Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα καλη χρόνια πριν λιγες ημέρες έκανα (κακως εγγραφή) στην bet22 οπως βλέπετε εκανα ενα ποντάρισμα σε δοκάρι στον αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ το οποίο έγινε κιολας.. Η bet22 το πιστώσε ως χαμενο οταν άνοιξα συνομιλία σε πρώτη φάση μου είπαν δείξτε μας τα επίσημα στατιστικά τα βρήκα μεσω τις σελίδας της superleague! Οταν τους τα έδειξα άρχισαν να μου λένε διαφορα οκ εχασα ενα 50€ σε πονταρισμα αλλα όσοι παίζετε προσοχή σε τέτοιου είδους εταιρίες χωρίς άδεια απο ΕΕΕΠ 

Screenshot_20240108_000410_org.bet22.client_edit_564803681032045.jpg

Screenshot_20240108_000605_com.huawei.browser.jpg

Δημοσ.

Καλά δεν έχει σημασία το αν έχει άδεια, μια χαρά μπινιές κάνουν και αυτές με άδεια.
Δες τους κανόνες τους, μερικές έχουν το γελοίο κανόνα στο δοκάρι η μπάλα να συνεχίζει να παίζει εντός γηπέδου μετά

• Thanks 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Καλά δεν έχει σημασία το αν έχει άδεια, μια χαρά μπινιές κάνουν και αυτές με άδεια.
Δες τους κανόνες τους, μερικές έχουν το γελοίο κανόνα στο δοκάρι η μπάλα να συνεχίζει να παίζει εντός γηπέδου μετά

Σε αυτη την εταιρια ακριβως αυτο ισχυει! Αρα ορθα το πηραν ως χαμενο. Παντα διαβαζουμε τους ορους καθε εταιριας.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, alexander098 είπε

Σε αυτη την εταιρια ακριβως αυτο ισχυει! Αρα ορθα το πηραν ως χαμενο. Παντα διαβαζουμε τους ορους καθε εταιριας.

Ναι σήμερα πρωί μου έστειλαν αυτό ότι αν βγει αουτ δεν θεωρείται δοκάρι.. 

2 λεπτά πριν, dollars είπε

Ναι σήμερα πρωί μου έστειλαν αυτό ότι αν βγει αουτ δεν θεωρείται δοκάρι.. 

Screenshot_20240108_110709.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...