panther_512 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 6 hours ago, ~Joker~ said: 2 λέξεις Θα σου πω : ΔΕΝ ενδιαφέρει σχεδόν ΚΑΝΕΝΑΝ να πάρει ΦΟΡΗΤΗ παιχνιδομηχανή για να την μετατρέψει σε σταθερό pc για να μπορεί να την δουλέψει πιο εύκολα.. Υπάρχουν σταθερά gaming rigs και gaming laptops που το κάνουν με επιτυχία. Το να μπορείς να την δουλέψεις ΚΑΙ σε external monitor είναι ένα καλοδεχούμενο έξτρα και συγκεκριμένα σε αυτής της φιλοσοφίας συσκευές η εξαίρεση, όχι ο κανόνας.. Εμείς μιλάμε για την λειτουργικότητα και την εμπειρία χρήσης που προσφέρει το SteamOS σε handheld συσκευές σε σχέση με τα τραγικά Windows σε σμίκρυνση ασχέτως specs των συσκευών. (Υ.Γ χρειαζόταν λίγο παραπάνω από 2 λέξεις για να γίνω κατανοητός και να μη θεωρηθεί μονολεκτική επίθεση, που δεν είναι) Δηλαδη ξεκινάω με το "2 λέξεις", αραδιάζω ένα κατεβατό και ακόμα και έτσι ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται το αστείο της υπόθεσης. Σηκώνω τα χέρια ψηλά.... Για το ποστ σου, ναι συμφωνώ απόλυτα, και αυτό ήταν το νοημα του δικού μου ποστ. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου από panther_512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Joker~ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, CarlitoGR είπε 1080p ultra native και φαίνεται απίστευτο στην οθόνη του ally,για την μπαταρία θα συμφωνήσω απλά εμένα δεν με απασχολεί κ τόσο. Γούστα είναι αυτά. Για εμένα πχ έχει πολύ περισσότερο νόημα αυτό και πραγματικά το κάνεις οτι θες με ένα ps5 ή xbox controller ή με hub σε external monitor ή και σταθερό rig.. Είναι πραγματικά φορητό tablet, gaming ultrabook, powerhouse, gaming machine, κονσόλα σε τηλεόραση, ότι θες δεν υπάρχουν περιορισμοί ούτε συμβιβασμοί.. Ας έχει 3k εκεί θα τα έδινα.. https://www.msystems.gr/laptops/asus-rog-flow-z13-gz301-gz301vic-mu001x-i9-13900h-32gb-1tb-ssd-nvidia-rtx-4070-8gb-win-11-pro-rog-nebula-display-90nr0gf2-m00070 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarlitoGR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 34 λεπτά πριν, ~Joker~ είπε Γούστα είναι αυτά. Για εμένα πχ έχει πολύ περισσότερο νόημα αυτό και πραγματικά το κάνεις οτι θες με ένα ps5 ή xbox controller ή με hub σε external monitor ή και σταθερό rig.. Είναι πραγματικά φορητό tablet, gaming ultrabook, powerhouse, gaming machine, κονσόλα σε τηλεόραση, ότι θες δεν υπάρχουν περιορισμοί ούτε συμβιβασμοί.. Ας έχει 3k εκεί θα τα έδινα.. https://www.msystems.gr/laptops/asus-rog-flow-z13-gz301-gz301vic-mu001x-i9-13900h-32gb-1tb-ssd-nvidia-rtx-4070-8gb-win-11-pro-rog-nebula-display-90nr0gf2-m00070 Δεν νομίζω ότι μπορείς να συγκρίνεις ένα laptop αξίας 3000€ με ένα handheld gaming pc αξίας 500€.....το asus το παίρνει κάποιος που δεν του κάνει για παράδειγμα το Switch άρα προς τα εκεί πρέπει να γίνει η σύγκριση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο αυτές οι συσκευές έχουν ουσιαστικό κοινό, ώστε να υπάρχει νόημα να τις φτιάχνουν και να τις πουλάνε. Το Switch απέδειξε ότι αυτό το form factor και η δυνατότητα σύνδεσης με TV έχει τεράστια απήχηση. Το Steamdeck είναι ένα σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση που έδειξε το Switch, και έχει και το ανάλογο παραμετροποιημενο λογισμικό. Οι υπόλοιπες συσκευές αυτού του τύπου πρέπει να ακολουθήσουν με το ανάλογο παραμετροποιημενο λογισμικό, ώστε να προσφέρουν τη καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Η δυνατότητα σύνδεσης με μόνιτορ και περιφερειακά είναι μεγάλο συν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα