moufas999 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Παιδιά ανοίγω αυτό το θέμα γιατί εδώ μέσα πολλές αγγελίες για ανταλλαγή τηλεφώνων και θέλω να ακούσω την άποψη σας για αυτό και παρακάτω θα σας πω την δική μου.Πιστεύω ότι στην ανταλλαγή τηλεφώνων ο ένας από τους δύο που κάνουν την ανταλλαγή είναι νομοτελειακά ριγμένος.Δηλαδή? αν ένας πάει να ανταλλάξει ένα τηλέφωνο φυσικά θα θέλει να πάρει ένα καλύτερο τηλέφωνο από αυτό που θα δώσει και σίγουρα δεν θα πάρει ένα υποδεέστερο, αλλά και ο άλλος που πάει να συναντηθεί με τον πρώτον που ανέφερα σίγουρα σκέφτεται το ίδιο και μπορείται να μου λύσετε αυτήν την πολύ δύσκολη εξίσωση? εγώ πάντως δεν πιστεύω, δεν εγκρίνω και δεν κάνω ανταλλαγές τηλεφώνων γιατί φως φανάρι που λένε ότι πάντα υπάρχει ο χαμένος σε μία τέτοια συναλλαγή. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2024 από moufas999
phanispal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Όσες αγγελίες ανταλλαγής έχω πετύχει, προϋποθέτουν και καταβολή επί μέρους διαφοράς που είτε έχει προαποφασίσει ο αγοραστής/πωλητής, είτε θα αποφασιστεί από κοινού. Μη δένεις κόμπο ότι όλοι ανεξαιρέτως θέλουν να πάνε σε κάτι καλύτερο. Μπορεί κάποιος να δέχτηκε δώρο ένα ακριβό κινητό και να προτιμάει ένα φθηνότερο συν τη διαφορά που έχει στο μυαλό του. Αλλά ακόμα κι αν δεν απαιτηθεί καταβολή κάποιας διαφοράς, πάλι δε συνεπάγεται ότι κάποιος θα είναι ριγμένος. 2
geomrk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Εγώ τωρα εχω iphone 14 pro 256gb και σκεφτομαι να παω σε pixel 8 pro. Το iphone μου αξιζει παραπανω απτο pixel 8 pro, αλλα δεν με ενδιαφερει αυτο. Μια ανταλλαγη λοιπον με καποια χρηματα ή μπορει και καθολου,αναλογως, θα με βολευε απτο να πουλησω πρωτα το κινητο μου και να παρω μετα το αλλο. Δεν λεω πως θα κανω αυτην την ανταλλαγη αλλα ειναι μια σκεψη που εχω αυτες τις μερες
StamTheMan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Το χειροτερο στις ανταλλαγες ειναι οτι ο καθενας κοστολογει το αντικειμενο που κατεχει,διαφορετικα. Παιζει πολλη ασχετιλα γενικα. Ειδικα οταν παιζει ανταλλαγη lot αντικειμενων για ενα αντικειμενο,εκει γινεται ο κακος χαμος. Γενικα μη μπλεκετε με ανταλλαγες,ολα μπορουν να πανε στραβα. Θυμαμαι την πρωτη μου ανταλλαγη,ενα ΝΟΚΙΑ 3210 εκδοση ΟΣΦΠ,για ενα δηθεν καλυτερο panasonic η κατι τετοιο,το οποιο κατεληξε να ειναι και προβληματικο. Οταν του το πηγα πισω,μου ειπε οτι το ειχε ηδη πουλησει αλλου,εγω ημουν πιτσιρικας και αυτος ηταν στα 25+. Απο τοτε κομμενες οι ανταλλαγες,μονο εαν βγαινω ξεκαθαρα εγω κερδισμενος,λογω επαγγελματος ψαχνω παντα χαλασμενα ηλεκτρονικα και μπορει να προτεινω ανταλλαγη λειτουργικης κονσολας σε ανταλλαγμα χαλασμενων κονσολων και περιφερειακων,που εκει το κερδος μου ειναι τουλαχιστον διπλασιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα