Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα καλή χρονιά με υγεία 

Την βοήθεια σας παρακαλώ 

Σε λαπτοπ Lenovo Ideapad 110 δεν μπορώ να κάνω format . Ενώ πιέζοντας το μπουτόν αριστερά με κάποια βελόνα ( ( εχει μια μικρή τρύπα το συγκεκριμένο μοντέλο ) όντως με πάει στις επιλογές εκκίνησης , αλλά όποια και να επιλέξω δίσκο , USB ,ATARI CD κλπ , απλά αναβοσβήνει την ΟΘΟΝΗ και δείχνει πάλι τις επιλογές . Ακόμη και σε άλλο ίδιο ακριβώς λαπτοπ φόρτωσα τα win και τοποθέτησα στη συνέχεια το δίσκο σε αυτό αλλά πάλι τίποτα .

IMG_7246.jpeg

IMG_7245.jpeg

Επεξ/σία από mpouliaritis
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mpouliaritis είπε

Καλησπέρα καλή χρονιά με υγεία 

Την βοήθεια σας παρακαλώ 

Σε λαπτοπ Lenovo Ideapad 110 δεν μπορώ να κάνω format . Ενώ πιέζοντας το μπουτόν αριστερά με κάποια βελόνα ( ( εχει μια μικρή τρύπα το συγκεκριμένο μοντέλο ) όντως με πάει στις επιλογές εκκίνησης , αλλά όποια και να επιλέξω δίσκο , USB ,ATARI CD κλπ , απλά αναβοσβήνει την ΟΘΟΝΗ και δείχνει πάλι τις επιλογές .

IMG_7246.jpeg

IMG_7245.jpeg

Δοκίμασε να φτιάξεις usb σε uefi mode και να μπουτάρεις από εκεί.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Δοκίμασε να φτιάξεις usb σε uefi mode και να μπουτάρεις από εκεί.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση , δεν φθάνουν οι γνώσεις μου μέχρι εκεί . Απλά ένα στικάκι έχω και απο αυτό φορτώνω τα win .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mpouliaritis είπε

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση , δεν φθάνουν οι γνώσεις μου μέχρι εκεί . Απλά ένα στικάκι έχω και απο αυτό φορτώνω τα win .

Κατέβασε το media creation tool της Microsoft , βάλε ένα στικάκι τουλάχιστον 8GB ,κατεβάζεις με την εφαρμογή αυτή τα windows που θέλεις 10/11 και μπουτάρεις. Αν τα κάνεις όλα σωστά στο boot menu στο Lenovo εκεί που σου λέει στο Kingston Data Traveler θα σου λέει UEFI το επιλέγεις και προχωράς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dark_Nightfall είπε

Κατέβασε το media creation tool της Microsoft , βάλε ένα στικάκι τουλάχιστον 8GB ,κατεβάζεις με την εφαρμογή αυτή τα windows που θέλεις 10/11 και μπουτάρεις. Αν τα κάνεις όλα σωστά στο boot menu στο Lenovo εκεί που σου λέει στο Kingston Data Traveler θα σου λέει UEFI το επιλέγεις και προχωράς.

Θα το προσπαθήσω αύριο και βλέπουμε ….

Ευχαριστω όπως και να εχει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...