pigos23 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Γεια σας Εχω καταληξει σε αγορα μεταχειρισμενου αυτοκινητου με αυτοματο κιβωτιο Ποιο απ τις επιλογες του τιτλου θα προτεινατε ?? Εμπειριες κ γνωμες απο τα αυτοματα εννοειτε δεκτες Θελω ενα αμαξι σβελτο με χωρους Επισης πιο λετε να ναι πιο ακριβο σε συντηρηση?? Ή τα ιδια πανω κατω Τιμες γυρω στα 21 κ τα δυο τα χω βρει... Το audi του 2018 με 65000χλμ το mini του 2017 με 85000 χλμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Νομίζω ότι το countryman είναι πιο μεγάλο και συγκρίνεται με το q3, άρα έχει πιο πολλούς χώρους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ringo106 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Για αυτό : https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=382037387&dam=0&fr=2018%3A&isSearchRequest=true&ml=%3A80000&ms=1900%3B45%3B%3B%3B&od=up&pw=110%3A146&ref=srp&refId=5511e2c9-a35f-c25a-2e9a-a6a0a958fcb8&s=Car&sb=p&searchId=5511e2c9-a35f-c25a-2e9a-a6a0a958fcb8&st=DEALER&tr=AUTOMATIC_GEAR&vc=Car πεταγόμουν μέχρι Βερολίνο , πριν το βομβαρδίσουν ... Σε κάθε περίπτωση να προτιμήσεις το Q2 έναντι του Mini , λόγο πολλών προβλημάτων που βγάζουν , (αφού και τα 2 είναι μεταχειρισμένα...) Αυτή είναι η γνώμη μου (mini είχε φίλος μου ... 1,5 moter from Peugeot) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 25 λεπτά πριν, Ringo106 είπε λόγο πολλών προβλημάτων που βγάζουν Ποια είναι αυτά τα πολλά προβλήματα που βγάζουν? 25 λεπτά πριν, Ringo106 είπε Αυτή είναι η γνώμη μου (mini είχε φίλος μου ... 1,5 moter from Peugeot) Πότε φόραγε το mini κινητήρα 1.5 peugeot? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ideal09 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 27 λεπτά πριν, Nabuko είπε Πότε φόραγε το mini κινητήρα 1.5 peugeot? Ο 16αρις ο prince πριν μια 10ετια έγινε κριτήριο για την αξιοπιστία της Mini; Το Q2 θα έπαιρνα βεβαια δεν μου γεμιζει το ματι το μινι, αλλα για αξιοπιστια δεν εχει ακουστει κατι σοβαρο τα τελευταια χρονια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, ideal09 είπε Ο 16αρις ο prince πριν μια 10ετια έγινε κριτήριο για την αξιοπιστία της Mini; Αν δεν μπερδεύτηκες και απαντάς σε μένα, τότε δεν καταλαβαίνω τι γράφεις και πως αποτελεί απάντηση στο ερώτημά μου. Ο prince ήταν συνεργασία BMW-Peugeot αλλά τι σχέση έχει με το μοντέλο που αναφέρει ο ts? Καμία 13 λεπτά πριν, ideal09 είπε Το Q2 θα έπαιρνα βεβαια δεν μου γεμιζει το ματι το μινι Το countryman βασίζεται στο πάτωμα της Χ1 και είναι στην κατηγορία του Q3. Το Q2 είναι πιο μικρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ringo106 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) MINI Countryman reliability The Countryman came in a middling 36th place in the 2022 Driver Power customer satisfaction survey. However, the MINI brand came ninth out of 30 manufacturers – that’s a massive 10-place improvement over the year before it, when it came in 19th place. Just under 12% of owners reported one or more faults within the first 12 months of driving, which is one of the lower percentages of all the brands in our list. Drivers like its handling and acceleration, and comments were positive for MINI's design and interior build quality. However, ride comfort and refinement were less impressive. Αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα μελετών σε ξένες χώρες είναι αυτά . Test σε ΝΕΑ αυτοκίνητα αφορούν... Εδώ ας διαβάζουμε μόνο το AutoΤρίτη ε ? Φαντάσου να το πάρεις μεταχειρισμένο μετά από 7 έτη , καλοδιατηρημένο ... Ας πάρει ότι θέλει ο καθένας ... τη γνώμη μου είπα Διαφημίστε mini Λιοσίων και Φραντζή σας περιμένουν . Οι επίσημοι αντιπρόσωποι επιστρέφουν Δευτέρα από το Gstaad. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από Ringo106 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Για εμένα είναι λάθος κίνηση να πετάξεις 21000€ για αμάξι 6-7 ετών……ήδη παρωχημένο τεχνολογικά και σε ηλικία/χλμ που θα αρχίσει να βγάζει βλάβες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ringo106 είπε Αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα μελετών σε ξένες χώρες είναι αυτά . Test σε ΝΕΑ αυτοκίνητα αφορούν... Εδώ ας διαβάζουμε μόνο το AutoΤρίτη ε ? Φαντάσου να το πάρεις μεταχειρισμένο μετά από 7 έτη , καλοδιατηρημένο ... Ας πάρει ότι θέλει ο καθένας ... τι γνώμη μου είπα Διαφημίστε mini Λιοσίων και Φραντζή σας περιμένουν . Οι επίσημοι αντιπρόσωποι επιστρέφουν Δευτέρα από το Gstaad. Αυτά που γράφεις είναι ακατάληπτα κα δεν βγάζουν κανένα νόημα. Μας έβαλες ένα λινκ που το mini είναι 19ο και η Audi 30η. Τι συμπέρασμα να βγάλουμε από τα "αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα" λοιπόν? Η γνώμη σου ποια είναι ακριβώς? ότι το countryman ΄του 2017 με τον 1.5 136 ps φοράει peugeot κινητήρα? Κανένας δεν διαφήμισε τίποτα. Προσωπικά έκανα 2 επισημάνσεις, ότι το countryman είναι σε άλλη κατηγορία και ότι αυτό που έγραψες για τον κινητήρα είναι ψευδές. Στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου και το έχω γράψει και σε άλλα θέματα είναι ότι κουμάντο στο πορτοφόλι του κάνει ο καθένας μόνος του. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από Nabuko 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newnick Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Να έχεις υπόψη ότι το Q2 έχει σταματήσει να παράγεται από την Audi. Από wikipedia Quote n February 2022, Volkswagen AG confirmed that the Audi Q2 will be discontinued after the model completes its current generation life cycle at the end of the 2023 model year without a successor planned, due to poor sales and plans to shift Audi into selling larger premium crossovers and SUVs.[4] Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από newnick 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Ε ενταξει μικρο το κακο...προφανως θα υπαρχουν ανταλλακτικα.... Ξεχασα να αναφερω οτι εχω κολλητο κ μεσα στη καρεντα που μπορει να δει το αυτοκινητο. Σε σχεση με το mini που δεν εχω.... Τωρα οσο αναφορα τα χρηματα κ τα ετη μετα απο ψαξιμο δεν βρισκω κατι αξιολογο αλλο σε τετοιες ιπποδυναμεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δηλαδή δε βρίσκεις κάτι άλλο με 150 άλογα πάνω κάτω σε αυτό το ποσό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Κατι σε αυτοματο αυτη τη περιοδο που καιγομαι για αμαξι ... οχι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Α ΚΑΙ αυτοματο σαφώς και οχι με τοσα... στο ξναλεω παντως δε θα εδινα 21Κ για τοσων χρονων αμαξια... καλυτερα μια δανειοδοτηση το υπολοιπο και καινουργιο (εαν σε παιρνει) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου On 07/01/2024 at 14:18, Nabuko said: Ποια είναι αυτά τα πολλά προβλήματα που βγάζουν? Πότε φόραγε το mini κινητήρα 1.5 peugeot? On 07/01/2024 at 14:47, ideal09 said: Ο 16αρις ο prince πριν μια 10ετια έγινε κριτήριο για την αξιοπιστία της Mini; Το Q2 θα έπαιρνα βεβαια δεν μου γεμιζει το ματι το μινι, αλλα για αξιοπιστια δεν εχει ακουστει κατι σοβαρο τα τελευταια χρονια. Το όχημα που αναφέρετε δεν είναι η πρώτη γενιά που όντως είχε προβλήματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα