snik Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Καλή χρονία παιδία, Προς το παρόν είμαι με ένα opel corsa d του 2007 όπου το πήρα με αέριο μεταχειρισμένο και κυριολεκτικά με έχει πεθάνει στα προβλήματα. Τις προάλλες μου έκαψε φλάντζα και ήρθε επιτέλους η ώρα να το διώξω γιατί έχει αρχίσει να με κρεμάει όσο πηγαίνω σε σημαντικές δουλείες. Κάνω το πολύ 10.000 χιλίομετρα τον χρόνο κυρίως στην Αθήνα και άντε 3-4 φορές τον χρόνο να πάω κανένα ταξίδι εκτός. Έχω βάλει όριο τα 8.500 - 9.000 και θέλω ένα αξιόπιστο Hatchback 4θύρο με σκοπό να μην το αλλάξω την επόμενη δεκαετία και να μπορεί να χωρέσει 3 άτομα και να βάλω και κάποια πραγματάκια στο πορτμπαγκάζ για ένα ταξίδι. Λόγω του όσα έχω περάσει με το corsa έχω αρχίσει να φοβάμαι τα Ευρωπαικά και κοιτάω τα Κορεάτικα hyundai i20 (του 2014) και kia rio (του 2016). Στα ίδια χρήματα παίζουν επίσης suzuki baleno (του 2017) και ford fiesta (του 2016). Έχετε να προτείνετε κάτι σε αυτά τα χρήματα; Γενικά δεν έχω τρελές απαιτήσεις απο εμφάνιση, γκάζια κλπ... το αμάξι είναι για εμένα καθαρά εργαλείο δουλείας και πλέον το βασικό μου κριτήριο είναι η αξιοπιστία.
meletis_m Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, snik είπε Καλή χρονία παιδία, Προς το παρόν είμαι με ένα opel corsa d του 2007 όπου το πήρα με αέριο μεταχειρισμένο και κυριολεκτικά με έχει πεθάνει στα προβλήματα. Τις προάλλες μου έκαψε φλάντζα και ήρθε επιτέλους η ώρα να το διώξω γιατί έχει αρχίσει να με κρεμάει όσο πηγαίνω σε σημαντικές δουλείες. Κάνω το πολύ 10.000 χιλίομετρα τον χρόνο κυρίως στην Αθήνα και άντε 3-4 φορές τον χρόνο να πάω κανένα ταξίδι εκτός. Έχω βάλει όριο τα 8.500 - 9.000 και θέλω ένα αξιόπιστο Hatchback 4θύρο με σκοπό να μην το αλλάξω την επόμενη δεκαετία και να μπορεί να χωρέσει 3 άτομα και να βάλω και κάποια πραγματάκια στο πορτμπαγκάζ για ένα ταξίδι. Λόγω του όσα έχω περάσει με το corsa έχω αρχίσει να φοβάμαι τα Ευρωπαικά και κοιτάω τα Κορεάτικα hyundai i20 (του 2014) και kia rio (του 2016). Στα ίδια χρήματα παίζουν επίσης suzuki baleno (του 2017) και ford fiesta (του 2016). Έχετε να προτείνετε κάτι σε αυτά τα χρήματα; Γενικά δεν έχω τρελές απαιτήσεις απο εμφάνιση, γκάζια κλπ... το αμάξι είναι για εμένα καθαρά εργαλείο δουλείας και πλέον το βασικό μου κριτήριο είναι η αξιοπιστία. Πόσα χιλιόμετρα έχεις; Φλάντζα καθρέφτη ή κεφαλής ; Γενικά βγάζουν το 1ο θέμα και αλλάζεις μαζί και καδένα χρονισμού. Θα ξανά μπει υγραέριο στα παραπάνω ;
phanispal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Μα πήρες μεταχειρισμένο Opel με υγραέριο, τι περίμενες; Με τόσα χιλιόμετρα που λες ότι κάνεις ανά έτος, κοίτα κάτι σε βενζίνη. Σε κορεάτικα και ιαπωνικά κοίτα. 1
snik Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Είναι περίπου στα 200.000 χιλιόμετρα και μου έβγαλε φλάντζα κεφαλής, δυστυχώς βγάζει 1-2 φορές τον χρόνο προβλήματα οπότε έφτασε η ώρα να το διώξω. Στο νέο όχι δεν θα βάλω αέριο, θα το κρατήσω σε βενζίνη.
korakios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, snik είπε Λόγω του όσα έχω περάσει με το corsa έχω αρχίσει να φοβάμαι τα Ευρωπαικά και κοιτάω τα Κορεάτικα hyundai i20 (του 2014) και kia rio (του 2016). Στα ίδια χρήματα παίζουν επίσης suzuki baleno (του 2017) και ford fiesta (του 2016). απλά μη γίνεις σαν αυτούς που λένε μακρυά απο αέριο 😂 (ή Ευρωπαϊκά!) απο αυτά που είπες ότι βρεις στην καλύτερη (εξακριβωμένη) κατάσταση και οχι μαντρά 1
phanispal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Για 10.000 χιλιόμετρα το χρόνο δε χρειάζεται να μπλέκει με αέριο και τις αβεβαιότητες του μεταχειρισμένου.
korakios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Για 10.000 χιλιόμετρα το χρόνο δε χρειάζεται να μπλέκει με αέριο και τις αβεβαιότητες του μεταχειρισμένου. αυτά είναι 2 ξεχωριστά πράγματα . Μπορείς να πάρεις μτχ που να το έχεις κάνει έλεγχο όσο γίνεται καλύτερα και να βάλεις εσύ αέριο σε έναν σωστό εγκαταστάτη . Το οτι δε θέλει ο άνθρωπος σεβαστό , σε σένα απευθύνομαι Spoiler επίσης με ~7€/100χλμ διαφοράς και με 5000χλμ/έτος θα έβαζα (8λ βενζίνης 1,8€/λ vs 9λ υγραερίου 0,8€/λ
gerrybezhani Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Hyundai i20 έχω του 2012 πετραιλαιο και είμαι πολυ ευχαριστήμενος στα λεφτα που κοιτας λογικα θα βρεις μοντελο 2015-16 ή και ford fiesta θα κοιταγα για το οποιο έχω ακουσει πολυ καλα λογια
theopan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 7 ώρες πριν, snik είπε Έχετε να προτείνετε κάτι σε αυτά τα χρήματα; Γενικά δεν έχω τρελές απαιτήσεις απο εμφάνιση, γκάζια κλπ... το αμάξι είναι για εμένα καθαρά εργαλείο δουλείας και πλέον το βασικό μου κριτήριο είναι η αξιοπιστία. Δώσε άλλες 5000€ (αν μπορείς να δώσεις 9000 "ντούκου" υπάρχει τρόπος να βρεις κι άλλα 5000) και πάρε ένα ολοκαίνουργιο υβριδικό Panda. Και εξασφαλίζεις ότι δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείς με απολύτως τίποτα για την 1η 5ετία της εγγύησης (απόλυτη ξενοιασιά) και μόνο αν σταθείς άτυχος με ελάχιστα πράγματα τα επόμενα χρόνια που όμως θα σου κοστίσουν φθηνότερα μάλλον από οποιοδήποτε άλλο. Και θα έχεις κι ένα ολοκαίνουργιο και πολύ πιο σύγχρονο αυτοκίνητο. Και στην 8ετία ή 10ετία θα το πουλήσεις και σε μάλλον καλύτερη από τις προσδοκίες σου τιμή γιατί θα αποτελεί μέχρι τότε πια το τελευταίο σκαλί πριν την έλευση της ηλεκτροκίνησης (ή ό,τι τελικά μας έχουν σερβίρει με το ζόρι τότε). Τα i20 και τα KIA που -αν έχουν αντέξει ως τότε- θα είναι 20 ετών δεν θα τα θέλει κανείς γιατί παίζει να έχουν περιορισμούς και απαγορεύσεις ακόμα και στην κυκλοφορία τους στις πόλεις. Δεν μπορείς να βασιστείς σε κάτι 10ετίας για "εργαλείο δουλειάς" με την απαίτηση μάλιστα να σε βγάλει άλλη μια 10ετία και απροβλημάτιστα, γιατί πολύ απλά το ίδιο σκέφτηκε και ο προηγούμενος όταν το αγόραζε καινούργιο και μάλλον έχει τους λόγους που το πουλάει τώρα.
Black Demis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 το θεμα δεν ειναι ευρωπαϊκό η japan το corsa σου ειναι μουσείο με ρόδες σε λιγο θα βαρέσει 20 χρονια... οτι και να παρεις να ειναι φρέσκο όσο ποιο φρέσκο μπορείς να πάρεις μην σου πω δώσε 9 ντουκου και 6 χιλιαρικα δάνειο και πας για καινουργιο αμάξι (προφανώς δεν κοιτάς diesel λόγο οτι αμάξι θα ειναι στην πολη) 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Στις 8/1/2024 στις 11:54 ΠΜ, snik είπε Έχετε να προτείνετε κάτι σε αυτά τα χρήματα; Γενικά δεν έχω τρελές απαιτήσεις απο εμφάνιση, γκάζια κλπ... το αμάξι είναι για εμένα καθαρά εργαλείο δουλείας και πλέον το βασικό μου κριτήριο είναι η αξιοπιστία. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/338416371-toyota-corolla 💪👍
villasg Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) παρε ενα hyundai i20/i30 ή αντίστοιχο Kia πχ seed αλλα Πριν του 2016 και θα εισαι οκ Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2024 από villasg
elgol Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 1 hour ago, PLACEBO_89 said: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/338416371-toyota-corolla 💪👍 Ευκαιρια νεοτατο μονο 30 χρονων
PLACEBO_89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Στις 8/1/2024 στις 11:54 ΠΜ, snik είπε Κορεάτικα hyundai i20 (του 2014) και kia rio (του 2016). Στα ίδια χρήματα παίζουν επίσης suzuki baleno (του 2017) και ford fiesta (του 2016). Έχετε να προτείνετε κάτι σε αυτά τα χρήματα; Γενικά δεν έχω τρελές απαιτήσεις απο εμφάνιση, γκάζια κλπ... το αμάξι είναι για εμένα καθαρά εργαλείο δουλείας και πλέον το βασικό μου κριτήριο είναι η αξιοπιστία. Εγω θα κοιταζα σε hyundai i20 1.2 2012-2014 και οχι το νεοτερο γιατι μπορει να το πετυχεις σε καλη κατασταση και με συγκρατημενη τιμη. Ειναι πιο ελαφρυ και πιο μαζεμενο για μεσα στη πολη. Λογικα θα εχει και λιγοτερα ηλεκτρονικα για θεμα αξιοπιστιας..
Nabuko Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Στις 8/1/2024 στις 11:54 ΠΜ, snik είπε Έχετε να προτείνετε κάτι σε αυτά τα χρήματα; Με μια γρήγορη ματιά στο car είδα αυτοκίνητα 5ετίας που μπορείς να πάρεις με 9 χιλιάρικα μαξ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα