Joshua21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 18 minutes ago, zio10 said: Όσο θέλεις γράφεις, αλλά αν γράψεις λίγο πάνω από την αντικειμενική είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις κανένα θέμα σε κάποιον έλεγχο. Έλεγχος να γίνει για ποιον ακριβώς λόγο, και να σου πουν ακριβώς τι; 8 minutes ago, zio10 said: Πιθανό να μην έχεις ποτέ θέμα δεν αντιλέγω. Εμένα σε όλες τις περιπτώσεις μου είπαν να βάλω λίγο πάνω από την αντικειμενική. Όπως αντίστοιχα και σε αυτοκίνητο ένα κάπως ρεαλιστικό πόσο. Αυτό που συμβαίνει κατά κανόνα στην πραγματικότητα είναι να μπαίνει τιμή χαμηλότερη από την αντικειμενική, το να μπαίνει υψηλότερη όχι μόνο είναι σπανιότατο αλλά και χαζό. Αντίστοιχα και στα αυτοκίνητα δεν θα έχεις πρόβλημα όσο και να βάλεις, εκτός βέβαια αν πρόκειται για καμιά καραμπινάτη περίπτωση φοροαποφυγής, πχ να αγοράσω εγώ σήμερα ένα καινούργιο με 40k και να το πουλήσω σε σένα αύριο με 5k.
zio10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 29 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Έλεγχος να γίνει για ποιον ακριβώς λόγο, και να σου πουν ακριβώς τι; Αυτό που συμβαίνει κατά κανόνα στην πραγματικότητα είναι να μπαίνει τιμή χαμηλότερη από την αντικειμενική, το να μπαίνει υψηλότερη όχι μόνο είναι σπανιότατο αλλά και χαζό. Αντίστοιχα και στα αυτοκίνητα δεν θα έχεις πρόβλημα όσο και να βάλεις, εκτός βέβαια αν πρόκειται για καμιά καραμπινάτη περίπτωση φοροαποφυγής, πχ να αγοράσω εγώ σήμερα ένα καινούργιο με 40k και να το πουλήσω σε σένα αύριο με 5k. Τι να σου πω, εγώ λέω αυτό μου είπαν μεσίτες και συμβολαιογράφοι και αυτό που έκανα, ο καθένας ας το ψάξει και ας κάνει ό,τι νομίζει καλύτερο. 1
eidikos33 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα μπορώ να ζητήσω προκαταβολή και να γίνει ένα προσύμφωνο για ένα ακίνητο που πρόκειται να πουλήσω στα 27000; Επειδή θα χρειαστεί να δώσω 3000 για νομιμοποίηση μιας αυθαιρεσίας και αν εγώ την πληρώσω και μετά κάνει πίσω ο αγοραστής? Τι λέτε?
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 18 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Καλησπέρα μπορώ να ζητήσω προκαταβολή και να γίνει ένα προσύμφωνο για ένα ακίνητο που πρόκειται να πουλήσω στα 27000; Επειδή θα χρειαστεί να δώσω 3000 για νομιμοποίηση μιας αυθαιρεσίας και αν εγώ την πληρώσω και μετά κάνει πίσω ο αγοραστής? Τι λέτε? Ναι μπορεις σε συμβολαιογράφο εννοείται, αλλα πριν κάνεις κινήση να σου πω οτι φέτος αλλάζουν το καθεστώς αυθαίρετων με νομο, ετσι διάβασα. Οποτε ενημερώσου πρώτα
eidikos33 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Ναι μπορεις σε συμβολαιογράφο εννοείται, αλλα πριν κάνεις κινήση να σου πω οτι φέτος αλλάζουν το καθεστώς αυθαίρετων με νομο, ετσι διάβασα. Οποτε ενημερώσου πρώτα Δηλαδή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα