CyberWalker Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Παιδιά να μη το γκαντεμιάσω αλλά και εμένα σήμερα δεν μου το παρουσίασε. Ίσως να έφταιγε το CWS.Jksearch :| Highlander, εσύ τι ακριβώς έπαθες; Το πρόβλημα σου παρουσιάστηκε όπως ακριβώς το περιγράφω παραπάνω στο topic; Μήπως σε εσένα απλά ... 'έτυχε' ;
marios1957 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Μήπως αυτός ο π@στης ο Jksearch (που ανακάλυψε και έσβησε ο shredder),σου έκανε τη ζημιά; Λέω εγώ(ο άσχετος...).
CyberWalker Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Μακάρι να έφταιγε αυτός γιατί αυτό θα σημαίνει ότι λύθηκε το πρόβλημα και ξεμπερδέψαμε! Όπως και να έχει πάντως Μάριε, ο Shredder που πρότεινες σίγουρα βοήθησε (δε ξέρω σε τι ακριβώς αλλά κακό δεν έκανε!) και σε ευχαριστώ πολύ που μου τον πρότεινες !!!
marios1957 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Για να ευχαριστήσεις (όπως και όλοι μας...) τον σωστό άνθρωπο,κάνε ένα search στο insomnia με τη λέξη shredder και στείλε ένα p.m. στον post-starter...
Highlander Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Highlander' date=' εσύ τι ακριβώς έπαθες; Μήπως σε εσένα απλά ... 'έτυχε' ;[/quote'] Πιθανόν ναι. Ο εξολοθρευτής δεν βρήκε κάτι. Αν και συχνά πυκνά τρέχω ad-ware και τα σχετικά, αλλά το Utility που αναφέρατε δεν το ήξερα. Είδωμεν...
9-11 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Σκόπευα να κάνω ξεχωριστό post για το θέμα, αλλά μάλλον κολλάει περισσότερο εδώ... Για όσους έχουν εγκατεστημένο το SpySweeper και μόνο: Αντιμετώπισα παρεμφερές πρόβλημα με ανεξήγητα crashes του Explorer (όχι απαραίτητα μετά από Ctrl+C) και διαπίστωσα (δια της ατόπου απαγωγής) ότι οφείλοταν (κατά πάσα πιθανότητα) σε bug του SpySweeper v3.x Πηγαίνετε στα Options και ξε-clickάρετε την επιλογή 'Add Sweep for Spyware to Windows Explorer Context Menu' Όλα OK τώρα?
CyberWalker Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 9-11, σε ευχαριστούμε πολύ. Το έκανα και ελπίζω να βοηθήσει αν και η αλήθεια είναι ότι ήδη το κόλλημα δεν εκδυλώνεται τόσο συχνά πια... Συγκεκριμένα σήμερα έτυχε να ξανακάνει άλλη μια φορά (crashάρισμα) αλλά ίσως να έφταιγε και το αρχείο που επέλεξα καθότι ήταν ένα corrupt .asf χωρίς header. (ουσιαστικά αυτό έφτιαχνα εκείνη τη στιγμή) Όπως καταλαβαίνεις για το αν τελικά βοήθησε θα πρέπει να περάσουν μερικές μέρες ελέγχου, τουλάχιστον για να ξέρουμε με σιγουριά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.