Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 minutes ago, Exodia The Forbidden One said:

Δεν ξέρω αν φταίει αυτό αλλά απενεργοποίησα να ανοίγει η οθόνη είτε από άγγιγμα είτε από κούνημα 

δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις.

1 hour ago, Vaswww said:

Σωστό και αυτό έχεις δίκιο 

κινητο που να μην κολαει ειναι μονο κανα nokia 3210,. Πλεον που σε ενα κινητο βρισκεις 100.000 πραγματα και μονο καφε δεν φτιαχνει ειναι λογικο να βλεπεις κανα παραξενο που και που. αλλο τοσο που μερικοι τα πιταρουν με apps και περνανε οτι βρουν μεσα.

• Like 2
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα το iphone 4s για 5 χρόνια και μου το είχε κάνει 3-4 φορές.

Έχω το honor 8x τα τελευταία 5 χρόνια και δεν το έχει κάνει ποτέ και η μπαταρία βγάζει μιάμιση μέρα άνετα με μέτρια προς βαριά χρήση (όχι fb).

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Vaswww είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά συγνώμη που μπαίνω σαν σφήνα έτσι και εμένα και θα μου χτύπαγε στην αρχή άσχημα και πόσο μάλλον για τέτοιο κινητό αλλά καμιά φορά τυχαίνει αυτό 

12 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Μπορεί αλλά όταν σκας 1500 ευρώ ακόμα και το μικρότερο σου φαίνεται τεράστιο

αραια και που καντε και κανενα force restart https://support.apple.com/el-gr/guide/iphone/iph8903c3ee6/ios βοηθαει το συστημα αν και στο iOS χρειαζεται σπανιοτερα σε σχεση με android καθαριζει ομως και την cache

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, aces είπε

αραια και που καντε και κανενα force restart https://support.apple.com/el-gr/guide/iphone/iph8903c3ee6/ios βοηθαει το συστημα αν και στο iOS χρειαζεται σπανιοτερα σε σχεση με android καθαριζει ομως και την cache

Επειδή διαβάζω συχνά να προτείνουνε force restart, αυτό που θέλουμε στην ουσία είναι να κλείσει και να ξανανοίξει η συσκευή. Με safe τρόπο και αυτός είναι να πάμε ρυθμίσεις και απενεργοποίηση συσκευής. Περιμένουμε λίγα δευτερόλεπτα και ξανανοιγουμε τη συσκευή από το πλαϊνό κουμπί.

Από όσο γνωρίζω το force restart είναι για περιπτώσεις που το λογισμικό δεν ανταποκρίνεται έχει κολλήσει και άρα δε μπορούμε να πάμε στις ρυθμίσεις και να απενεργοποιήσουμε τη συσκευή. Οπότε τότε κάνουμε το συνδιασμό κουμπιών και γίνεται το force restart. Δεν είναι όμως και ότι καλύτερο γιατί κλείνει απότομα εφαρμογές και services που ενδεχομένως τρέχουν στο παρασκήνιο.

Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Επεξ/σία από Ronnie1985
Δημοσ.
2 hours ago, aces said:

force shutdown ή Restart αν λεμε το ιδιο κανω στο android μονο αν εχει κολλησει για τα καλα. σε ολες τις αλλες περιπτωσεις απλα κανω κανονικο restart και πολλες φορες θα μου κανει αυτοματα και Optimize τα apps.

1 hour ago, Ronnie1985 said:

Επειδή διαβάζω συχνά να προτείνουνε force restart, αυτό που θέλουμε στην ουσία είναι να κλείσει και να ξανανοίξει η συσκευή. Με safe τρόπο και αυτός είναι να πάμε ρυθμίσεις και απενεργοποίηση συσκευής. Περιμένουμε λίγα δευτερόλεπτα και ξανανοιγουμε τη συσκευή από το πλαϊνό κουμπί.

