villasg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημερα , πλησιαζει η ωρα για αλλαγη αμορτισερ [ Hyundai i30 2010 1400 , 14 χρονων 150000 χλμ ] . Αυτο που θελω βασικα ειναι η ανεση ( δεν ειμαι γκαζακιας στροφες κλπ ) . Τα αρχικα απο οτι διαβαζω ειναι απο την Sachs ή mando αναλογα την παρτιδα . Τι λετε εχει καποιος αποψη για μαρκα αλλα και καταστημα ( αγορα και τοποθετηση ) ? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Στη θέση σου θα έβαζα τα εργοστασιακά νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Στη θέση σου θα έβαζα τα εργοστασιακά νομίζω. μα δεν τα εχουν σαν Part σου δινουν οτι αυτοι πουλανε ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 36 λεπτά πριν, villasg είπε μα δεν τα εχουν σαν Part σου δινουν οτι αυτοι πουλανε ....... Γι αυτό σου λέει μην πάρεις οτι έχει για ξεστοκάρισμα ο συγκεκριμένος αλλά οτι χρειάζεσαι εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Μαζί με τα αμορτισέρ να αλλάξεις και τα top mount βάσεις αμορτισέρ . Θα μπορούσες να βρείς το κωδικό απο κάποια αντιπροσωπεία . Μηπως αλλάζει το part αναμεσα σε εργοστασιακα και εμπορίου ιδιας εταιρείας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Εννοειται οτι θα αλαχτουν εαν χρειάζεται (546102H200 , 553302L000 ) και οτι αλλο απαιτηθεί Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου από villasg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Ολα καλα Εγινε η αλλαγη με Sachs 314 009 314 010 , 314 007 και αντιμετάθεση ελαστικών , ζυγοστάθμιση και ευθυγράμμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις