pasxaliskar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, korakios είπε και Fiat (Stellantis πλέον), άλλη αίσθηση να πας το Panda για λαδόφιτρα και να ζητάν 240€ Αθήνα/Θεσ/κη/Χαλκίδα και στο δευτερο αμαξι ενα πριμερα 1600 102ps του 1995 σεβρισ στο συνεργειο της γειτουνιας παλι με δικα μου λαδια castrol 10w40.. 80 ευρω ο μαστορας της γειτονιας και αποδειξη ουτε με πιστολη στο κροταφο.. οποτε και στα 2 αμαξια πανω κατω το ιδιο μου βγαινει το σεβρισ το ετησιο χωρις καμια αλλαγη κατι που να κοστιζει τρελα.. 130-140 με λαδια - φιλτρα και ενα τσεκ για τιποα αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 22 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε τι σε μπερδεψε? τελευταια φορα που πηγα τον σεπτεμβριο για το ετησιο ειναι η τιμη (και περσι τοσο εδωσα) 85 ευρω με αποδειξη πληρωσα στην αντιπροσωπεια της hyndai στην περιοχη μου + 50 ευρω σκρουτζ για το 4λιτρο+1 Λιτρο λαδι castrol 5w30 C3 συνολικο σερβις δλδ μαζι με αναλωσιμα(λαδια, φιλτρα κ.α +εργατικα) = 140 ευρω σχεδον Οκ, ηταν χωρις το κοστος του λαδιου . 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis81 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου τα ιδια εχω πει και παλαιοτερα και εγω .. service μονο παρουσια μου ... ποτε μονοι στο αμαξι μου οι μαστορες ... βεβαια δεν δεχετε κανενασ σχεδον και εχω παρεξηγηθει με πολους μαστορους... αλλα η εμπιστοσυνη κερδιζετε και δεν ειναι δεδομενη και αυτο πρεπει να λετε στα συνεργεια σας ... ολοι απατεωνες ειναι ειδικα οι αντιπροσωπιες που εχουν τεραστια κοστοι για μεγαλα συνεργεια royalties κλπ και καποιος πρεπει να πληρωσει το μαρμαρο ... αν φυσικα σου βαλουν τα σωστα λαδια και οχι χυμα .. αν στα αλλαξουν γιατι πολοι απλα σμπληρωνουν και το κυριοτερο μαθαινουν στου κασιδι το κεφαλι δηλαδη επανω στο αμαξι σας ....λογο του οτι εχουν νεουσ μαστορεσ και τρεχουν να προλαβουν να βγαλουν οσο το δυνατον περισοτερα .... επισεις καλο ειναι να τελειωνουν οι παραμυθεσ περι εγγυησεων και τα λοιπα ... υπαρχει νομοσ στην εε και εαν το service γινει σε νομιμο συνεργειο (με αδεια ασκησεως εππαγελματος και πιστοποιηση (ολοι την εχουν)τοτε η εγγυηση ισχυει στο ακεραιο ...αν πουν μα και μου τους τραβασ μια αγωγη και σοβαρευοντε αμεσως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Ένα λόγο που βάζετε Castrol ενώ κυκλοφορούν μαϊμού ακόμα και μέσα στις αντιπροσωπείες.... Αρκετοί με Skoda την έχουν πατήσει. Τύπο λαδιού βάζουμε πάντα ότι αναφέρει ο κατασκευαστής γιατί εκεί δεν παίρνει να κάνουμε πειράματα στην συχνότητα όμως σε καμία περίπτωση δεν πάμε βάση κατασκευαστή....όποιος το κάνει απλά το κρατάει 5-6 χρόνια και μετά το παίρνει ο επόμενος τυχερός και τα κονομάει ο μαστρομπάμπης από τις επισκευές που θα γεννάει. Κάθε χρόνο ή 5,000 χλμ πόλης 7-8,000 εθνική 100000% τσεκαρισμένο με μηχανές 500,000 χλμ χωρίς θέματα και αναλύσεις λαδιών άψογες...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Klausx είπε Ένα λόγο που βάζετε Castrol ενώ κυκλοφορούν μαϊμού ακόμα και μέσα στις αντιπροσωπείες.... Αρκετοί με Skoda την έχουν πατήσει. Τύπο λαδιού βάζουμε πάντα ότι αναφέρει ο κατασκευαστής γιατί εκεί δεν παίρνει να κάνουμε πειράματα στην συχνότητα όμως σε καμία περίπτωση δεν πάμε βάση κατασκευαστή....όποιος το κάνει απλά το κρατάει 5-6 χρόνια και μετά το παίρνει ο επόμενος τυχερός και τα κονομάει ο μαστρομπάμπης από τις επισκευές που θα γεννάει. Κάθε χρόνο ή 5,000 χλμ πόλης 7-8,000 εθνική 100000% τσεκαρισμένο με μηχανές 500,000 χλμ χωρίς θέματα και αναλύσεις λαδιών άψογες...... Ε με την ίδια λογική στα πάντα μαϊμού είναι που να ξέρεις ..τι να σου πω από μαγαζί με αναλώσιμα για αυτοκίνητα τα αγοράζω τώρα εάν είναι μαϊμού η όχι δν ξέρω .. πάντως ούτε λάδι καίει κ μια χαρά μου φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 7/1/2024 στις 9:38 ΜΜ, go2jimmys1 είπε Υπάρχουν αμάξια που κυκλοφορούν στην Ελλάδα το καλοκαίρι με SAE20 λάδι; Καλύπτει για θερμοκρασίες έως +10 βαθμούς κελσίου και μου φαίνεται αδιανόητο. Στο δικό μου πάντα έβαζαν 10w40 στην αντιπροσωπεία. Συνηθίζω να τους το επισημαίνω και εγώ, όμως την τελευταία φορά μου έβαλαν 5w30 αλλά είδα την απόδειξη μετά που γύρισα σπίτι... Την τελευταία φορά αγόρασα εγώ τα λάδια και το φίλτρο και μου τα πέρασαν σε συνεργείο με ένα 20αρικο εργατικά. το SAE20 δεν εχει καμια σχεση με το 0-20, επισης αυτο με τα καλοκαιρια στην Ελλαδα ηταν παντα μυθος οσο αφορα τα φουλ συνθετικα Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από NTC Labs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
futureshock Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, pasxaliskar είπε και στο δευτερο αμαξι ενα πριμερα 1600 102ps του 1995 σεβρισ στο συνεργειο της γειτουνιας παλι με δικα μου λαδια castrol 10w40.. 80 ευρω ο μαστορας της γειτονιας και αποδειξη ουτε με πιστολη στο κροταφο.. 80 ευρω αλλαγη με δικα σου λαδια; καλα διαβασα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
milos_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου πολλά είναι τα 80€ ρε συ για συνεργείο της γειτονιάς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, futureshock είπε 80 ευρω αλλαγη με δικα σου λαδια; καλα διαβασα; 80 ευρω εργασια, φιλτρο αερα φιλτρο λαδιου , φιλτρο υγραεριου κ κανας ιμαντας εαν θελει αλλαγη .. ναι τοσο 1 ώρα πριν, milos_ είπε πολλά είναι τα 80€ ρε συ για συνεργείο της γειτονιάς τι να σου πω .. η ακριβο ειναι η το αλλο που κανω στην αντιπροσωπεια για 80 ειναι φθηνο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
milos_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Απόδειξη κόβει? Δεν έχω πετύχει συνεργείο γειτονιάς που να κόβει. Μόνο αντιπροσωπεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, pasxaliskar είπε 80 ευρω εργασια, φιλτρο αερα φιλτρο λαδιου , φιλτρο υγραεριου κ κανας ιμαντας εαν θελει αλλαγη .. ναι τοσο πολλά , 50άρικο με απόδειξη αλλιώς έχει "μαστόρια" με 30€ δεν ξέρω αν το φίλτρο υγραερίου έχει μανούρα να αλλάξει (το κόστος είναι αστείο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 4 hours ago, futureshock said: 80 ευρω αλλαγη με δικα σου λαδια; καλα διαβασα; Όχι δεν διάβασες καλά, δεν έγραψε 80 ευρώ αλλαγή με δικά του λάδια, έγραψε 80 ευρώ σερβις με δικά του λάδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όχι δεν διάβασες καλά, δεν έγραψε 80 ευρώ αλλαγή με δικά του λάδια, έγραψε 80 ευρώ σερβις με δικά του λάδια. μόνο εσύ κατάλαβες διαφορά αν είναι όλα μαζί (και με απόδειξη όπως έγραψε) , ψιλονορμάλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 13 minutes ago, korakios said: δεν ξέρω αν το φίλτρο υγραερίου έχει μανούρα να αλλάξει (το κόστος είναι αστείο) Υπόθεση 5 λεπτών. Είναι σε προσβάσιμο σημείο, και ασφαλίζει είτε με βιδωτούς σφιγκτήρες, ή με αυτόματους κολιέδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, Haldol είπε Υπόθεση 5 λεπτών. Είναι σε προσβάσιμο σημείο, και ασφαλίζει είτε με βιδωτούς σφιγκτήρες, ή με αυτόματους κολιέδες. ναι 5 λεπτων ειναι ισχυει καθως και το κοστος του ειναι 5-8 ευρω ... εχω και το κτμ που με βγηκε το σερβισ κανα 120 χωρις ομως τιποτα δικο μου και τα 80+λαδια μου φανηκε οκ χαχαχααχαχ .. ε νταξι για 60-80 ευρω τωρα για το 20ρικο δν θα κανω φασαρια.. αλλα πανω απο 150 στο συνολο ολα μαζι.. π.χ. εαν δν πηγαινα τα δικα μου λαδια θα μου φαινοταν αρκετουτσικα.. εξαρτατε και η αποδειξη βεβαια .. γιατι κ στις 2 περιπτωσεις..μλκ και στις 3 περιπτωσεις μονο μονο για το ι30 πληρωσα με καρτα-αποδειξη.. στο κτμ (αντιπροσωπεια) και στο αλλο της γειτονιας μετρητα χωρις τιποτα .. τελοσ παντων ασ κανουν καλη δουλεια και 20-30 ευρω ανα ετοσ παραπανο κλαιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα