Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά εγώ θεωρώ είναι από τα πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα κανάλια στα οποία έχω συνδρομή (ή έχω δει) στο Tube. SmarterEveryDay, RealEngineering είναι πιο πάνω κατά τη γνώμη μου αλλά και ο Tom είχε ένα διαφορετικό format κα μια ευρύτερη θεματολογία που είχε ενδιαφέρον. Οκ, αν τη βρίσκεις με Betarades και VibratorProductions ή πώς λέγεται εκείνος ο τενεκές, ναι λογικό.

"Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω, τί λένε τα κομπιούτερς κι ο αριθμοί"

• Like 11
  • Thanks 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το να προβαλεις τον εαυτο σου στο γυαλι και δημοσια και με συμφωνο στοχο καποια κερδη ειναι αρκετα κουραστικο πλεον οχι για τις επικρισεις η τους κινδυνους και το χειροκροτημα απλα γιατι ευκολα φθειρονται αυτοι και πολυ ποιο γρηγορα εξατμιζονται οι δημιουργιες τους διοτι υπαρχει τεραστιος ογκος πληροφοριων που περιμενει εξω απο την πορτα του εγκεφαλου του καθε δεκτη - θεατη - ακροατη να εισβαλει και να καταλαβει μια θεση και παει λεγοντας αυτο βεβαια στον δημιουργο μοιαζει με μπαλονι που σκαει ακολουθωντας τις οικονομικες επιπτωσεις και αναγεννα αποτελειωτικη απογοητευση θετοντας ερωτημα στον εαυτο του εαν αυτο που εκανε ειχε νοημα η οχι και αναζητωντας τους λογους που δεν εμεινε στα τοπ αρκετα καιρο.   

Επεξ/σία από ontariyo
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kaliakman είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο hate στα σχόλια.. Σας ανάγκασε κάνεις να τον δείτε ή σας τα έκλεβε;

Ευτυχώς έχει και άλλα πράγματα εκτός αυτού του καναλιού!

Σχολια οπως "αποχωρηση λογω κουρασης" ειναι που πυροδοτουν τετοιες απαντησεις, και δικαιως 

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Ο ένας colon cáncer (μάλλον) ο άλλος υπερκόπωση. 

Βαρέα και ανθυγιεινα θα ζητήσουν οι youtuber

Ποιός είναι ο πρώτος;

Γιατί έχω χάσει επεισόδια...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gurgurant είπε

Τον κακομοιρη πεθανε στην κουραση :lol:

Καθε Δευτερα για 10 χρονια ειχε ενα επεισοδιο για την συγκεκριμενη σειρα βιντεο να ανεβαινει. Δοκιμασε να ετοιμασεις ενα βιντεο μολις 5 λεπτων για κατι που σε ενδιαφερει και πες μου ποση ωρα σου πηρε για να το ετοιμασεις τελικα.

Αποφάσισε πως ειναι καιρος να σταματησει να το κανει τοσο τακτικα και ειχε ενημερωσει ενα χρονο τωρα για την προθεση του. Βιντεο θα συνεχισουν να βγαινουν σε πιο αραια διαστηματα. Επίσης δεν αποχωρει απο αλλες προσπαθειες του, οποτε δεν θα σταματησει να κουραζεται, απλα θα εχει λιγο παραπανω χρονο.

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Diavolos666 είπε

Κι εμάς μας κούρασε, στην αρχή ήταν οκ, μετά τα βίντεό του ήταν πολύ κουραστικά. Σε κάποια φάση τον έβαλα στο addon που έχω για να μπλοκάρω κανάλια και να μην μου βγάζει καν τα βίντεό τους ακόμα και σε αναζήτηση του ονόματός τους. Είχα ξεχάσει την ύπαρξή του τα τελευταία χρόνια.

Αυτό που μου βγάζει ο Tom Scott είναι ότι αν κάνεις κάτι υπερβολικά πολύ καιρό, ότι και να κάνεις όσο χλιαρό και να είναι... θα βρεις ακολούθους. Απορώ πως αντέχουν τόσα άτομα να βλέπουν πάντα το ίδιο βίντεο.

Αυτό εδώ τον κάνει πολύ καλά:

Θελωωωωωω το addon αδερφέ!!!!!! Αλήθεια. Πλζ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, asmilon είπε

Καθε Δευτερα για 10 χρονια ειχε ενα επεισοδιο για την συγκεκριμενη σειρα βιντεο να ανεβαινει. Δοκιμασε να ετοιμασεις ενα βιντεο μολις 5 λεπτων για κατι που σε ενδιαφερει και πες μου ποση ωρα σου πηρε για να το ετοιμασεις τελικα.

Αποφάσισε πως ειναι καιρος να σταματησει να το κανει τοσο τακτικα και ειχε ενημερωσει ενα χρονο τωρα για την προθεση του. Βιντεο θα συνεχισουν να βγαινουν σε πιο αραια διαστηματα. Επίσης δεν αποχωρει απο αλλες προσπαθειες του, οποτε δεν θα σταματησει να κουραζεται, απλα θα εχει λιγο παραπανω χρονο.

Επεξ/σία από gurgurant
Δημοσ.

Νομιζω οτι ο συγκεκριμενος εκανε καλη δουλεια, δεν εφτιαχνε βιντεο που ηταν ευκολα, καποια ηθελαν ερευνα.
Δεν ειναι σαν την Τουνη που απλα βγαζει συνεχεια φωτογραφιες τα βυζια και τον κωλο και ολη η ζωη ειναι μια παιδικη χαρα

• Like 4
Δημοσ.

Φοβερός Youtuber, μακάρι να είχε περισσότερους σαν αυτόν. 

Τεράστια θεματολογία ακόμα και για πράγματα που ούτε είχες σκεφτεί να αναρωτηθείς αλλά χαίρεσαι που τα έμαθες. 

Για τα διάφορα σχόλια που βλέπω εδώ θα πω πως υπάρχει και το TikTok αν δεν σας άρεσε ο Tom Scott. 

• Like 10
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gurgurant είπε

Δε καταλαβα για πιο λογο μου εξηγεις τι κανει,δεν με ενδιαφερει!

Τοτε γιατι σχολιαζεις σε κατι που δε σε ενδιαφερει;:blink:

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλός ήταν, αλλά δεν ήταν και Τέιτ. 

(/sarcasm, προφανώς, το γράφω γιατί με το γραπτό λόγο δεν είναι προφανές)

Επεξ/σία από antirix024
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...