έχω θέμα με την μπαταριά, ( ίσως μετά από 4 χρονιά καθημερινής χρήσης εξασθενιστικε, ίσως οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ αυξήθηκαν οι απαιτήσεις τους, ίσως αυξήθηκε η χρήση του κινητού από έμενα ) ... συπμπερασμα δύσκολα μου κρατάει μια μέρα μετά από φυσιολογική χρήση ( λίγο μουσική στο γυμναστήριο, scrolling ,ελαφρυ gaming etc ) χωρίς power bank. Μέτα από μια πρόχειρη ερευνά κατέληξα σε 3 κινητά κοντά στο budget των 300 : Google Pixel 7a στα 343€ από το perishop . Στα θετικά για μένα, 1) Είναι της google 2) Συνεχείς ενημερώσεις για 4 χρονιά 3) Oled οθόνη 4) IP67 dust/water resistant .Τα αρνητικά : 1) Η μπαταρία είναι μόνο 4000 mAh 2) O Google Tensor G2 αν και κλάσεις ανώτερος από τον Snapdragon 665 του mi a3, σε συκριση με Mediatek Dimensity 9000 και Snapdragon 7+ Gen 2, ειναι λίγο πισω. Xiaomi Poco F5 στα 327€ από το perishop . Θετικά 1) Snapdragon 7+ Gen 2 με βάση τα benchmarks ο πιο δυνατος απο τους 3 2) Πλαστικο στο πισω μερος, ναι το ξέρω ότι για πολλους απο εσάς το γυαλι είναι καλύτερο υλικό αλλά για μένα χίλιες φορες το κινητό να εχει λίγες γρατζουνιές από πισώ παρα να έχω σπασμένο γυαλί. 3) 256GB εσωτερικός χώρος αποθηκευσής... και αυτο ειναι θετικό μόνο γιατι κανενα απο 3 δεν δέχεται micro SD. Στα αρνητικά ... ποτέ δεν μου άρεσε το MiUi της Xiaomi , πάντα προτιμουσα stock android. OnePlus Nord 3 στα 336€ από το jmctech . Να πω την αλήθεια δεν ξέρω πολλά πραγματα για την One plus, απλά σε άλλα θεματα το προτείνεται συνέχεια ... τα μόνα αρνητικά για μενα ειναι ότι ειναι 6.7 ιντσες ( λιγο μεγαλυτερο απο το poco ) , δεν ξέρω αν έχει stock android ... διαβασά οτι εχει OxygenOS και μοιάζει πολυ με stock android Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που αλλάζει κινητο καθε χρόνο και ψάχνω κατι για τα επόμενα 2-4 χρόνια, για ελαφρύ gaming ( παλιά επαιζα Hearthstone, τωρά slay the spire, emulation κλπ) δίνω εμφαση στη μπαταρία , θέλω να μου βγάλει μια μερα ανέτα χωρίς να έχω το ανχος για φορτιστές και power bank. Δεν με ενδιαφέρει τοσο η κάμερα, ακόμα και με το mi a3 είμαι ευχαριστιμενος. Φυσικά και δέχομαι προτάσεις και για αλλά κινητά εκτός απο αυτα τα 3, αλλα θα ήθελα να μεινω κοντά στο budget των 300. Θα ηθέλα να μου πείτε και απόψεις/εμπειρίες απο τα καταστήματα...δεν με ενοχλούν οι 30 μερες αναμονής, το mi a3 δουλεύει ακομα σχετικά καλά αρκει να το στείλουν Ευχαριστώ εκ των προτέρων Καλησπέρα..... Αφού έρχεσαι από mi A3 με stock android , δες και το Motorola edge 40 . Πολύ καλό στα χρήματα του . Καλό βράδυ
kp1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Boss3294 είπε Χαιρετώ τα μελή του insomnia, και ζητώ την βοήθεια σας ! Είμαι κάτοχος του mi a3 και το τελευταίο καιρό έχω θέμα με την μπαταριά, ( ίσως μετά από 4 χρονιά καθημερινής χρήσης εξασθενιστικε, ίσως οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ αυξήθηκαν οι απαιτήσεις τους, ίσως αυξήθηκε η χρήση του κινητού από έμενα ) ... συπμπερασμα δύσκολα μου κρατάει μια μέρα μετά από φυσιολογική χρήση ( λίγο μουσική στο γυμναστήριο, scrolling ,ελαφρυ gaming etc ) χωρίς power bank. Μέτα από μια πρόχειρη ερευνά κατέληξα σε 3 κινητά κοντά στο budget των 300 : Google Pixel 7a στα 343€ από το perishop . Στα θετικά για μένα, 1) Είναι της google 2) Συνεχείς ενημερώσεις για 4 χρονιά 3) Oled οθόνη 4) IP67 dust/water resistant .Τα αρνητικά : 1) Η μπαταρία είναι μόνο 4000 mAh 2) O Google Tensor G2 αν και κλάσεις ανώτερος από τον Snapdragon 665 του mi a3, σε συκριση με Mediatek Dimensity 9000 και Snapdragon 7+ Gen 2, ειναι λίγο πισω. Xiaomi Poco F5 στα 327€ από το perishop . Θετικά 1) Snapdragon 7+ Gen 2 με βάση τα benchmarks ο πιο δυνατος απο τους 3 2) Πλαστικο στο πισω μερος, ναι το ξέρω ότι για πολλους απο εσάς το γυαλι είναι καλύτερο υλικό αλλά για μένα χίλιες φορες το κινητό να εχει λίγες γρατζουνιές από πισώ παρα να έχω σπασμένο γυαλί. 3) 256GB εσωτερικός χώρος αποθηκευσής... και αυτο ειναι θετικό μόνο γιατι κανενα απο 3 δεν δέχεται micro SD. Στα αρνητικά ... ποτέ δεν μου άρεσε το MiUi της Xiaomi , πάντα προτιμουσα stock android. OnePlus Nord 3 στα 336€ από το jmctech . Να πω την αλήθεια δεν ξέρω πολλά πραγματα για την One plus, απλά σε άλλα θεματα το προτείνεται συνέχεια ... τα μόνα αρνητικά για μενα ειναι ότι ειναι 6.7 ιντσες ( λιγο μεγαλυτερο απο το poco ) , δεν ξέρω αν έχει stock android ... διαβασά οτι εχει OxygenOS και μοιάζει πολυ με stock android Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που αλλάζει κινητο καθε χρόνο και ψάχνω κατι για τα επόμενα 2-4 χρόνια, για ελαφρύ gaming ( παλιά επαιζα Hearthstone, τωρά slay the spire, emulation κλπ) δίνω εμφαση στη μπαταρία , θέλω να μου βγάλει μια μερα ανέτα χωρίς να έχω το ανχος για φορτιστές και power bank. Δεν με ενδιαφέρει τοσο η κάμερα, ακόμα και με το mi a3 είμαι ευχαριστιμενος. Φυσικά και δέχομαι προτάσεις και για αλλά κινητά εκτός απο αυτα τα 3, αλλα θα ήθελα να μεινω κοντά στο budget των 300. Θα ηθέλα να μου πείτε και απόψεις/εμπειρίες απο τα καταστήματα...δεν με ενοχλούν οι 30 μερες αναμονής, το mi a3 δουλεύει ακομα σχετικά καλά αρκει να το στείλουν Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στα βαζω σε σειρά.. Google pixel 7a αν δεν σε πειραζει ότι δεν θα έχεις WI fi calling και δεν θα έχεις εγγύηση Ελλάδα με ότι συνεπάγεται αυτό - nord 3 μετά αλλά αν είσαι heavy user θέλει ένα 10λεπτο μέσα στην μέρα σίγουρα και τρίτη επιλογή Motorola edge 40 πολύ καλό αλλά όχι τόσο καλή μπαταρία και λίγο πιο αργό από τα άλλα 2..ελπιζω να βοήθησα. (είχα το nord 3 ότι θες ρώτα) Poco δεν υπάρχει λόγος λόγω λογισμικού έχει θέμα ταμία αν ήσουν φουλ gamer θα σου έλεγα οκ αλλά βγαλτο. Και το νου σου τα δύο μαγαζιά αυτά φουλ αρνητικές κριτικές ειδικά ένα από τα 2 το έχουν βγάζει εκτός από skroutz. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2024 από kp1
polhs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 47 λεπτά πριν, kp1 είπε Στα βαζω σε σειρά.. Google pixel 7a αν δεν σε πειραζει ότι δεν θα έχεις WI fi calling και δεν θα έχεις εγγύηση Ελλάδα με ότι συνεπάγεται αυτό - nord 3 μετά αλλά αν είσαι heavy user θέλει ένα 10λεπτο μέσα στην μέρα σίγουρα και τρίτη επιλογή Motorola edge 40 πολύ καλό αλλά όχι τόσο καλή μπαταρία και λίγο πιο αργό από τα άλλα 2..ελπιζω να βοήθησα. (είχα το nord 3 ότι θες ρώτα) Poco δεν υπάρχει λόγος λόγω λογισμικού έχει θέμα ταμία αν ήσουν φουλ gamer θα σου έλεγα οκ αλλά βγαλτο. Και το νου σου τα δύο μαγαζιά αυτά φουλ αρνητικές κριτικές ειδικά ένα από τα 2 το έχουν βγάζει εκτός από skroutz. Να πούμε βέβαια ότι στο θέμα ταχύτητα ΔΕΝ θα καταλάβει διαφορά ο άνθρωπος μιας και το Motorola edge 40 είναι γρήγορο.....είναι μικρές οι διαφορές 1
kp1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, polhs είπε Να πούμε βέβαια ότι στο θέμα ταχύτητα ΔΕΝ θα καταλάβει διαφορά ο άνθρωπος μιας και το Motorola edge 40 είναι γρήγορο.....είναι μικρές οι διαφορές Συμφωνώ αλλά για μελλοντικά καλύτερα να έχει καλύτερο επεξεργαστή όχι για τώρα αλλά στην 3ετια που θα το εχει θα παίξει ρόλο και η μπαταρια φυσικά καμία σχέση κατώτερη του Edge 40 1
polhs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 22 λεπτά πριν, kp1 είπε Συμφωνώ αλλά για μελλοντικά καλύτερα να έχει καλύτερο επεξεργαστή όχι για τώρα αλλά στην 3ετια που θα το εχει θα παίξει ρόλο και η μπαταρια φυσικά καμία σχέση κατώτερη του Edge 40 Συμφωνώ για μπαταρία , γενικά μάλλον είναι θέμα στα Nord Είμαι κάτοχος του Nord 2 , πολύ καλό σε όλα εκτός μπαταρίας . Αν ναι το motorola edge 40 που περιμένω , δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά . Καλό βράδυ και πάλι
milos_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 15 ώρες πριν, Boss3294 είπε Χαιρετώ τα μελή του insomnia, και ζητώ την βοήθεια σας ! Είμαι κάτοχος του mi a3 και το τελευταίο καιρό έχω θέμα με την μπαταριά, ( ίσως μετά από 4 χρονιά καθημερινής χρήσης εξασθενιστικε, ίσως οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ αυξήθηκαν οι απαιτήσεις τους, ίσως αυξήθηκε η χρήση του κινητού από έμενα ) ... συπμπερασμα δύσκολα μου κρατάει μια μέρα μετά από φυσιολογική χρήση ( λίγο μουσική στο γυμναστήριο, scrolling ,ελαφρυ gaming etc ) χωρίς power bank. Μέτα από μια πρόχειρη ερευνά κατέληξα σε 3 κινητά κοντά στο budget των 300 : Google Pixel 7a στα 343€ από το perishop . Στα θετικά για μένα, 1) Είναι της google 2) Συνεχείς ενημερώσεις για 4 χρονιά 3) Oled οθόνη 4) IP67 dust/water resistant .Τα αρνητικά : 1) Η μπαταρία είναι μόνο 4000 mAh 2) O Google Tensor G2 αν και κλάσεις ανώτερος από τον Snapdragon 665 του mi a3, σε συκριση με Mediatek Dimensity 9000 και Snapdragon 7+ Gen 2, ειναι λίγο πισω. Xiaomi Poco F5 στα 327€ από το perishop . Θετικά 1) Snapdragon 7+ Gen 2 με βάση τα benchmarks ο πιο δυνατος απο τους 3 2) Πλαστικο στο πισω μερος, ναι το ξέρω ότι για πολλους απο εσάς το γυαλι είναι καλύτερο υλικό αλλά για μένα χίλιες φορες το κινητό να εχει λίγες γρατζουνιές από πισώ παρα να έχω σπασμένο γυαλί. 3) 256GB εσωτερικός χώρος αποθηκευσής... και αυτο ειναι θετικό μόνο γιατι κανενα απο 3 δεν δέχεται micro SD. Στα αρνητικά ... ποτέ δεν μου άρεσε το MiUi της Xiaomi , πάντα προτιμουσα stock android. OnePlus Nord 3 στα 336€ από το jmctech . Να πω την αλήθεια δεν ξέρω πολλά πραγματα για την One plus, απλά σε άλλα θεματα το προτείνεται συνέχεια ... τα μόνα αρνητικά για μενα ειναι ότι ειναι 6.7 ιντσες ( λιγο μεγαλυτερο απο το poco ) , δεν ξέρω αν έχει stock android ... διαβασά οτι εχει OxygenOS και μοιάζει πολυ με stock android Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που αλλάζει κινητο καθε χρόνο και ψάχνω κατι για τα επόμενα 2-4 χρόνια, για ελαφρύ gaming ( παλιά επαιζα Hearthstone, τωρά slay the spire, emulation κλπ) δίνω εμφαση στη μπαταρία , θέλω να μου βγάλει μια μερα ανέτα χωρίς να έχω το ανχος για φορτιστές και power bank. Δεν με ενδιαφέρει τοσο η κάμερα, ακόμα και με το mi a3 είμαι ευχαριστιμενος. Φυσικά και δέχομαι προτάσεις και για αλλά κινητά εκτός απο αυτα τα 3, αλλα θα ήθελα να μεινω κοντά στο budget των 300. Θα ηθέλα να μου πείτε και απόψεις/εμπειρίες απο τα καταστήματα...δεν με ενοχλούν οι 30 μερες αναμονής, το mi a3 δουλεύει ακομα σχετικά καλά αρκει να το στείλουν Ευχαριστώ εκ των προτέρων Προσοχή στα καταστήματα που αναφέρεις και τια διαθεσιμότητες. Έχουν αναφρθεί μεγάλες καθυστερήσεις ως προς την παράδοση.
Boss3294 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 11 ώρες πριν, stark είπε Αν ρίξεις μια ματιά σε αυτά τα topics θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες Ναι τα διαβασα πριν κάνω νεο θέμα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως ενα κινητο με 4mm αρχιτεκτονική, 5000 mAh μπαταρία και ουσιαστικά stock android να έχει θέμα με μπαταρία... Είναι το πρόβλημα με το λογισμικο του Oneplus? Αν ναι, υπαρχει περιπτωση η Oneplus να το διορθώσει? Επίσης με προβληματίζει λίγο ο Mediatek , γιατι διαβασα ότι έχουν θεματάκια με το emulation. 5 λεπτά πριν, milos_ είπε Προσοχή στα καταστήματα που αναφέρεις και τια διαθεσιμότητες. Έχουν αναφρθεί μεγάλες καθυστερήσεις ως προς την παράδοση. Δεν με πειράζει να περιμένω και ενα μήνα... αρκεί να το στείλουν. Αν πάω σε άλλο καταστημα το budget ανεβαίνει +100 9 ώρες πριν, polhs είπε Αφού έρχεσαι από mi A3 με stock android , δες και το Motorola edge 40 . Πολύ καλό στα χρήματα του . Ναι το είδα, διάβασα reviews κλπ ... αλλά το απέριψα γιατί ο Mediatek Dimensity 8020 1) έχει 6mm αρχιτεκτονική ( άρα και αυξημένη κατανάλωση μπαταριας ) 2) έχει 4400 mAh μπαταρία που είναι λιγο στο low end και 3) οι επιδόσεις του σε συκρισή με κινήτα στο ιδιο budget ειναι αρκετα πίσω.
kp1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Boss3294 είπε Ναι τα διαβασα πριν κάνω νεο θέμα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως ενα κινητο με 4mm αρχιτεκτονική, 5000 mAh μπαταρία και ουσιαστικά stock android να έχει θέμα με μπαταρία... Είναι το πρόβλημα με το λογισμικο του Oneplus? Αν ναι, υπαρχει περιπτωση η Oneplus να το διορθώσει? Επίσης με προβληματίζει λίγο ο Mediatek , γιατι διαβασα ότι έχουν θεματάκια με το emulation. Δεν με πειράζει να περιμένω και ενα μήνα... αρκεί να το στείλουν. Αν πάω σε άλλο καταστημα το budget ανεβαίνει +100 Ναι το είδα, διάβασα reviews κλπ ... αλλά το απέριψα γιατί ο Mediatek Dimensity 8020 1) έχει 6mm αρχιτεκτονική ( άρα και αυξημένη κατανάλωση μπαταριας ) 2) έχει 4400 mAh μπαταρία που είναι λιγο στο low end και 3) οι επιδόσεις του σε συκρισή με κινήτα στο ιδιο budget ειναι αρκετα πίσω. Συμφωνώ σε αυτά τα δύο pixel 7a + nord 3 σιγουρα με το πρώτο έχεις καλύτερη κάμερα αλλά πιο αργή φόρτιση και πιο καλή απόδοση μπαταρίας από το nord 3 ενώ με το nord έχεις καλύτερο επεξεργαστή αν και mediateκ και πιο καλή μπαταρία και γρήγορη φόρτιση πολύ χρήσιμο μου φάνηκε εμένα.. Διαλέγεις τι προτιμάς Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2024 από kp1
Boss3294 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 9 ώρες πριν, kp1 είπε Poco δεν υπάρχει λόγος λόγω λογισμικού έχει θέμα ταμία αν ήσουν φουλ gamer θα σου έλεγα οκ αλλά βγαλτο. Είναι όντως τοσο χάλια το λογισμικο της Xiaomi? Πριν το mi a3 είχα το Redmi Note 4, δηλάδη έχω μια εμπειρία απο Miui αν και δεν είμαι fan πιστεύω οτι υποφερεται... Για τη μπαταρία του Poco διάβασα τα παρακάτω: "The Poco F5 comes with a 5000mAh battery that, paired up with the super power-efficient Snapdragon 7 Gen 2, provides a long lasting battery life. Once I noticed how difficult it is to bring this battery down, I was completely at ease and had zero worries that the phone would die on me while I am on a long walk or a night out." Είναι κανείς κατοχος του F5 να μου πει τις απόψεις του?
kp1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, Boss3294 είπε Είναι όντως τοσο χάλια το λογισμικο της Xiaomi? Πριν το mi a3 είχα το Redmi Note 4, δηλάδη έχω μια εμπειρία απο Miui αν και δεν είμαι fan πιστεύω οτι υποφερεται... Για τη μπαταρία του Poco διάβασα τα παρακάτω: "The Poco F5 comes with a 5000mAh battery that, paired up with the super power-efficient Snapdragon 7 Gen 2, provides a long lasting battery life. Once I noticed how difficult it is to bring this battery down, I was completely at ease and had zero worries that the phone would die on me while I am on a long walk or a night out." Είναι κανείς κατοχος του F5 να μου πει τις απόψεις του? Εγώ δεν θα διάλεγα αυτό το λογισμικό οκ καλό επεξεργαστή καλή μπαταρία και φόρτιση αλλά μέτριες κάμερες και το λειτουργικό ότι είναι
Boss3294 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 18 λεπτά πριν, kp1 είπε Εγώ δεν θα διάλεγα αυτό το λογισμικό οκ καλό επεξεργαστή καλή μπαταρία και φόρτιση αλλά μέτριες κάμερες και το λειτουργικό ότι είναι Ο επεξεργαστης και η μπαταρια ειναι τα δυο κύρια χαρακτηριστικα που ψάχνω με βάση τις ανάγκες μου και τη χρήση που κάνω... Για το θέμα των καμερών δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα γιατί και με το Mi A3 είμαι ικανοποιημένος. Για το λειτουργικό και την υποστήριξη ( updates για τα επομενα 3-4 χρόνια) έχω θεμα.
kp1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, Boss3294 είπε Ο επεξεργαστης και η μπαταρια ειναι τα δυο κύρια χαρακτηριστικα που ψάχνω με βάση τις ανάγκες μου και τη χρήση που κάνω... Για το θέμα των καμερών δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα γιατί και με το Mi A3 είμαι ικανοποιημένος. Για το λειτουργικό και την υποστήριξη ( updates για τα επομενα 3-4 χρόνια) έχω θεμα. Τα δύο τελευταία που ανέφερες δεν είναι τα δυνατά χαρτιά του poco
Boss3294 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, kp1 είπε Τα δύο τελευταία που ανέφερες δεν είναι τα δυνατά χαρτιά του poco Το ξέρω αλλά πρέπει να θυσιάσω μπαταρία και επιδόσεις αν πάω σε google ή oneplus... ή να πάρω το ρίσκο σε poco και ότι βγει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα