Glarobats Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Τα ακουστικά του τίτλου ακόμα πιο φθηνά από το Ισπανικό Amazon στα 175.68€ μαζί με τα μεταφορικά. https://www.amazon.es/WF-1000XM5-Auriculares-Inalámbricos-Cancelling-compatibles/dp/B0C4TLFZSZ/ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Τα κοιταω καιρο αλλα ελεγα να μη κανω την αναβαθμιση.175.68€ που δεν σκοπευα να ξοδεψω. Θενξ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theanob Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μια από τα ίδια και εγώ. Πολύ καλή προσφορά για να την αγνοήσεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis159 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Τα ζαχάρωνα καιρό, οπότε σε αυτή τη τιμή δεν μπορώ να τα αφήσω... Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου μολις το ειδα, αλλα στο site τα αναφερει σαν 2ο χερι: Buy second-hand €156.24 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis159 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μάλλον τελείωσαν τα καινούρια; Το είδα και εγώ ότι τα άλλαξε (έριξε τιμή και έβαλε second hand). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Still rocking με τα xm3 120 ευρω προσφορά public πριν 2 χρόνια. Τίμια και τα xm5 στα 175 ευρώ καλορίζικα όσοι τα πάρετε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstas321 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Arkin είπε Still rocking με τα xm3 120 ευρω προσφορά public πριν 2 χρόνια. Τίμια και τα xm5 στα 175 ευρώ καλορίζικα όσοι τα πάρετε. μήπως λες τα WH-1000XM3? αυτά είχα πάρει κι εγώ. Η πιο BF προσφορά που έχω κάνει νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, kwstas321 είπε μήπως λες τα WH-1000XM3? αυτά είχα πάρει κι εγώ. Η πιο BF προσφορά που έχω κάνει νομίζω. Σωστος ναι αυτα τα μεγαλα οχι τις ψειρες. Δεν υπηρχε η τιμη οταν παντου επαιζε 250 απο 400 και καποιες φορες ειχε πεσει και 180. Τα 120 ηταν αγορα χωρις να το σκεφτεις απλα την βλεπεις και πατας το κουμπι αμεσα. 117.38 για την ακριβεια το ειχα κοψει και τιμολογιο τσαμπα βγηκε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ακουστικάρες. Επενδύστε σε καλύτερα eartips γατι τα μαμα foam tips σε λιγο καιρο θα πουν bye bye Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου από αποστόλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glarobats Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, αποστόλης είπε Ακουστικάρες. Επενδύστε σε καλύτερα eartips γατι τα μαμα foam tips σε λιγο καιρο θα πουν bye bye Έχεις να προτείνεις τπτ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1.3power Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Ξανα διαθεσιμα καινουργια στα 175.68 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebelos2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Εγώ θα κρατούσα μία πισινή, μην την πατήσετε όπως εδώ δίπλα με το oneplus και με τα άδεια κουτιά του ιταλικού amazon. Το από κάτω ακριβώς νήμα Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου από Rebelos2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2 hours ago, Glarobats said: Έχεις να προτείνεις τπτ; https://www.loudnwireless.com/blog/best-sony-wf-1000xm5-eartip-replacements-silicone-and-foam 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Τα έχει χρησιμοποιήσει κάποιος με κράνος μοτοσικλέτας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα