katerinapap61 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Καλησπερα , εχω να κανω μια ερωτηση για οσους γνωριζουν να μου απαντησουν. Ο παπους μου πριν καποια χρονια μου ειχε δωσει ενα βιβλιαριο με κατι λεφτα που μου μαζευε και ειναι αυτος ο κυριος δικαιουχος του βιβλιαριου και εγω συνδικαιουχος. Εγω που θελω να βγακω ενα ποσο απο αυτον τον λογαριασμο ξερετε αν ειναι απαραιτητο να παρευρισκεται στο ταμειο της τραπεζας; Η σαν συνδικαιουχος μπορω να βγαλω λεφτα απο μονη μου; ευχαριστω
czarjuly Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) σαν συνδικαιουχος μπορεις και μονη σου Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2024 από czarjuly
Joshua21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 46 minutes ago, katerinapap61 said: Καλησπερα , εχω να κανω μια ερωτηση για οσους γνωριζουν να μου απαντησουν. Ο παπους μου πριν καποια χρονια μου ειχε δωσει ενα βιβλιαριο με κατι λεφτα που μου μαζευε και ειναι αυτος ο κυριος δικαιουχος του βιβλιαριου και εγω συνδικαιουχος. Εγω που θελω να βγακω ενα ποσο απο αυτον τον λογαριασμο ξερετε αν ειναι απαραιτητο να παρευρισκεται στο ταμειο της τραπεζας; Η σαν συνδικαιουχος μπορω να βγαλω λεφτα απο μονη μου; ευχαριστω Ως συνδικαιούχος έχεις τα ίδια δικαιώματα, ο λογαριασμός και τα χρήματα όμως υπάρχουν ακόμα; Αν υπάρχουν ακόμα τότε μπορείς και μόνη σου, αλλά έχε υπόψιν πως θα πρέπει να κάνεις επικαιροποίηση στοιχείων αν δεν έχεις κάνει πρόσφατα, και πως το ελάχιστο όριο ανάληψης από γκισέ είναι 400€.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Ως συνδικαιούχος έχεις τα ίδια δικαιώματα, ο λογαριασμός και τα χρήματα όμως υπάρχουν ακόμα; Αν υπάρχουν ακόμα τότε μπορείς και μόνη σου, αλλά έχε υπόψιν πως θα πρέπει να κάνεις επικαιροποίηση στοιχείων αν δεν έχεις κάνει πρόσφατα, και πως το ελάχιστο όριο ανάληψης από γκισέ είναι 400€. και αν δεν εχεις καρτα τι γινεται? πρεπει να προσθεσεις/καταθεσεις οσα χρειαζονται για να φτασουν τα 400?
Joshua21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 44 minutes ago, dasos2024 said: και αν δεν εχεις καρτα τι γινεται? πρεπει να προσθεσεις/καταθεσεις οσα χρειαζονται για να φτασουν τα 400? Ή αυτό, ή βγάζεις κάρτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 14 ώρες πριν, Joshua21 είπε Ή αυτό, ή βγάζεις κάρτα. αν θες να κλεισεις το λογαριασμο, θα σου δωσουν οτι ψιλα εχει μεσα?
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 4 hours ago, dasos2024 said: αν θες να κλεισεις το λογαριασμο, θα σου δωσουν οτι ψιλα εχει μεσα? Δεν νομίζω, δεν έχω δει κάπου πως το κλείσιμο λογαριασμού είναι εξαίρεση στον συγκεκριμένο κανονισμό. Παρόλα αυτά, αν όντως ενδιαφέρεσαι να μάθεις κάνε τηλεφώνημα στην εξ. πελατών της τράπεζας σου για πιο έγκυρη απάντηση. Επίσης ξέχασα, κατάθεση στο γκισέ για να φτάσουν τα ψιλά 400€ δεν γίνεται, εκεί υπάρχει όριο στα 1.000€.
TitanX Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Αν κλείσεις το λογαριασμό και δεν έχεις άλλο ατομικό, σου αποδίδουν ότι έχει μέσα ανεξάρτητα αν είναι κάτω από το όριο αναλήψεων . 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 15 ώρες πριν, TitanX είπε Αν κλείσεις το λογαριασμό και δεν έχεις άλλο ατομικό, σου αποδίδουν ότι έχει μέσα ανεξάρτητα αν είναι κάτω από το όριο αναλήψεων . Αυτο φανταστηκα κι εγω. Εχει η μανα μου ενα παλιο ξεχασμενο λογ/σμο σε μια τραπεζα, δε ξερει αν εχει/ποσα εχει μεσα. Βιβλιαρια δεν υπαρχουν πια για να ενημερωσεις, αναληψεις για μικροποσα στο γκισε δε γινονται πια, καρτα δεν υπαρχει, αρα τι κανει? Μονη λυση να παει στο γκισε, να παρει οτι εχει μεσα και να τον κλεισει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα