Προς το περιεχόμενο

3d printer

badbiter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, badbiter said:

Καλημέρα σας, μήπως υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει πως μπορώ να κάνω εγκατασταση firmware  για 3d printing?

πως να παρεις βοηθεια οταν δεν δινεις λεπτομερειες????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, kostasbm είπε

πως να παρεις βοηθεια οταν δεν δινεις λεπτομερειες????

Σωστά. Λοιπόν το μηχάνημα από όσο έχω κτλβ είναι custom.Εχει μητρική το BTT SKR V1.4 turbo και οθόνη bigtreetch tft35_E3_v3.0

3 hours ago, badbiter said:

Σωστά. Λοιπόν το μηχάνημα από όσο έχω κτλβ είναι custom.Εχει μητρική το BTT SKR V1.4 turbo και οθόνη bigtreetch tft35_E3_v3.0

βάλε και μια φωτο

ωραία ..και τι έχει βάλει αυτός που στο έδωσε???δε σου είπε ???

για ξεκίνημα για να μην γίνει κάποια παπάρια...το ανάβεις και κάπου στην οθόνη θα γράφει Marlin και την εκδοση....αν οχι συνδεσε το στο ιντερνετ και κανε ip scan να δεις σε ποια ip φαινεται και κανε συνδεση απο τον browser...αν εχει rep rap θα ανοιξει μια ωραια οθονη ......πιστευω οτι τρεχει Marlin

από κει και πέρα αν θες να κανείς κάποια αλλαγή τα λέμε.......

29 λεπτά πριν, kostasbm είπε

βάλε και μια φωτο

ωραία ..και τι έχει βάλει αυτός που στο έδωσε???δε σου είπε ???

για ξεκίνημα για να μην γίνει κάποια παπάρια...το ανάβεις και κάπου στην οθόνη θα γράφει Marlin και την εκδοση....αν οχι συνδεσε το στο ιντερνετ και κανε ip scan να δεις σε ποια ip φαινεται και κανε συνδεση απο τον browser...αν εχει rep rap θα ανοιξει μια ωραια οθονη ......πιστευω οτι τρεχει Marlin

από κει και πέρα αν θες να κανείς κάποια αλλαγή τα λέμε.......

Αυτός που μου το έδωσε δούλευε κανονικά και πάτησα δεν ξέρω πως restore settings, όταν δούλευε στην οθόνη έγραφε αυτό...

Screenshot_20240107_181642.jpg

Προφανώς Μ είπε δεν πειράζει αλλά εγώ θέλω να το δώσω όπως ηταν

57 minutes ago, badbiter said:

Το πρόβλημα που αντιμετωπιζω έχει να κάνει με το firmware μέσω του vs code

Marlin  εχει. .. να καταλαβω ομως δεν παει στο μενου καθολου δεν αλλαζει η οθονη ??? γιατι   η οθονη κανονικα φαινεται.......κατεβασε το firmware απο το σιτε και να δεις ενα βιντεο στο YouTube για την εγκατσταση....περιμενε να σου πουν και αλλοι εδω που εχουν τον ιδιο εκτυπωτη

Επειδή ο εκτυπωτής δεν "φοράει" την SKR απο το εργοστάσιο, προφανώς αυτός που την έβαλε έχει κάνει και μπόλικο configuration για να την χρησιμοποιήσει.

Οπότε καλό θα ήταν απλά να τον δώσεις πίσω, ο άλλος θα έχει όλο το configuration που χρειάζετε για να τον τρέξει...

Εχε υπόψιν οτι και η ίδια η οθόνη είναι απο μόνη της ένας μικρός υπολογιστής. Εχει και αυτή λογισμικό και μπορεί να λειτουργήσει είτε σαν touch screen (η οποία διαβάζει την κάρτα ή/και τα πατήματα στην οθόνη) και στέλνει τις εντολές στην SKR μέσω σειριακής, είτε σε emulation mode, εξομοιώνοντας μια "χαζή" οθόνη συνδεμένη με την SKR (μέσω της κλασικής καλωδιοταινίας) και οδηγούμενη απο αυτήν. 

Οπότε μην τον πειράξεις καθόλου. Το firmware για μια μητρική τρίτου κατασκευαστή, δεν είναι βάλε/βγάλε. Δώσε τον πίσω ώς έχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...