panatha1369 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Γιατι ακομα και τωρα μετα απο τοσα χρονια στην αγορα ειναι πανακριβα τα blu ray recorder? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου γιατί νομίζω πως δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Οι δίσκοι γενικά (CD/DVD/Blu-Ray) έχουν φθίνουσα πορεία και όπως συμβαίνει με το βινύλιο μάλλον θα καταντήσει για συλλέκτες και χομπίστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Στις 8/1/2024 στις 3:49 ΜΜ, _filippos_ είπε γιατί νομίζω πως δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Οι δίσκοι γενικά (CD/DVD/Blu-Ray) έχουν φθίνουσα πορεία και όπως συμβαίνει με το βινύλιο μάλλον θα καταντήσει για συλλέκτες και χομπίστες. Ξερεις ομως ποσο βολικο ειναι??Δυστηχως ομως σε σπρωχνουν σε cloud λυσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, panatha1369 είπε Ξερεις ομως ποσο βολικο ειναι??Δυστηχως ομως σε σπρωχνουν σε cloud λυσεις.. ξέρω αλλά οι εταιρίες το πάνε εκεί που έχουν περισσότερο κέρδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 8/1/2024 στις 12:45 ΜΜ, panatha1369 είπε Γιατι ακομα και τωρα μετα απο τοσα χρονια στην αγορα ειναι πανακριβα τα blu ray recorder? Αν ο Χ έμπορος το έχει στοκ από όταν το πήρε 150€ , άντε κ κάνα πιστωτικό κλπ από την εταιρεία , δε μπορεί να το σκοτώσει σκέτο αντε να το χώσει σε καμιά "εορταστική σύνθεση" κ να καλύψει τη χασούρα από το BlueRay μαζί με άλλα υλικά, να ψιλοσωθεί η κατάσταση Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου από Kthulhou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δεν γινεται ομως τα dvd recorder να παιζουν στο 20αρικο και τα bluray recorder στα 85-100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου πως το σκέφτηκα εγώ όταν έκανα μια μικρή έρευνα. Αν ήταν να πάω σε blu-ray player θα διάλεγα UHD και όχι Full HD. Οι τιμές τους όμως ειναι αρκετά τσιμπημένες οπότε μια εξυπνότερη επιλογή θα ήταν μια παιχνιδομηχανή τύπου xbox ή play station που παίζουν blu-ray 4k και θα έχεις επιπλέον κονσόλα για να παίζεις. Κάπως έτσι βολεύτηκα εγώ το 2016 με το xbox one s που παίζει blu ray 4k, οπότε κομπλέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 13 hours ago, panatha1369 said: Ξερεις ομως ποσο βολικο ειναι??Δυστηχως ομως σε σπρωχνουν σε cloud λυσεις.. αν ειναι για backup παιρνεις σκληρο δισκο πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα