korakios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 24 λεπτά πριν, tutuyo είπε Στο επόμενο τοπικ του ινσομνια Πρέπει να βάζω και βενζίνη; 1.μπορείς να πας στα διυλιστήρια να την αγορασεις μόνος σου, μετά να την πας στο συνεργείο να στην βάλουν 2. Φτιαξτην μόνος σου φιλε, εγώ μόνος μου την φτιάχνω και δεν είδα κανένα προβλημα ποτέ 3. Ιξώδες λαδιών και μοτέρ σε 40 βαθμους εννοείται εδώ και 20ετία μόνο αέριο και αναγκαστικά κανα 50ρικο το έτος τζίνα 😛 1
filipprin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, korakios είπε Στο θέμα μας , αν δίνει 7 χρόνια ο κατασκευαστής κάνεις τα σέρβις όπου θες με συμβατά ανταλλακτικά και πατάς αντιπροσωπία μόνο για βλάβη/διάγνωση/επισκευή . Αν έχει όρους που δε συμβαδίζουν με την νομοθεσία , δεν είναι 7ετής και αλλά Χ+Ψ και πάει αλλού το σενάριο (που δε χρειάζεται ανάπτυξη μιας και πλέον δε γνωρίζω εταιρία στην Ελλάδα να έχει όρους για τα σέρβις) Στα λογια ευκολα ειναι.Οταν όμως θα χρειαστεί την εγγυηση εκει να δεις ζορια που θα τραβηξει.Και δεν θα εχει να κανει με τον Ελληνα αντιπρωσωπο αλλα απευθειας με το κορεατη,ο οποιος απαξ και πει οχι τελειωσε ειναι οχι.............. Οταν χρειαστεί μια εγγύηση ο κορεατης θα ζητησει το βιβλιο του σερβισε και απαξ και δεν ειναι ενταξει και πει οχι δεν παει να παει και στον κουγια μαυρο θα φαει...... ο Ελληνας διεκπερεωτης ειναι δεν αποφασιζει αυτος..... Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2024 από filipprin
korakios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, filipprin είπε και απαξ και δεν ειναι ενταξει και πει οχι δεν παει να παει και στον κουγια μαυρο θα φαει...... αν δεν είσαι εντάξει τότε λογικό να αρνηθεί 1 λεπτό πριν, filipprin είπε Στα λογια ευκολα ειναι.Οταν όμως θα χρειαστεί την εγγυηση εκει να δεις ζορια που θα τραβηξει ο καθένας κινείται όπως νομίζει
filipprin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, korakios είπε αν δεν είσαι εντάξει τότε λογικό να αρνηθεί ενα σερβισε με συμβατα ανταλακτικα εντός εγγυησης προφανως δεν ειναι ενταξει. 4 λεπτά πριν, filipprin είπε Στο θέμα μας , αν δίνει 7 χρόνια ο κατασκευαστής κάνεις τα σέρβις όπου θες με συμβατά ανταλλακτικά και πατάς αντιπροσωπία μόνο για βλάβη/διάγνωση/επισκευή Και να σου πω και κατι ακομα .Ο Ελληνας αντιπρωσωπως δεν εχει κανενα λογο να αρνηθει μια εγγυηση καθως αυτο σημαίνει ζεστο χρημα για το μαγαζι του.Το οχι ερχεται απεξω
korakios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, filipprin είπε ενα σερβισε με συμβατα ανταλακτικα εντός εγγυησης προφανως δεν ειναι ενταξει. σεβαστή η λανθασμένη άποψή σου 😁 2 λεπτά πριν, filipprin είπε Και να σου πω και κατι ακομα .Ο Ελληνας αντιπρωσωπως δεν εχει κανενα λογο να αρνηθει μια εγγυηση καθως αυτο σημαίνει ζεστο χρημα για το μαγαζι του.Το οχι ερχεται απεξω χάνει εργατοώρες
tutuyo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 4 minutes ago, filipprin said: Στα λογια ευκολα ειναι.Οταν όμως θα χρειαστεί την εγγυηση εκει να δεις ζορια που θα τραβηξει.Και δεν θα εχει να κανει με τον Ελληνα αντιπρωσωπο αλλα απευθειας με το κορεατη,ο οποιος απαξ και πει οχι τελειωσε ειναι οχι.............. Οταν χρειαστεί μια εγγύηση ο κορεατης θα ζητησει το βιβλιο του σερβισε και απαξ και δεν ειναι ενταξει και πει οχι δεν παει να παει και στον κουγια μαυρο θα φαει...... ο Ελληνας διεκπερεωτης ειναι δεν αποφασιζει αυτος..... Ε καλα, θα τους κανω, θα τους ρανω, κτλ κτλ οι γνωστοι λεονταρισμοι, που μπορει να δειχνουν ωραιοι στο καθε φορουμ, αλλα φυσικα απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα. Προσφατο χειροπιαστο παραδειγμα η αστοχια με το δοχειο Adblue του PSA. Στις περισσοτερες των περιπτωσεων οι κατοχοι εκαναν τα σερβις στην αντιπροσωπεια και τα αυτοκινητα ηταν εντος εγγυησης. Στην αρχη η Peugeot προχωρουσε σε αντικατασταση ανευ εξοδων. Μετα, οσο πλυθαιναν οι περιπτωσεις εβγαζε κουστομακι να πληρωσεις, τωρα μαθαινω οτι αναλαμβανει τα εξοδα κατα το ημισυ. Αν αντεδρασε ετσι σε οδηγους συνεπεις με το σερβις στην αντιπροσωπεια, πιστευω σε καποιον που θα εμφανιζοταν "απ'εξω" ουτε θα ασχολιοτανε 1
filipprin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, tutuyo είπε Μετα, οσο πλυθαιναν οι περιπτωσεις εβγαζε κουστομακι να πληρωσεις, τωρα μαθαινω οτι αναλαμβανει τα εξοδα κατα το ημισυ Οταν ειναι εκτός εγγυησης .Ζηταει το συνεργειο επειδη ειναι ενας καλός πελάτης να καλυψει καποια εξοδα το εξωτερικο και συνήθως γινεται. goodwill.Αυτο ειναι που λεμε οτι το ακριβο γινεται φτηνο....... Οπως ειπα η διαφορα ειναι ενα 40 .Αν καποιος πιστευει οτι αξιζει να κανει αλχημείες για να το γλιτωσει ειναι πρωσωπικη επιλογη.......... Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2024 από filipprin 1
pasxaliskar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Στις 7/1/2024 στις 1:59 ΜΜ, Sonis4 είπε Καλησπέρα ειμαι κάτοχος Hyundai i20 2023 μοντέλο και σε λίγο πρέπει να κάνω την πρώτη αλλαγή λαδιών. Η αντιπροσωπεία για αλλαγή λαδιού και φίλτρου (μόνο αυτά τα δυο!) ζητάει 160€! Το θεωρώ τεράστιο ποσο μόνο για αυτά. Η απορία μου είναι αν κάνω την αλλαγή εκτός αντιπροσωπείας χάνεται η εγγύηση; σε hyndai i30 2017 πετραλαιο 136 αλογα .. λαδια , φιλτρο λαδιου, φιλτρο αερα και κανα 2 ακομα 85 ευρω με αποδειξη (τα λαδια δικα μου castrol) στην αντιπροσωπεια
mpregos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Παίζει ρε παιδιά να το πας έξω συνεργείο - έχεις δώσει 20-30κ και τσιγγουνευεσαι τα 150 ευρω αλλά οκ , ενώ είναι σε εγγύηση και να στο δεχτούν μετά στην αντιπροσωπεια; δύσκολο ..χλωμο 1
sotiris123 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Επειδή έχω το ίδιο αμάξι η τιμή μια χαρά ακούγεται οριακά τσιμπημένη. (142 ευρώ πλήρωσα το Γενάρη του 2022). Μία παρατήρηση μόνο. Οκ με τη 2ετής εγγύηση μπορεί να καλύπτεσαι από το νόμο αλλά με τα +3 χρόνια που καλύπτει η hyundai δεν ξέρω κατά πόσο θα σου καλύψουν πρόβλημα αν δεν κάνεις τα service σε αυτούς.
2MM Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 19 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε σε hyndai i30 2017 πετραλαιο 136 αλογα .. λαδια , φιλτρο λαδιου, φιλτρο αερα και κανα 2 ακομα 85 ευρω με αποδειξη (τα λαδια δικα μου castrol) στην αντιπροσωπεια Το 85 τι ειναι ? Γιατι συνολικο κοστος χλωμο να ειναι
Haldol Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 21 hours ago, go2jimmys1 said: Υπάρχουν αμάξια που κυκλοφορούν στην Ελλάδα το καλοκαίρι με SAE20 λάδι; Καλύπτει για θερμοκρασίες έως +10 βαθμούς κελσίου και μου φαίνεται αδιανόητο. Δε παίζει τόσο ρόλο. Τα λάδια στο αυτοκίνητο ψύχονται. Ναι μεν το πιο λεπτό λάδι έχει μικρότερη αντοχή στη ζέστη, αλλά ένα αυτοκίνητο που παίρνει 0W20 έχει ΠΑΝΤΑ ψυγείο λαδιού, και θα'χει 85 - 120 βαθμούς (στη λειτουργία) είτε έχει έξω 5C, ή 40C. Αλλιώς τα 0W20 θα τα βάζανε μόνο στην... Ανταρκτική. Μη νομίζεις π.χ. ότι και στη Γερμανία δε πιάνουν 30+ βαθμούς το καλοκαίρι. Υπάρχει σε πολύ κόσμο αυτή η παρανόηση, και μάλιστα αρκετοί προτείνουν χοντρότερα λάδια (π.χ. 5W30) επειδή "η Ελλάδα έχει καύσωνες". Μαντεύεις; Δε πάει έτσι. 😜
korakios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, sotiris123 είπε Επειδή έχω το ίδιο αμάξι η τιμή μια χαρά ακούγεται οριακά τσιμπημένη. (142 ευρώ πλήρωσα το Γενάρη του 2022). Μία παρατήρηση μόνο. Οκ με τη 2ετής εγγύηση μπορεί να καλύπτεσαι από το νόμο αλλά με τα +3 χρόνια που καλύπτει η hyundai δεν ξέρω κατά πόσο θα σου καλύψουν πρόβλημα αν δεν κάνεις τα service σε αυτούς. το 2020 δεν είχε 2+3 αλλά 5 χρόνια εξακριβωμένο , δε νομίζω να άλλαξε κάτι 58 λεπτά πριν, tutuyo είπε Ε καλα, θα τους κανω, θα τους ρανω, κτλ κτλ οι γνωστοι λεονταρισμοι, που μπορει να δειχνουν ωραιοι στο καθε φορουμ, αλλα φυσικα απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα. Προσφατο χειροπιαστο παραδειγμα η αστοχια με το δοχειο Adblue του PSA. Στις περισσοτερες των περιπτωσεων οι κατοχοι εκαναν τα σερβις στην αντιπροσωπεια και τα αυτοκινητα ηταν εντος εγγυησης. Στην αρχη η Peugeot προχωρουσε σε αντικατασταση ανευ εξοδων. Μετα, οσο πλυθαιναν οι περιπτωσεις εβγαζε κουστομακι να πληρωσεις, τωρα μαθαινω οτι αναλαμβανει τα εξοδα κατα το ημισυ. Αν αντεδρασε ετσι σε οδηγους συνεπεις με το σερβις στην αντιπροσωπεια, πιστευω σε καποιον που θα εμφανιζοταν "απ'εξω" ουτε θα ασχολιοτανε όχι , στην εγγύηση κανονικά το επισκευάζει , το πρόβλημα είναι το μετά που πλέον κάνει έκπτωση τρομάρα της αντί να κλείσουν τις αντιπροσωπίες με βαρβάτα πρόστιμα (το ίδιο με vag και dsg)
pasxaliskar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 15 λεπτά πριν, 2MM είπε Το 85 τι ειναι ? Γιατι συνολικο κοστος χλωμο να ειναι τι σε μπερδεψε? τελευταια φορα που πηγα τον σεπτεμβριο για το ετησιο ειναι η τιμη (και περσι τοσο εδωσα) 85 ευρω με αποδειξη πληρωσα στην αντιπροσωπεια της hyndai στην περιοχη μου + 50 ευρω σκρουτζ για το 4λιτρο+1 Λιτρο λαδι castrol 5w30 C3 συνολικο σερβις δλδ μαζι με αναλωσιμα(λαδια, φιλτρα κ.α +εργατικα) = 140 ευρω σχεδον το σερβις ηταν περιπου 2-3 ωρες περιμενα με ραντεβου πολυ επαγγελματιες.. το περνουν το πλενουν απο κατω για ενα γρηγορο ελεγχο και περιμενεις ..για τις υπηρεσιες πολυ καλη τιμη 200-300 κλπ μονο απο group VW εχω ακουσει 29 λεπτά πριν, sotiris123 είπε Επειδή έχω το ίδιο αμάξι η τιμή μια χαρά ακούγεται οριακά τσιμπημένη. (142 ευρώ πλήρωσα το Γενάρη του 2022). ιδια τιμη με το παλικαρι κ εμενα μυο βγαινει τωρα που το πετυχα
korakios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε 200-300 κλπ μονο απο group VW εχω ακουσει και Fiat (Stellantis πλέον), άλλη αίσθηση να πας το Panda για λαδόφιτρα και να ζητάν 240€ Αθήνα/Θεσ/κη/Χαλκίδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα