sebbie1590 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Καλησπερα παιδες και καλη χρονια, εχω στο χωριό, εδώ και χρόνια ενα παροπλισμένο opel omega B του 2003. εχει καπου στα 100.000 χλμ και αν θυμάμαι καλά είχε θεμα με τον συμπλέκτη. το αμάξι είναι στην οικογένειά μου απο το 2004. Στο τέλος δεν έμπαιναν καλά η ταχύτητες και έτσι το παράτησα. Τωρα στις γιορτές πάλι μου ήθρε η όρεξη να το ξαναβγάλω στην κυκλοφορία. ψαχνω συνεργείο της opel που να ξέρει απο opel omega. Πήρα στην θεσσαλονίκη τον Σίνη και τον μαγόπουλο. Με το που του είπα οτι πρόκειται για ενα Opel Omega μου το έκλεισαν στα μούτρα. τρείς φορές. Πήρα στην αθήνα την ΒΕΛΜΑΡ, και τον σφακιανάκη και μου είπαν οτι δεν κάνουν τέτοια μοντέλα. Ξέρει κάποιος κανα καλό συνεργείο που να κατέχει τέτοια αυτοκίνητα ;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Τι τοσο περίεργο έχει το Ω με τον συμπλέκτη που δεν το αναλαμβάνει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sebbie1590 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου ελα ντε ; κανονικά θα μπορούσε να το αναλάβει αυτό η οπελ, αλλα δεν....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Φίλε μου πήγαινε σε οποιαδήποτε καλό γενικό ή εξουσιοδοτημένο συνεργείο και θα στο φτιάξουν. Δεν είναι κ κανένα δύσκολο μοντέλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swstost Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Δοκίμασε να πάρεις ένα τηλ στον Κωνσταντόπουλο τον Μιχάλη στη Μεταμόρφωση, 2102821378 και στον Λαζάρου τον Μανώλη στην Καλλιθέα, 2109426129. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από swstost 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, sebbie1590 είπε Πήρα στην θεσσαλονίκη 4 ώρες πριν, sebbie1590 είπε Πήρα στην αθήνα 4 ώρες πριν, sebbie1590 είπε Ξέρει κάποιος κανα καλό συνεργείο που να κατέχει τέτοια αυτοκίνητα ;; Πήρες Κρήτη και Αλεξανδρούπολη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Φίλε μου έχω Ascona C του 87, Kadett E του 89 και έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλά μοντέλα της Opel "αρχαία". Ποτέ δεν πήγαν τα αυτοκίνητα σε συνεργείο "Opel" αλλά σε σοβαρούς μηχανικούς στην επαρχία που μένω. Πανεύκολα αυτοκίνητα στην επισκευή τους. Εξαρτήματα μηχανικά κτλ υπάρχουν άφθονα ακόμα. Αποκλείεται να μην σου βρουν εύκολα πχ δίσκο - πλατό για το μοντέλο που έχεις. Στο Onparts μόνος σου μπες βάλε τα στοιχεία του αυτοκινήτου και θα καταλάβεις. Ο Σίνης είναι σοβαρός επαγγελματίας και άριστος στην δουλειά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agmourk Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 1 hour ago, liakinen said: Στο Onparts μόνος σου μπες βάλε τα στοιχεία του αυτοκινήτου και θα καταλάβεις. Ο Σίνης είναι σοβαρός επαγγελματίας και άριστος στην δουλειά του. Spoiler Μια φορά, πάντως, είχα βάλει τον Συνήγορο του Καταναλωτή για να μου δώσει τα χρήματα μου πίσω, αφού μου έστειλε άλλο ανταλλακτικό (δεν το παραδέχονται κιόλας και έστειλα συννημένη στον Συνήγορο την παραγγελία), και αυτό που ήθελα δεν το είχε. Αντ' αυτού, μου λέγανε ότι μου βάζουν πιστωτικό όταν θέλω να ξαναψωνίσω και ότι λέφτα "μην περιμένεις να πάρεις γιατί δεν είναι τέτοια η πολιτική μας". Και απο συμπεριφορά στην αποθήκη και στο λογιστήριο, αγενέστατοι. Μπορεί να άλλαξαν προσωπικό τώρα βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Agmourk είπε Απόκρυψη περιεχομένων Μια φορά, πάντως, είχα βάλει τον Συνήγορο του Καταναλωτή για να μου δώσει τα χρήματα μου πίσω, αφού μου έστειλε άλλο ανταλλακτικό (δεν το παραδέχονται κιόλας και έστειλα συννημένη στον Συνήγορο την παραγγελία), και αυτό που ήθελα δεν το είχε. Αντ' αυτού, μου λέγανε ότι μου βάζουν πιστωτικό όταν θέλω να ξαναψωνίσω και ότι λέφτα "μην περιμένεις να πάρεις γιατί δεν είναι τέτοια η πολιτική μας". Και απο συμπεριφορά στην αποθήκη και στο λογιστήριο, αγενέστατοι. Μπορεί να άλλαξαν προσωπικό τώρα βέβαια. Για το onparts στο οποίο θεωρώ ότι αναφέρεσαι το έβαλα μόνο και μόνο για να δείξω στον φίλο ότι υπάρχουν άφθονα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητο του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα