Bitbit Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου έχω ένα παλιό μηχανάκι που παίρνει μια μπαταρία με υγρά. 12N7A-3A ή YB7BL-B (διαστάσεις 146*59*130) Τώρα έχω την κανονική του αλλά είμαι για αλλαγή. Η μπαταρία που παίρνει με παραγγελία βρίσκεται. Έχετε καμια άλλη υπόψην σε αυτές τις διαστάσεις να βάλω. Κάποια καλύτερη; Βασικά δε ξέρω αν αξίζει κιολας διότι η δικιά του θα βγάλει 2-3 χρονάκια με 35€. Αυτή που φοράω τώρα μου έβγαλε 3 χρόνια Έψαξα λίγο στο net δε βρήκα σε αυτές τις διαστάσεις. Δε ρώτησα σε κατάστημα κιολας Κάποια στιγμή είχα βάλει μια Motobatt 12V 6Ah MTX5A. Αυτή τώρα δεν υπάρχει. Σε 3 χρόνια επίσης δε ξέρω αν έχω ακόμα το μηχανάκι. Ακούω γνώμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου υπαρχει παντος ιδια ακομηαν οχι πας για καποια ληθιου με αποστατες https://shop.grkbatteries.gr/YUSUBA-ACID-YB7BL-B Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 7 minutes ago, Black Demis said: υπαρχει παντος ιδια ακομηαν οχι πας για καποια ληθιου με αποστατες https://shop.grkbatteries.gr/YUSUBA-ACID-YB7BL-B ναι η μπαταρία υπάρχει έστω και σαν παραγγελία. Ελπίζω δηλαδή, δε ρώτησα Βασικά άνοιξα το θέμα για να δω αν συμφέρει να πάρω την ίδια μπαταρία ή κάποια άλλη (gel) όπως αυτή που είχα πάρει (Motobatt 12V 6Ah MTX5A). Για την οποία όταν ρώτησα, παρόλο που υπάρχει σε κατάλογο μου είπαν ότι δε τη φέρνουν. Και σε κοντινές διαστάσεις, δε χρειάζεται να είναι ίδιες. Το παν είναι και το κόστος βέβαια,. Αν μια άλλη κοστίζει 70€, ε δε θα την πάρω διότι αμφιβάλλω ότι θα κρατήσει 6 χρόνια για να βγάλει τα λεφτά της. Να πάρω τη δική του με υγρά στα 35€ και να μη το ψάχνω; Μήπως τζάμπα ασχολούμαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 8 minutes ago, Bitbit said: ναι η μπαταρία υπάρχει έστω και σαν παραγγελία. Ελπίζω δηλαδή, δε ρώτησα Βασικά άνοιξα το θέμα για να δω αν συμφέρει να πάρω την ίδια μπαταρία ή κάποια άλλη (gel) όπως αυτή που είχα πάρει (Motobatt 12V 6Ah MTX5A). Για την οποία όταν ρώτησα, παρόλο που υπάρχει σε κατάλογο μου είπαν ότι δε τη φέρνουν. Και σε κοντινές διαστάσεις, δε χρειάζεται να είναι ίδιες. Το παν είναι και το κόστος βέβαια,. Αν μια άλλη κοστίζει 70€, ε δε θα την πάρω διότι αμφιβάλλω ότι θα κρατήσει 6 χρόνια για να βγάλει τα λεφτά της. Να πάρω τη δική του με υγρά στα 35€ και να μη το ψάχνω; Μήπως τζάμπα ασχολούμαι; αφου λες δεν θα κρατήσεις το μηχανάκι βρες οτι ποιο φτηνό υπάρχει τα 3 χρονια ολες θα τα βγαλουν εκτος και αν μηχανη δεν κινείται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα