iganiats Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Στις 8/1/2024 στις 9:46 ΜΜ, Glarobats είπε Έχεις να προτείνεις τπτ; Δες και αυτά https://getinairs.com/ Δοκιμασμένα από εμένα. Εξαιρετικά καλή απομόνωση από το περιβάλλον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0s23 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Σχετικά με τα ear tips και όποιον ενδιαφέρει, καλές οι εναλλακτικές που προτάθηκαν (εκτός από τα σιλικόνης γιατί χάνεται εντελώς η επιθυμητή απομόνωση) αλλά τα γνήσια ανταλλακτικά κοστίζουν 6€ το ζευγάρι στο επίσημο service της Sony. Η ανθεκτικότητα τους αν καθαρίζονται χωρίς κάποια αλκοόλη είναι πολύ μεγαλύτερη από τα memory foam τρίτων, άρα και το κόστος σε βάθος χρόνου πολύ χαμηλότερο. Επίσης πέρα της ανθεκτικότητας συγκριτικά με τα Comply και τα Inairs τα γνήσια προσωπικά μου φάνηκε να δίνουν πολύ καλύτερο ήχο, ειδικά το μπάσο, αλλά αυτά είναι και προσωπικά γούστα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 21 hours ago, iganiats said: Δες και αυτά https://getinairs.com/ Δοκιμασμένα από εμένα. Εξαιρετικά καλή απομόνωση από το περιβάλλον. Αυτά όμως δεν έχουν σιτουλα και μπορεί να μπει στο ακουστικό λίγο ear wax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis159 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 15 hours ago, nick0s23 said: Σχετικά με τα ear tips και όποιον ενδιαφέρει, καλές οι εναλλακτικές που προτάθηκαν (εκτός από τα σιλικόνης γιατί χάνεται εντελώς η επιθυμητή απομόνωση) αλλά τα γνήσια ανταλλακτικά κοστίζουν 6€ το ζευγάρι στο επίσημο service της Sony. Η ανθεκτικότητα τους αν καθαρίζονται χωρίς κάποια αλκοόλη είναι πολύ μεγαλύτερη από τα memory foam τρίτων, άρα και το κόστος σε βάθος χρόνου πολύ χαμηλότερο. Επίσης πέρα της ανθεκτικότητας συγκριτικά με τα Comply και τα Inairs τα γνήσια προσωπικά μου φάνηκε να δίνουν πολύ καλύτερο ήχο, ειδικά το μπάσο, αλλά αυτά είναι και προσωπικά γούστα. Τα αγοράζεις από κάπου online αυτά που λες στο επίσημο service της Sony ή πας σε ένα sony service center και τα παίρνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0s23 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Διαδικτυακά δεν πρέπει να υπάρχει ή δεν έχω βρει. Και για κάποιο λόγο δεν πουλάνε σε άλλα καταστήματα (πχ Sony center). Μόνο στο επίσημο service. Στην Αθήνα το service είναι το AV Service. Εγώ από εκεί αγόρασα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iganiats Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, αποστόλης είπε Αυτά όμως δεν έχουν σιτουλα και μπορεί να μπει στο ακουστικό λίγο ear wax Όντως δεν έχουν. Μπορείς πάντως, με μια μπατονέτα, να καθαρίζεις το ακουστικό κάθε λίγες μέρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, iganiats είπε Όντως δεν έχουν. Μπορείς πάντως, με μια μπατονέτα, να καθαρίζεις το ακουστικό κάθε λίγες μέρες. Η ακομα καλυτερα, το αφτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iganiats Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 18 ώρες πριν, Ntinaras είπε Η ακομα καλυτερα, το αφτι Έγραψες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Το έχουν στείλει σε κάνεναν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis159 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Τίποτα ακόμα. Πρέπει να ανησυχούμε λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
woopsi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Τα έχω παραλάβει εγώ (Αν και είμαι Ολλανδία) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glarobats Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου εμένα μου γράφει παράδοση στις 23/01 οπότε αναμένουμε. (Νομίζω το έγραφε εξαρχής) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου υποθετικά σε μια βδομάδα και δεν έχει ξεκινήσει ακόμα,καλά πάμε UPDATE!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Είναι ακουστικαρες παιδιά. Τα πήρα το Δεκέμβριο. Προσωπικά στο αριστερό φοράω large και στο δεξί αυτί medium ear tip. Ελαφριά, άνετα και με πολυυυυυ καλή μπαταρία. Ήχος και noise cancelling καταπληκτικά. Τα δοκίμασα σε πτήση και έκαναν ΤΡΟΜΕΡΗ δουλειά! Σαν πουλάκι κοιμήθηκα 😁😁😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glarobats Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Παρελήφθησαν!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα