atypicalcoder Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Geo-nar είπε Δεν συζητάμε τα γεγονότα φίλε μου, το ότι έτυχε σε εσένα να μην βγάλουν πρόβλημα δεν σημαίνει οτι είναι αξιόπιστα μηχανήματα. Δες στο ebay, με το τσουβάλι τα πουλάνε, ολα με καμένες μητρικές. Επίσης τα XPS ΔΕΝ είναι business, μη καίγεσαι. Εδώ να σημειώσουμε ότι πλέον η διαφορά ανάμεσα σε U και P επεξεργαστές είναι 5% με τη διαφορά ότι οι U είναι λιγότερα TDP. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από atypicalcoder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 30 minutes ago, Geo-nar said: Δεν συζητάμε τα γεγονότα φίλε μου, το ότι έτυχε σε εσένα να μην βγάλουν πρόβλημα δεν σημαίνει οτι είναι αξιόπιστα μηχανήματα. Δες στο ebay, με το τσουβάλι τα πουλάνε, ολα με καμένες μητρικές. Επίσης τα XPS ΔΕΝ είναι business, μη καίγεσαι. Το το συνέβει σε εσένα δεν είναι ο κανόνας, εταιρικά μόνο XPS 13 χρησιμοποιούμε από το 17 χωρίς κανένα απόλυτος θέμα ! Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από Dinos1973 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jlaxy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Έχω Dell xps όμως ο ανταγωνισμός έχει ανέβει και πλέον κοιτάζω αλλού. 14αρι 1,7kg δε το λες και πούπουλο. Βλέπω για Asus-Lenovo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethereum Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Asus - Lenovo , πλέον , για τη συγκεκριμένη κατηγορία Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από ethereum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geo-nar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε Το το συνέβει σε εσένα δεν είναι ο κανόνας, εταιρικά μόνο XPS 13 χρησιμοποιούμε από το 17 χωρίς κανένα απόλυτος θέμα ! Δεν είστε και καμιά πολυεθνική με 2000 μηχανήματα, καθόλου αντιπροσωπευτικό δείγμα τα 3 μηχανήματα. Τέλος πάντων, ξαναδιαβασε τι έγραψα αλλά πιο αργά. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από Geo-nar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, Geo-nar είπε Δεν είστε και καμιά πολυεθνική με 2000 μηχανήματα, καθόλου αντιπροσωπευτικό δείγμα τα 3 μηχανήματα. Τέλος πάντων, ξαναδιαβασε τι έγραψα αλλά πιο αργά. από όσο γνωρίζω τα έχουμε με συμβόλαιο από την DELL με αλλαγή καθε 2 χρόνια και στις 15 χώρες όπου δραστηριοποιείτε η εταιρία με μονάδες παραγωγής η με υποκαταστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mohic4n Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Τα XPS βγηκαν για να ειναι το αντιπαλο δεος των APPLE. Ομορφα, λεπτα και καποια καλα χαρακτηριστικα. Τελος εκει. Η σειρα Latitude ειναι η βασικη επαγγελματικη σειρα της DELL, με παρα πολυ καλο σχεδιασμο, πολυ καλη κατασκευη και πολυ καλα χαρακτηριστικα. Η σειρα Precision ειναι η top επαγγελματικη σειρα της DELL, με παρα πολυ καλο σχεδιασμο, κορυφαια κατασκευη και κορυφαια χαρακτηριστικα. Μπορεις να την αγορασεις, καντο αφοβα με κλειστα τα ματια. Δε μπορεις; πηγαινε στην Latitude. Απο εκει και περα η σειρα T της Lenovo και το Χ1, ειναι και αυτα κορυφαια για επαγγελματιες. HP Elitebook, mmmm καποια τωρα τελευταια κατι κανουν αλλα δεν θα τα υπολογιζα τοσο... Καλη εντυπωση (εχουν και ανοδο τελευταια) της ASUS, αλλα, για να φτασουν τα υπολοιπα εχουν πολλα χρονια μπροστα τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geo-nar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, Dinos1973 είπε από όσο γνωρίζω τα έχουμε με συμβόλαιο από την DELL με αλλαγή καθε 2 χρόνια και στις 15 χώρες όπου δραστηριοποιείτε η εταιρία με μονάδες παραγωγής η με υποκαταστήματα. Εντάξει φίλε μου, τα 3 μηχανήματα που έχει η πολυεθνική σας είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα, συνεπώς τα XPS είναι και γαμώ τα μηχανήματα και business. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Εγώ έχω θέμα σε XPS 13 με ανεμιστήρα cpu. Ξέρει κανείς κάνα εξουσιοδοτημένο service που να εμπιστεύεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 20 ώρες πριν, mike299 είπε Στην πραγματικότητα είναι premium consumer σειρά, όχι επαγγελματική. Για επαγγελματικά υπάρχει η σειρά vostro και για ακόμα καλύτερα η precision H latitude δεν ειναι η επαγγελματική σειρά της dell; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 7 minutes ago, the other one said: H latitude δεν ειναι η επαγγελματική σειρά της dell; Φυσικά, και η latitude είναι μαζί με vostro και precision. Απλά ξέχασα να την αναφέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jlaxy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Σήμερα είδα και το galaxy book3 της samsung... και ο ανταγωνισμός μεγαλώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apikoulas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Στις 6/1/2024 στις 7:19 ΜΜ, woopsi είπε Touch function keys; skip κατευθείαν. Ρε παιδιά πως γίνεται να μην ξέρετε σε ποιούς απευθύνεστε; Εχω παραιτηθεί απ τα λαπτοποπληκτρολογια, είναι τρέλα! Ψαχνεις το Del, to Home, to PgUp και το μ@λ#κ& που έφτιαξε τα βελακια τοσο μικρά! Παίρνεις ενα TKL, με κανονικο layout, πάντα μαζί στο σάκο, problem solved. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Το το συνέβει σε εσένα δεν είναι ο κανόνας, εταιρικά μόνο XPS 13 χρησιμοποιούμε από το 17 χωρίς κανένα απόλυτος θέμα ! Εγω με το ανεμιστηράκια έχω θέμα αλλά δεν ξέρω που να το πάω. Βλέπω διάφορους εξουσιοδοτημένους αλλά υποψιάζομαι ότι τα 20€ που κάνει όλο το σετ θα το χρεώσουν 100. Πχ Πλαίσιο ξέρουν ή θα το κάνουν χάλια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctor_pin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Στις 6/1/2024 στις 7:21 ΜΜ, filip123go είπε Yep, μαζί με τα Thinkpad Thankpad σειρα T και Χ ειναι φωτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα