Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, valkon είπε

Γιατί τέτοια σχόλια ρε παιδιά; Κάποιοι τόλμησαν στην ζωή τους και σταμάτησαν να πηγαίνουν γραφείο, 9-5 και να έχουν μανατζαρέους πάνω από το κεφάλι τους.

Άλλοι παίρνουν την τύχη στα χέρια τους και άλλοι μιζεριάζουν αιώνια. 

Μην απορείς αδερφέ μου, υπάρχει λόγος που η κατάσταση είναι όπως είναι σε αυτήν τη χώρα. Ο μέσος Έλληνας δουλεύει τις πιο πολλές ώρες σε όλην την Ευρώπη για μια από τις χειρότερες σχέσεις μισθού/κόστος ζωής (και νομίζει κιόλας ότι ζει στην καλύτερη χώρα του κόσμου). Όταν του λες να επενδύσει και να κάνει κάτι δικό του, σου λέει "εεεε, που να τρέχω τώρα!". Προτιμάει να φάει τα λεφτά στα κλάμπ, σε αμάξια, σε γύρους, σε video games, κτλ. Όταν όμως τρέξει κάποιος και πετύχει, αρχίζει τα σχόλια και τα "αστεία"…

Και μετά τους πειράζει που μας είπε ραγιάδες ο Ερντογάν, λες και όλα τα άλλα τα λύσαμε και έμειναν τα σχόλια του Τούρκου…

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ! Και καλά μας κάνουν σύντροφοι!

• Like 11
Δημοσ.

Τελικά το "όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια" πολύ εύστοχη παροιμία.

Μπράβο του για αυτά που πέτυχε, και καλή ξεκούραση.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κριμα που σταματαει ο ανθρωπος κατι τοσο πετυχημενο που αν δεν τον βγαζατε στο ινσομνια ειδηση δεν θα μαθαινα ποτε την υπαρξη του ....(τι ζωη θα εκανα μετα...)

Επεξ/σία από Aias
  • Like 3
Δημοσ.

Αν και προσωπικά δεν μου άρεσε ο επιφανειακός τρόπος προσέγγισης των θεμάτων του, μπράβο του και ξανά μπράβο του γιατί με την επιμονή του έπιασε 6Μ followers.
Cash-out και καλοφάγωτα Tom.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, Mythoplasths said:

Θελωωωωωω το addon αδερφέ!!!!!! Αλήθεια. Πλζ 

Channel Blocker:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/youtube-cleaner/

Όταν το youtube σου στέλνει αποτελέσματα αναζήτησης ή στα χώνει κανονικά στην πρώτη σελίδα χωρίς καν να το ζητήσεις, το addon το αφαιρεί και μάλιστΑ κάνει και push γιατί υπάρχει κενή θέση οπότε όλα μεταφΈρονται μία θέση πιο πάνω, οπότε μπορεί στιγμιαία να δεις να μετακινούνται πολλά βίντεο αλλά κατά κανόνα δεν καταλαβαίνεις κάτι, απλά δεν βλέπεις τα κανάλια που έχεις μπλοκάρει.

Έχω βάλει μέσα όλα τα troom-troom, όλα τα 5 minute bullshit και οποιοδήποτε άλλο κανάλι με το ίδιο format με εικονίδια με φανταχτερά χρώματα και χαζή πλοκή για καθυστερημένους ή για παιδιά 2 ετών (παίζει να έχουν πάνω από 200 κανάλια), όλα τα μπαζάκια που κάνουν vlogging ειδικά από Ελλάδα, όλα τα ASMR κανάλια, και κάτι σπαστικούς διάσημους του youtube που απλά δεν αντέχω όπως (και τα πεντακόσια... πόσα έχει) κανάλια του Linus Sebastian.

Έχω πάνω από 1300 κανάλια μπλοκαρισμένα.

Ο τρόπος που το χρησιμοποιείς είναι ο εξής, όπως βλέπεις δίπλα στο όνομα του καναλιού έχει ένα "Χ"... το πατάς και τέλος!

Για να δεις όλα τα κανάλια που έχεις κάνει block πας στις ρυθμίσεις του addon και μπορείς και να κάνεις εξαγωγή των καναλιών σε αρχείο text και να το δώσεις και σε άλλον. Αν θέλεις να αφαιρέσεις ένα κανάλι το αφαιρείς από τις ρυθμίσεις.

Screenshot2024-01-07124053.jpg.fe30dcc1cac3219e45a6d24b426b8af8.jpg

Επεξ/σία από Diavolos666
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Channel Blocker:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/youtube-cleaner/

Όταν το youtube σου στέλνει αποτελέσματα αναζήτησης ή στα χώνει κανονικά στην πρώτη σελίδα χωρίς καν να το ζητήσεις, το addon το αφαιρεί και μάλιστ κάνεις και push γιατί υπάρχει κενή θέση οπότε όλα μεταφ;eρονται μία θέση πιο πάνω, οπότε μπορεί στιγμιαία να δεις να μετακινούνται πολλά βίντεο αλλά κατά κανόνα δεν καταλαβαίνεις κάτι, απλά δεν βλέπεις τα κανάλια που έχεις μπλοκάρει.

Έχω βάλει μέσα όλα τα troom-troom, όλα τα 5 minute bullshit και οποιοδήποτε άλλο κανάλι με το ίδιο format με εικονίδια με φανταχτερά χρώματα και χαζή πλοκή για καθυστερημένους ή για παιδιά 2 ετών (παίζει να έχουν πάνω από 200 κανάλια), όλα τα μπαζάκια που κάνουν vlogging ειδικά από Ελλάδα, όλα τα ASMR κανάλια, και κάτι σπαστικούς διάσημους του youtube που απλά δεν αντέχω όπως (και τα πεντακόσια... πόσα έχει) κανάλια του Linus Sebastian.

Έχω πάνω από 1300 κανάλια μπλοκαρισμένα.

Ο τρόπος που το χρησιμοποιείς είναι ο εξής, όπως βλέπεις δίπλα στο όνομα του καναλιού έχει ένα "Χ"... το πατάς και τέλος!

Για να δεις όλα τα κανάλια που έχεις κάνει block πας στις ρυθμίσεις του addon και μπορείς και να κάνεις εξαγωγή των καναλιών σε αρχείο text και να το δώσεις και σε άλλον. Αν θέλεις να αφαιρέσεις ένα κανάλι το αφαιρείς από τις ρυθμίσεις.

Screenshot2024-01-07124053.jpg.fe30dcc1cac3219e45a6d24b426b8af8.jpg

Ι λοβ γιου καργα αδερφέ. Ευχαριστώ 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Mythoplasths said:

Ι λοβ γιου καργα αδερφέ. Ευχαριστώ 

Τα άλλα δύο που έχω για την ψυχική μου ηρεμία στο youtube είναι τα εξής:

Youtube shorts block:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/youtube-shorts-block/

Αυτό μετατρέπει όλα τα shorts σε κανονικά βίντεο ώστε να μπορείς να αυξομειώνεις την ένταση και να κάνει scroll μέσα στο βίντεο, άλλωστε τα shorts στο youtube απλώς έχουν κάτι διαφορετικό στον σύνδεσμο, το addon απλώς αντικαθιστά την λέξη "shorts" με την λέξη "watch" στο link του βίντεο.

SponsorBlock:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/sponsorblock/

Αυτό γίνεται με την βοήθεια των χρηστών, όταν βλέπεις ότι ένα σημείο στο βίντεο έχει sponsor content που το βάζει ο ίδιος ο χρήστης, π.χ. "ας μιλήσουμε για τον σπόνσορα του βίντεο... μπλα μπλα", εκεί απλά βάζει από πιο λεπτό και δευτερόλεπτο ως πιο λεπτό και δευτερόλεπτο είναι και όποιος έχει εγκατεστημένο το addon μπορεί να έχει αυτόματα να τα πηδάει αυτά. Επίσης έχει κι άλλες κατηγορίες, π.χ. introductio/animation ξέρεις αυτό που ξεκινάνε και λένε "γεια σας, καλώς ήρθατε μπλα μπλα μπλα, κάνετε subscribe"... τα βάζει με άλλο χρώμα οπότε στις ρυθμίσεις μπορείς να έχεις να τα πηδάει ή όχι. Το ίδιο και με τα outro, σημεία του βίντεο που απλώς είναι filler και άσχετα με το βίντεο κτλ. Ή αν είναι βίντεο κλιπ και στην αρχή έχει άλλα πράγματα ως εισαγωγή και ξεκινάει το τραγούδι πιο μετά.

image.png.081171691997f20ddc5c2489ba96247b.png

Εγώ για παράδειγμα το κάνω πάντα σε βίντεο γιατί μου την σπάνε, και όταν πατάω το εικονίδιο μου λέει και πόσες ώρες έχουν σώσει οι άλλοι χρήστες χάρη στις δικές μου σημειώσεις:

image.png.f5a807c0babf98797eaf72507c99d1aa.png

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

γενικά γιατί κόβετε τις διαφημίσεις; παίρνετε το προϊόν δωρεάν (βιντεο) χωρίς να σας ζητάνε λεφτά και αυτοί πληρώνονται από τους διαφημιζόμενους. ούτε αυτό;

Τώρα θα μου πείτε, μα βάζουν 50 διαφημίσεις. Εμ ναι έτσι είναι, όταν οι μισοί κόβουν τις διαφημίσεις οι άλλοι μισοί θα βλέπουν τις διπλάσιες για να βγει η χασούρα

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, somt said:

γενικά γιατί κόβετε τις διαφημίσεις; παίρνετε το προϊόν δωρεάν (βιντεο) χωρίς να σας ζητάνε λεφτά και αυτοί πληρώνονται από τους διαφημιζόμενους. ούτε αυτό;

Τώρα θα μου πείτε, μα βάζουν 50 διαφημίσεις. Εμ ναι έτσι είναι, όταν οι μισοί κόβουν τις διαφημίσεις οι άλλοι μισοί θα βλέπουν τις διπλάσιες για να βγει η χασούρα

Untitled-1.jpg.0d35b24e3fd0942c7d6d5338b1da51fa.jpg

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Ωραία, σήμερα έμαθα για αυτόν τον youtuber που ούτε τον ήξερα. Από την στιγμή που δεν έκανε κακό ή κάτι παράνομο και ανήθικο, ούτε και μας ανάγκασε κανένας να παρακολουθούμε το υλικό που ανεβάζει κάποιος, δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να έχω αρνητική άποψη για αυτόν. 

Μιας και θίγεται το θέμα youtuber, εγώ δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να ασχολούμαι με άτομα που σηκώνουν video στο Internet. Με μαθηματική ακρίβεια  τα βαριέσαι κάποια στιγμή. Πλατφόρμες όπως το youtube ήταν ωραίες για το random υλικό που μπορεί να ανεβάσει κάποιος χωρίς βλέψεις και σκοπούς να γίνει γνωστός, να βγάλει λεφτά, αλλά έτσι για τον χαβαλέ, ίσως κάποιες πληροφορίες που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες όταν ψάξεις κάπου πχ για επίλυση τεχνικού ζητήματος. 

Από την στιγμή που θα μπεις στο τρυπακι του συστηματικου και της διαρκούς προσπάθειας για αύξηση της ποσότητας ώστε να αυξηθούν έσοδα και συνδρομητές, η μαγεία έχει χαθεί για εμένα. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Console Master0 είπε

Μην απορείς αδερφέ μου, υπάρχει λόγος που η κατάσταση είναι όπως είναι σε αυτήν τη χώρα. Ο μέσος Έλληνας δουλεύει τις πιο πολλές ώρες σε όλην την Ευρώπη για μια από τις χειρότερες σχέσεις μισθού/κόστος ζωής (και νομίζει κιόλας ότι ζει στην καλύτερη χώρα του κόσμου). Όταν του λες να επενδύσει και να κάνει κάτι δικό του, σου λέει "εεεε, που να τρέχω τώρα!". Προτιμάει να φάει τα λεφτά στα κλάμπ, σε αμάξια, σε γύρους, σε video games, κτλ. Όταν όμως τρέξει κάποιος και πετύχει, αρχίζει τα σχόλια και τα "αστεία"…

Και μετά τους πειράζει που μας είπε ραγιάδες ο Ερντογάν, λες και όλα τα άλλα τα λύσαμε και έμειναν τα σχόλια του Τούρκου…

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ! Και καλά μας κάνουν σύντροφοι!

Ακριβώς αυτό. Ήμουν έτοιμος να γράψω ακριβώς το ίδιο σχόλιο. Ο Έλληνες είναι όντως τεμπέληδες, απλά στο μυαλό. Από τους πιο αποτυχημένους λαούς της δύσης.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...