Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δύσκολα τα πράγματα όταν είναι να επιλέξεις για γυναίκα. 

Γνώμη μου σε αυτά τα λεφτά εάν είναι να πάει σε Android θα επέλεγα σαν "πιο ασφαλες" all around πολύ καλό κινητό το S23. Επίσης το Α54 ένα καλό value for money.

Εάν μπαίνουν στην συζήτηση και άλλες εταιρείες πολύ καλή επιλογή το realme 11 pro + με μια από τις καλύτερες σε απόδοση (μερα, νύχτα) κάμερες στην κατηγορία του. Έχω το Realme GT Master Edition για καθημερινή χρήση στην δουλειά και είναι σκυλί. 

Τώρα παρόλα αυτά εφόσον ήδη γλυκοκοιταει το iphone13 δες για καινουργιο 13αρι ή κανένα "μεταχειρισμένο" 13 pro. 

Επεξ/σία από Payne83
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Payne83 είπε

Δύσκολα τα πράγματα όταν είναι να επιλέξεις για γυναίκα. 

Γνώμη μου σε αυτά τα λεφτά εάν είναι να πάει σε Android θα επέλεγα σαν "πιο ασφαλες" all around πολύ καλό κινητό το S23. Επίσης το Α54 ένα καλό value for money.

Εάν μπαίνουν στην συζήτηση και άλλες εταιρείες πολύ καλή επιλογή το realme 11 pro + με μια από τις καλύτερες σε απόδοση (μερα, νύχτα) κάμερες στην κατηγορία του. Έχω το Realme GT Master Edition για καθημερινή χρήση στην δουλειά και είναι σκυλί. 

Τώρα παρόλα αυτά εφόσον ήδη γλυκοκοιταει το iphone13 δες για καινουργιο 13αρι ή κανένα "μεταχειρισμένο" 13 pro. 

Ευχαριστώ πολύ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...