IoannisSM Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Είχα κάνει μια ηλεκτρονική παραγγελία από σούπερ μάρκετ για 50 ευρώ και πλήρωσα 50 ευρώ με χρεωστική κάρτα. Επειδή δεν είχε όλα τα προϊόντα διαθέσιμα, μετά από συνεννόηση μου στείλανε αυτά που είχαν και ήταν αξίας 20 ευρώ. Έγινε αυτόματα χρέωση στην κάρτα χρεωστική 20 ευρώ . Ενώ τα 20 ευρώ χρεώθηκαν κανονικά μετά από 2 ημέρες, τά 50 παραμένουν σχεδόν 1 μήνα ως εκκρεμης συναλλαγή στην τράπεζα. Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια εγώ με την τράπεζα ή το κατάστημα;
SabotazNic Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 3 ώρες πριν, IoannisSM είπε Είχα κάνει μια ηλεκτρονική παραγγελία από σούπερ μάρκετ για 50 ευρώ και πλήρωσα 50 ευρώ με χρεωστική κάρτα. Επειδή δεν είχε όλα τα προϊόντα διαθέσιμα, μετά από συνεννόηση μου στείλανε αυτά που είχαν και ήταν αξίας 20 ευρώ. Έγινε αυτόματα χρέωση στην κάρτα χρεωστική 20 ευρώ . Ενώ τα 20 ευρώ χρεώθηκαν κανονικά μετά από 2 ημέρες, τά 50 παραμένουν σχεδόν 1 μήνα ως εκκρεμης συναλλαγή στην τράπεζα. Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια εγώ με την τράπεζα ή το κατάστημα; Αν ολο αυτο εγινε την Παρασκευη, απο Δευτερα θα ξανα δεις τα χρηματα διαθεσιμα 1
andreas1gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 6 ώρες πριν, SabotazNic είπε Αν ολο αυτο εγινε την Παρασκευη, απο Δευτερα θα ξανα δεις τα χρηματα διαθεσιμα Γράφει ότι "τά 50 παραμένουν σχεδόν 1 μήνα ως εκκρεμης συναλλαγή στην τράπεζα"
christakos07 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Στη θέση σου θα μιλούσα με την τράπεζα.
lector Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Αν η επιχειρηση εχει δεσμευσει τα χρηματα, θα σε κανουν λιγο μπαλακι ο ενας με τον αλλον. Αν θυμαμαι καλα σε παρομοια περιπτωση, η επιχειρηση ειναι αυτη που θα πρεπει να αποδεσμευσει τα χρηματα και οχι η τραπεζα, διοτι η τραπεζα δε γνωριζει οτι τα προϊοντα που αγορασες τελικα ηταν φθηνοτερα. Σε καθε περιπτωση μιλας και με τους δυο. Παντως δε νομιζω να χασεις τα χρηματα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα