pita_kontosouvli_season2 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Καλησπέρα, Καλή χρονιά. Κάτοχος 2 x Poe ενσύρματες κάμερες Reolink RLC-510a. Αυτή την στιγμή η καταγραφή γίνεται εσωτερικά, μεσ SD κάρτες. Θα αγοραστούν το επόμενο διάστημα ακόμα 3 x ασύρματες κάμερες TP link Tapo - για επιπλέον καταγραφή σε όλο το κτήριο. Προχωράμε λοιπόν στο επόμενο βήμα, στο καταγραφικό. Για να μην πάω στο παρακάτω , το οποίο βγαίνει γύρω στα 180 ευρώ με μια προσφορά που παίζει (αλλά και πιθανότατα δεν υποστηρίζει κάποια άλλη εταιρεία πέραν της Reolink), κάποιο άλλο καταγραφικό που να δέχεται διάφορες μάρκες καμερών; Με ενδιαφέρει έως 8 κανάλια, να υποστηρίζει διάφορες μάρκες, έως 6TB δίσκο. Δεν με ενδιαφέρει το Poe, μιας και υπάρχει router poe. Κυρίως με ενδιαφέρει να έχει εύχρηστο μενού για να μπορούν να συνδεθούν όλες οι κάμερες πάνω. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 24 Απριλίου Share Δημοσ. 24 Απριλίου Καλησπερα, εχεις καταληξει καπου? Και εγω το ψαχνω τωρα και εχω βρει το LOOSAFE POE NVR KIT H.265 + 4 CAMERAS 5MP που ειναι αρκετα φθηνο και εχει καλα σχολια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kibaris Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου Είχα πάρει από AMAZON ένα σύστημα nvr+4 ασύρματες κάμερες μάρκας KKMOON. "Κάηκε" το καταγραφικό, μου λεν "δεν φτιάχνεται", η εταιρεία KKMOON δεν δίνει σημεία επαφής, και έχω 4 κάμερες χωρίς τεχνικό πρόβλημα. Μπορώ να βρω καταγραφικό συμβατό με τις κάμερες που έχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pita_kontosouvli_season2 Δημοσ. 31 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαϊου Πήρα εν τέλει ένα Tvt του 100αρικου με poe πάνω. Εν τέλει είχε πρόβλημα, δεν έκανε ποτέ on-line τις κάμερες. Έκαναν επιστροφή χρημάτων από skroutz και πήρα ένα Synology (και) για καταγραφή. Μπορείς να πάρεις όποιο nvr θες. Υπάρχουν και hikvision με 60-70 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kibaris Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου 37 λεπτά πριν, pita_kontosouvli_season2 είπε Πήρα εν τέλει ένα Tvt του 100αρικου με poe πάνω. Εν τέλει είχε πρόβλημα, δεν έκανε ποτέ on-line τις κάμερες. Έκαναν επιστροφή χρημάτων από skroutz και πήρα ένα Synology (και) για καταγραφή. Μπορείς να πάρεις όποιο nvr θες. Υπάρχουν και hikvision με 60-70 ευρώ Η απάντηση είναι σε εμένα; Δηλαδή οι κάμερες που έχω είναι συμβατές με "όποιο nvr πάρω"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pita_kontosouvli_season2 Δημοσ. 31 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαϊου Vnof έχουν οι κάμερες; Αν ναι, παίζουν παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kibaris Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Τι είναι το vnof? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου onvif: https://en.wikipedia.org/wiki/ONVIF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου Το καλύτερο που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι το blue iris το οποίο το εγκαθιστάς σε υπολογιστή .συνηθως το συνδυάζεις με Poe switch για την τροφοδοσια ρεύματος των καμερών .Μετα από αυτό κοιτάζεις για nvr dahua και hickvision Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonamin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Στις 7/7/2024 στις 6:26 ΜΜ, IKARIWTHS είπε Το καλύτερο που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι το blue iris το οποίο το εγκαθιστάς σε υπολογιστή .συνηθως το συνδυάζεις με Poe switch για την τροφοδοσια ρεύματος των καμερών .Μετα από αυτό κοιτάζεις για nvr dahua και hickvision χμμ, δεν θα το έλεγα... Εξαρτάται πάντα απο το τι ζητάει ο καθένας. Κάνω εγκαταστάσεις συστημάτων, και ΣΥΝΗΘΩΣ προτείνω Hikvision και Dahua. Προσωπικά όμως, στο σπίτι μου, δεν έχω κανένα απο τα 2. Έχω δοκιμάσει Blue Iris, Shinobi, ZoneMinder, iSpy, Scrypted και Frigate. Για μένα, all-things-considered, το Frigate, τα πατάει όλα κάτω. - To Blue Iris είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, με όλες τις δυνατότητες που μπορεί να χρειαστούν, αλλά το UI του είναι Outdated, και δουλεύει σωστά (ΚΥΡΙΩΣ) με Intel επεξεργαστές που έχουν QuickSync. Δουλεύει και με κάρτες nVidia για Transcoding αλλά είναι καλύτερα να έχεις έναν μοντέρνο i3, παρά 4090. Για καταγραφή οι περισσότεροι χρησιμοπιοούν Direct to Disk writes. Εκτός των άλλων, δεν είναι δωρεάν, και τρέχει μόνο σε Windows, άρα θέλει ή Dedicated PC ή Dedicated VM. Α-ΠΑ-ΓΟ-ΡΕΥ-ΤΙ-ΚΟ, το 2024. - Το Shinobi είναι πολύ καλό, πολύ παραμετροποιήσιμο, αλλά δύσκολο στο Setup, και περισσότερο Beta παρά Stable. Εγώ είχα πολλά προβλήματα. Βέβαια είναι free για μη εμπορική χρήση και τρέχει και σε Docker και σε Linux Server. - Το ZoneMinder είναι καλό, αλλά πρέπει να έχεις ένα δωμάτιο προγραμματιστές απο πίσω για να το σετάρεις. XD - Το iSpy επίσης καλό, και αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και docker πλέον αλλά δεν έχει ΟΛΕΣ τις δυνατότητες των άλλων. - Το Scrypted είναι πολύ καλό, αλλά αργό και ΔΕΝ είναι δωρεάν. - Το Frigate: Είναι 100% free. Είναι Open Source (πολύ σημαντικό για συστήματα ασφαλείας) Είναι super-light στο σύστημα. Τρέχει και σε Raspberry Pi πολύ χαλαρά. Τρέχει σε περιβάλλον Docker ή ακόμη και σαν Home Assistant Add-On. Έχει Εξαιρετικό first-party Integration στο Home Assistant. Υποστηρίζει OpenVINO, TensorRT, Deepstack, CodeProject.AI και φυσικά Coral TPU Eίναι σχετικά απλό στην εγκατάσταση. (ΟΧΙ ΟΣΟ ΤΟ BlueIris ή το AgentDVR [iSpy] αλλά εύκολο γενικά) Υποστηρίζει MQTT και φυσικά HTTP API. Νομίζω, αν τα ζυγίσει κανείς ΟΛΑ, το Frigate είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβει στο Home Security, ΕΙΔΙΚΑ για όσους τρέχουν HomeLab ή/και HomeAssistant. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ΔΕΝ το συγκρίνω με τα physical καταγραφικά που τα βάζεις στο ρεύμα και δουλεύουν out-of-the-box, αλλά αν είναι κάποιος να μπει στον κόπο να κάνει setup το BlueIris ας δοκιμάσει και το Frigate. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thunderking Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Θέλω να βάλω και εγώ δύο κάμερες στο σπίτι με αμφίδρομη επικοινωνία με σκοπό ίσως αργότερα άλλες δύο . είδα τη Reolink RLC 820A. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για nvr έως τέσσερις κάμερες 4k ? Το bobamin τα είδα λίγο κινέζικα 😁😁😁 όσα έγραψε... Βασικά θέλω καταγραφή και online επικοινωνία με το κινητό και να έχω και μια οθόνη στο καταγραφικό να βλέπω αν χρειαστεί για κάποιο συμβάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα