Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

γιατι τρολλαρετε βρε?

φιλε ειναι πανω απο μενιδι και διπλα στην αμυγδαλεζα. ειναι ενα χωριο βασικα μακρια απο την αθηνα. η τιμη ειναι λογικη. 

Η πιο λογική απαντηση

Μόλις τώρα, andreaspA είπε

τι χτιζει? 

2 μεζονετες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Bigben87 είπε

Η πιο λογική απαντηση

2 μεζονετες

τμ πες μου. Ασε τις 2-3 ή 5 μεζονετες. Μεζονετες εχουν ονομασει και τους περιστερωνες.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, andreaspA είπε

τι χτιζει? 

2 μεζονετες

3 λεπτά πριν, andreaspA είπε

τμ πες μου. Ασε τις 2-3 ή 5 μεζονετες. Μεζονετες εχουν ονομασει και τους περιστερωνες.

Δεν τον το ξέρω.  Ξέρω ότι είναι 1500 μετρα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Bigben87 είπε

2 μεζονετες

Δεν τον το ξέρω.  Ξέρω ότι είναι 1500 μετρα

δεν ξερεις ποσα τμ μπορεις να χτισεις, αλλα ξερεις οτι χτιζει δυο μεζονετες? Πως γινεται αυτο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γινεται αφου ειναι προσφορα 1+1 δωρο μεζόν φιγκαρό . ΕΙπαμε ημαστε boomers και ασχετοι αλλα οχι και ετσι με τετοιες καραπροσφοραρες μεζονετες στα χωρια  :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Δημοσ.

και 0,5 συντελεστή να έχει χτίζει 750, με 0,4 600.Κατι απορίες που έχετε μερικοί και τα σχολιάζετε.

Αλλά οικόπεδα εκεί ποσό πωλούνται και κρίνεις ότι το δίνει πολλά/λίγα? Τριγύρω τι έχει?

Δημοσ.

Αν και πολύ καλή περιοχή να μενεις έχει αρκετά μειονεκτήματα. Είναι απομονωμένη και η αποσταση για το πιο κοντινό σουπερμάρκετ μπορεί να φτάσει και τα 5 χλμ όποτε το αυτοκίνητο για το παραμικρό είναι μονόδρομος. Το χειμώνα θα υπάρχει πρόβλημα με τα χιόνια ενώ το καλοκαίρι πάντα θα ζεις με το φόβο των πυρκαγιών και φυσικά το ρήγμα της Πάρνηθας στα πόδια σου. Για να είναι τόσο φθηνά τα οικόπεδα λογικά ειτε είναι αρκετά ψηλά και έχουν μέσα βράχια, πεύκα κτλ  ή είναι στο πανόραμα και τα βαφτίζουν Θρακομακεδόνες. Τέλος η περιοχή έχει χαμηλό συντελεστή 0.4

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, Morosana said:

Αν και πολύ καλή περιοχή να μενεις έχει αρκετά μειονεκτήματα. Είναι απομονωμένη και η αποσταση για το πιο κοντινό σουπερμάρκετ μπορεί να φτάσει και τα 5 χλμ όποτε το αυτοκίνητο για το παραμικρό είναι μονόδρομος. Το χειμώνα θα υπάρχει πρόβλημα με τα χιόνια ενώ το καλοκαίρι πάντα θα ζεις με το φόβο των πυρκαγιών και φυσικά το ρήγμα της Πάρνηθας στα πόδια σου. Για να είναι τόσο φθηνά τα οικόπεδα λογικά ειτε είναι αρκετά ψηλά και έχουν μέσα βράχια, πεύκα κτλ  ή είναι στο πανόραμα και τα βαφτίζουν Θρακομακεδόνες. Τέλος η περιοχή έχει χαμηλό συντελεστή 0.4

Αυτό ακριβώς. Είναι ωραία περιοχή να μένεις αν θες να φύγεις λίγο από τις πολυκατοικίες. Αλλά θέλει αυτοκίνητο για τα πάντα καθώς ειναι αποκλειστικά οικιστική ζώνη με μόνη εξαίρεση την πλατεία που έχει ένα περίπτερο, φούρνο, 2-3 καφέ κτλ.

Προφανώς πολύ κόσμο δεν τον βολεύει να είναι τόσο μακριά από τη δουλειά του. Παρόλα αυτά, η περιοχή είναι σχετικά πιο προσβάσιμη σε σχέση με αντίστοιχες στην Πεντέλη, Δροσιά κτλ, καθώς ο δρόμος που βγάζει στην Ε.Ο. είναι αρκετά φαρδύς, ενώ έχει δημοπρατηθεί η επέκταση της Κύμης που θα φτάνει ως εκεί (Ε.Ο.) σε 5-6-7 χρονια.

Με 180‐200k βρίσκεις στρέμα επικλινές, τα επίπεδα κοντά στην πλατεία είναι πιο ακριβά.

Τέλος, ο σ.δ. είναι 0.4, ο σ.κ. είναι 0.25 και έχει όριο 2 κτίσματα ανά οικόπεδο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...