Από όσο γνωρίζω το force restart είναι για περιπτώσεις που το λογισμικό δεν ανταποκρίνεται έχει κολλήσει και άρα δε μπορούμε να πάμε στις ρυθμίσεις και να απενεργοποιήσουμε τη συσκευή. Οπότε τότε κάνουμε το συνδιασμό κουμπιών και γίνεται το force restart. Δεν είναι όμως και ότι καλύτερο γιατί κλείνει απότομα εφαρμογές και services που ενδεχομένως τρέχουν στο παρασκήνιο.

Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

και εγω αυτο ξερω και στο android εκει το χρησιμοποιω μονο.

Δημοσ.
2 hours ago, Exodia The Forbidden One said:

Force restart πως κανείς ?

https://support.apple.com/en-gb/guide/iphone/iph8903c3ee6/ios

2 hours ago, Exodia The Forbidden One said:

Force restart πως κανείς ?

4 hours ago, aces said:

Δημοσ.

Επειδή κάποιος άλλος θα ψάξει το ίδιο πρόβλημα στο μέλλον:

Δεν συμβαίνει σε iphone, συμβαίνει σε οτιδήποτε συσκευή αφής.

Οι λόγοι που συμβαίνει μέχρι στιγμής:

• Έχεις το κινητό στην τσέπη με την οθόνη προς τα μέσα, ιδρώνεις και όπως βγάζεις το κινητό απο την τσέπη η αφή υπολειτουργεί γιατί το κάνει register ως αφή μέχρι να το σκουπίσεις
  • Έχεις λερώσει την οθόνη του κινητού, ή είναι λερωμένη κάτω απο το στρώμα του προστατευτικού οθόνης
  • Το προστατευτικό οθόνης είναι βαλμένο λάθος (οι άκρες είναι στον αέρα και πιέζεται 2 φορές η αφή)
  • Πιάνεις το κινητό με λάθος τρόπο, όπου ακουμπάει η παλάμη στην άκρη όπως κάνεις swipe, συνήθως συμβαίνει σε μεγάλα κινητά όταν κάνεις swipe down για ειδοποιήσεις/control center και προσπαθείς να το πιάσεις διαφορετικά επειδή είναι τεράστιο στα χέρια σου και προσπαθείς να το πιάσεις με το ένα χέρι

Οι λόγοι να είναι απο software είναι μηδαμινοί, αλλιώς δεν θα ήταν 1 report, θα ήταν ένα μεγάλο ποσοστό και θα φαινόταν παντού ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα, ειδικά σε iphone. Εδώ η εφαρμογή του καιρού χάλασε για μισή μέρα και έγινε μέχρι και πρώτο θέμα. Μου σύμβαινε στο τελευταίο android πολύ συχνά, ειδικά το καλοκαίρι που ίδρωνα πιο συχνά. Με το που γύρισα το κινητό αλλιώς (Η οθόνη να κοιτάει προς τα έξω απο το πατελόνι αντί προς τα μέσα στο πόδι) σταμάτησε να συμβαίνει.

Δημοσ.
18 minutes ago, TiPsY4 said:

Επειδή κάποιος άλλος θα ψάξει το ίδιο πρόβλημα στο μέλλον:

Δεν συμβαίνει σε iphone, συμβαίνει σε οτιδήποτε συσκευή αφής.

Οι λόγοι που συμβαίνει μέχρι στιγμής:

• Έχεις το κινητό στην τσέπη με την οθόνη προς τα μέσα, ιδρώνεις και όπως βγάζεις το κινητό απο την τσέπη η αφή υπολειτουργεί γιατί το κάνει register ως αφή μέχρι να το σκουπίσεις
  • Έχεις λερώσει την οθόνη του κινητού, ή είναι λερωμένη κάτω απο το στρώμα του προστατευτικού οθόνης
  • Το προστατευτικό οθόνης είναι βαλμένο λάθος (οι άκρες είναι στον αέρα και πιέζεται 2 φορές η αφή)
  • Πιάνεις το κινητό με λάθος τρόπο, όπου ακουμπάει η παλάμη στην άκρη όπως κάνεις swipe, συνήθως συμβαίνει σε μεγάλα κινητά όταν κάνεις swipe down για ειδοποιήσεις/control center και προσπαθείς να το πιάσεις διαφορετικά επειδή είναι τεράστιο στα χέρια σου και προσπαθείς να το πιάσεις με το ένα χέρι

Οι λόγοι να είναι απο software είναι μηδαμινοί, αλλιώς δεν θα ήταν 1 report, θα ήταν ένα μεγάλο ποσοστό και θα φαινόταν παντού ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα, ειδικά σε iphone. Εδώ η εφαρμογή του καιρού χάλασε για μισή μέρα και έγινε μέχρι και πρώτο θέμα. Μου σύμβαινε στο τελευταίο android πολύ συχνά, ειδικά το καλοκαίρι που ίδρωνα πιο συχνά. Με το που γύρισα το κινητό αλλιώς (Η οθόνη να κοιτάει προς τα έξω απο το πατελόνι αντί προς τα μέσα στο πόδι) σταμάτησε να συμβαίνει.

Ειναι κλασικο προβλημα που σε πολλες περιπτωσεις δεν μπορεις καν να πατησεις την οθονη και πρεπει να το κανεις soft restart με τα κουμπακια..Και δεν ειναι μονο στο 15 pro max ,και στο 11 το κανει και στο 12-13 κτλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα από τα κλασσικά bug που έχουν είναι το κάνει από iphone 6 και μετά ανεξάρτητος λογισμικού

Όπως και το να έχεις μαύρη οθόνη και από κάτω δουλεύει και κενές reset όπως και το να κολλάει τελείως και να κάνεις ρεσετ η να χάνει ήχο και να κάνεις reset εγώ που την μερα περνάνε πάνω από 80 iphone το βλέπω άπειρες φορές απλοί χρήστες λογικά ποιο σπάνια (αλλιος θα ήταν τραγικά τα πράγματα)

Επεξ/σία από Black Demis
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω το ίδιο μοντέλο pro max 15 , όπως το είχα στη φορτίσει έκανε το καλώδιο του , Samsung μου μια σπίθα κάηκε δηλαδή και εν συνεχεία άλλαξα καλώδιο αφορά ένα νέο για κάθε είδος κινητού ,αλλά σταμάτησε να φορτίζει το iPhone άλλαξα  τι μπορεί να έπαθε ; Κάηκε η μπαταρία του ; Η θύρα χάλασε ; Είναι μόλις 4 μήνες αγορά. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Jojojko είπε

Έχω το ίδιο μοντέλο pro max 15 , όπως το είχα στη φορτίσει έκανε το καλώδιο του , Samsung μου μια σπίθα κάηκε δηλαδή και εν συνεχεία άλλαξα καλώδιο αφορά ένα νέο για κάθε είδος κινητού ,αλλά σταμάτησε να φορτίζει το iPhone άλλαξα  τι μπορεί να έπαθε ; Κάηκε η μπαταρία του ; Η θύρα χάλασε ; Είναι μόλις 4 μήνες αγορά. 

Βάλε τις λέξεις σε μια σειρά που να βγάζουν νόημα.

Αν χάλασε έχει και εγγύηση 

• Like 2
Δημοσ.
19 minutes ago, Jojojko said:

to πας στο service και δεν αναφερεις για καλωδια και φορτιστες samsung.

Δημοσ.

Ειλικρινα δεν καταλαβα τι διαβασα.

Πρεπει να εχετε πολυ χρονο μεσα στην μερα για να ασχολειστε με τετοια πραγματα.

Σας ζηλευω πραγματικα.

(μην δινετε σημασια δευτερα βραδακι ειναι στο χαλαρο)

• Like 2
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...