mpouliaritis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα καλή χρονιά με υγεία Την βοήθεια σας παρακαλώ Σε λαπτοπ Lenovo Ideapad 110 δεν μπορώ να κάνω format . Ενώ πιέζοντας το μπουτόν αριστερά με κάποια βελόνα ( ( εχει μια μικρή τρύπα το συγκεκριμένο μοντέλο ) όντως με πάει στις επιλογές εκκίνησης , αλλά όποια και να επιλέξω δίσκο , USB ,ATARI CD κλπ , απλά αναβοσβήνει την ΟΘΟΝΗ και δείχνει πάλι τις επιλογές . Ακόμη και σε άλλο ίδιο ακριβώς λαπτοπ φόρτωσα τα win και τοποθέτησα στη συνέχεια το δίσκο σε αυτό αλλά πάλι τίποτα . Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου από mpouliaritis
Dark_Nightfall Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, mpouliaritis είπε Καλησπέρα καλή χρονιά με υγεία Την βοήθεια σας παρακαλώ Σε λαπτοπ Lenovo Ideapad 110 δεν μπορώ να κάνω format . Ενώ πιέζοντας το μπουτόν αριστερά με κάποια βελόνα ( ( εχει μια μικρή τρύπα το συγκεκριμένο μοντέλο ) όντως με πάει στις επιλογές εκκίνησης , αλλά όποια και να επιλέξω δίσκο , USB ,ATARI CD κλπ , απλά αναβοσβήνει την ΟΘΟΝΗ και δείχνει πάλι τις επιλογές . Δοκίμασε να φτιάξεις usb σε uefi mode και να μπουτάρεις από εκεί.
mpouliaritis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 17 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Δοκίμασε να φτιάξεις usb σε uefi mode και να μπουτάρεις από εκεί. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση , δεν φθάνουν οι γνώσεις μου μέχρι εκεί . Απλά ένα στικάκι έχω και απο αυτό φορτώνω τα win .
Dark_Nightfall Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, mpouliaritis είπε Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση , δεν φθάνουν οι γνώσεις μου μέχρι εκεί . Απλά ένα στικάκι έχω και απο αυτό φορτώνω τα win . Κατέβασε το media creation tool της Microsoft , βάλε ένα στικάκι τουλάχιστον 8GB ,κατεβάζεις με την εφαρμογή αυτή τα windows που θέλεις 10/11 και μπουτάρεις. Αν τα κάνεις όλα σωστά στο boot menu στο Lenovo εκεί που σου λέει στο Kingston Data Traveler θα σου λέει UEFI το επιλέγεις και προχωράς.
mpouliaritis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Dark_Nightfall είπε Κατέβασε το media creation tool της Microsoft , βάλε ένα στικάκι τουλάχιστον 8GB ,κατεβάζεις με την εφαρμογή αυτή τα windows που θέλεις 10/11 και μπουτάρεις. Αν τα κάνεις όλα σωστά στο boot menu στο Lenovo εκεί που σου λέει στο Kingston Data Traveler θα σου λέει UEFI το επιλέγεις και προχωράς. Θα το προσπαθήσω αύριο και βλέπουμε …. Ευχαριστω όπως και να εχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα