Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Το ποσό που διαθέτουμε:

600-700 ευρω

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):

Ομιλία, κάμερες, Facebook 

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε

Όλες καλοδεχούμενες που

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;

Πολύ!

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;

Οχι

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

Οχι

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;

Ναι

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;

Ελλάδα 

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);

Public,Plaisio, Germanos

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;

Καινούριο.

Ο υποψήφιος χρήστης (γυναίκα )γλυκοκοιταζει το iPhone 13 κυρίως για την αξιοπιστία. Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από Thechosennone
Δημοσ.

Άμα σε γυναίκα που γλυκοκοιτάζει το iphone, πας εσύ να το παίξεις έξυπνος και να της προτείνεις την έμπειρη εναλλακτική λύση, την πάτησες! 

Άσε τη να πάρει το iphone και να είναι ευχαριστημενη, γιατί με το παραμικρο που θα της τύχει σε αλλο θα σε θάψει. Και τίποτα να μην της τύχει, πάλι θα σε θάψει που την παρέσυρες να πάρει μια μάρκα μέκαψες και να την κοιτάνε υποτιμητικά οι φίλες της με τα iphone. 

• Like 3
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω και να πας στο πιο φτηνο 15, που εχει και type C.

Διαβάζω προβλήματα με την κάμερα του iPhone 15.

Στις 7/1/2024 στις 9:27 ΜΜ, sattack είπε

Άμα σε γυναίκα που γλυκοκοιτάζει το iphone, πας εσύ να το παίξεις έξυπνος και να της προτείνεις την έμπειρη εναλλακτική λύση, την πάτησες! 

Άσε τη να πάρει το iphone και να είναι ευχαριστημενη, γιατί με το παραμικρο που θα της τύχει σε αλλο θα σε θάψει. Και τίποτα να μην της τύχει, πάλι θα σε θάψει που την παρέσυρες να πάρει μια μάρκα μέκαψες και να την κοιτάνε υποτιμητικά οι φίλες της με τα iphone. 

Το θέμα είναι ότι κ με iPhone πάλι εμένα θα θάψει 😀

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Thechosennone είπε

Διαβάζω προβλήματα με την κάμερα του iPhone 15.

Σκεψου ποσες selfie με duckface θα γλιτωσεις!

Δημοσ.

Της πρότεινα samsung galaxy a54 8/128 και realme 11 pro 8/256. Γενικά η χρήση του κινητού ειναι φωτογραφίες και πολύ ομιλία. Είχε πάντα φθηνά xiaomi που μετά από λίγο καιρό της κολλούσαν. Δεν ξέρω αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thechosennone είπε

Της πρότεινα samsung galaxy a54 8/128 και realme 11 pro 8/256. Γενικά η χρήση του κινητού ειναι φωτογραφίες και πολύ ομιλία. Είχε πάντα φθηνά xiaomi που μετά από λίγο καιρό της κολλούσαν. Δεν ξέρω αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε. 

Ολα τα entry level κινητα εχουν μεσο ορο χρονου ζωης 1-2 χρονια το πολυ.

Με μουφα cpu δε θα μπορει να ανοιξει ουτε το calculator.

Δες εδω συγκριση με το δικο μου, poco f3 που το εχω κοντα 3 χρονια.

Ειναι πιο αργο...

δες κι αυτα

https://www.skroutz.gr/s/46527425/Xiaomi-13T-Pro-5G-Dual-SIM-12GB-512GB-Mayro.html

https://www.skroutz.gr/s/42357443/Xiaomi-Poco-F5-5G-Dual-SIM-12GB-256GB-Mayro.html

https://www.skroutz.gr/s/48518185/Xiaomi-Poco-F5-Pro-5G-Dual-SIM-12GB-256GB-Phantom-Black.html

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ Ntinaras, δύσκολα να ξαναπιάσει xiaomi, από τα τρία νομίζω μόνο το πρώτο μπορώ να της προτείνω το οποίο και έχει πολύ καλή κάμερα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Thechosennone είπε

Ευχαριστώ Ntinaras, δύσκολα να ξαναπιάσει xiaomi, από τα τρία νομίζω μόνο το πρώτο μπορώ να της προτείνω το οποίο και έχει πολύ καλή κάμερα.

Ποια xiaomi ειχε?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thechosennone είπε

Θα σε γελάσω αλλα το τελευταίο που θυμαμαι ειναι ενα Redmi note 2/64, 

Αυτο ειναι μοντελο δεκαετιας. Το εχει ακομα?

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, Thechosennone said:

Γιατί το κουράζεις ? Ας πάρει iphone αναλογα με το budget της. Δεν νομίζω να βρείς άκρη αν μπλέξεις και τα android μέσα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...