vosn Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Χαίρετε 18 χρονών και σε μερικές μέρες βγαίνει το δίπλωμα των 125 κυβικών και θέλω να αγοράσω ένα beverly 300άρι του 2018 για να κάνω τις βόλτες μου άνετα τι κάνατε delivery άμα με σταματήσει η τροχαία ποιο θα είναι το πρόστιμο που θα πάρω και τι άλλες κυρώσεις θα έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, vosn said: Χαίρετε 18 χρονών και σε μερικές μέρες βγαίνει το δίπλωμα των 125 κυβικών και θέλω να αγοράσω ένα beverly 300άρι του 2018 για να κάνω τις βόλτες μου άνετα τι κάνατε delivery άμα με σταματήσει η τροχαία ποιο θα είναι το πρόστιμο που θα πάρω και τι άλλες κυρώσεις θα έχω Αμα τρακάρεις (φταις ή οχι) , σκοτωθείς ή χτυπήσεις άνθρωπο ή όποια ζημιά γίνει, δεν σε καλύπτει η ασφάλεια. Αυτό δεν σου αρκεί; Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου από SilentVoice 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, vosn είπε Χαίρετε 18 χρονών και σε μερικές μέρες βγαίνει το δίπλωμα των 125 κυβικών και θέλω να αγοράσω ένα beverly 300άρι του 2018 για να κάνω τις βόλτες μου άνετα τι κάνατε delivery άμα με σταματήσει η τροχαία ποιο θα είναι το πρόστιμο που θα πάρω και τι άλλες κυρώσεις θα έχω Γιατί αν δεν είναι Beverly 300 και είναι πχ medley 125 δεν θα κανείς άνετα τις βόλτες σου και κυρίως θα είσαι νόμιμος χωρίς καμία σκοτούρα στο κεφάλι σου; Aπο την στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα να είσαι νόμιμος, αντί να κοιτάξεις εκεί τις επιλογές που υπάρχουν εκμεταλλευόμενος το δίπλωμα 125 που θα έχεις , ειναι απορίας άξιο ότι το πρώτο που σκέφτεσαι είναι να κανείς κατι παράνομο και ψάχνεσαι για κυρώσεις και πρόστιμα που πιθανόν θα έχεις. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου από Pwpwpw 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 9 hours ago, vosn said: Χαίρετε 18 χρονών και σε μερικές μέρες βγαίνει το δίπλωμα των 125 κυβικών και θέλω να αγοράσω ένα beverly 300άρι του 2018 για να κάνω τις βόλτες μου άνετα τι κάνατε delivery άμα με σταματήσει η τροχαία ποιο θα είναι το πρόστιμο που θα πάρω και τι άλλες κυρώσεις θα έχω 1.βΑν σε σταματήσουν απλά, τότε πας δικαστήριο σαν οδηγός χωρίς δίπλωμα, και καθος δεν μπορείς να κάνεις κόλπο με το να βγάλεις δίπλωμα μέχρι να γίνει δικαστήριο την τρως κανονικά. Αυτή είναι η καλή περίπτωση 2. Αν γίνει τρακάρισμα φταις δεν φταις θα σε πάνε χωρίς σάλιο. 3. Αν γίνει τρακάρισμα και έχει ανθρώπινα θύματα το κελί της φιλακης θα το μάθεις απέξω γισ πολλά χρόνια. Να ξέρεις πως πάει νομοθεσία είτε έχεις δίπλωμα για 125 είτε δεν έχεις αν οδηγας οτιδιποτε άλλο πέρα από αυτό που αναγράφετε πας μέσα σαν οδηγός χωρίς δίπλωμα και αν γίνει τροχαίο με θύματα κανένας δικηγόρος δεν σε γλυτώνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaosmaster Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Κλασική περίπτωση. Ο,τι κ να πούμε το Beverly θα το πάρει. Άμα ρωτάς ποια είναι η ποινή στη παρανομία, η παρανομία τότε σίγουρα θα γίνει. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου από chaosmaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, vosn είπε Χαίρετε 18 χρονών και σε μερικές μέρες βγαίνει το δίπλωμα των 125 κυβικών και θέλω να αγοράσω ένα beverly 300άρι του 2018 για να κάνω τις βόλτες μου άνετα τι κάνατε delivery άμα με σταματήσει η τροχαία ποιο θα είναι το πρόστιμο που θα πάρω και τι άλλες κυρώσεις θα έχω τα εκανα και εγω στα 16 μου. Διπλωμα για 50αρι και 100αρι astrea grand. Και με πατερα ασφαλιστη κιολας, που γνωριζε επακριβως τι συμβαινει ασφαλιστικά. Η αστυνομια δεν με ενδιαφερει. Θα φας 1-2-10-100 δικαστηρια, θα πας καποια στιγμή, θα εκδικαστουν , θα εχεις βγαλει διπλωμα, θα αθωωθεις. Ειχα φαει απειρα δικαστηρια. Κηφισια - Γλυφαδα, πηγαινα με τα χαρτια στο στομα για να με σταματανε στην κατεχακη. Το σημαντικοτερο απο ολα ειναι αν προξενησεις ατυχημα που ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να το κανεις, παιζει σημαντικοτατο ενδεχόμενο να καταστραφει η ζωη σου για παντα. Χρυσαφι θα πιανεις, σκατα θα γινεται! Αμαρτία είναι.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, andreaspA είπε Το σημαντικοτερο απο ολα ειναι αν προξενησεις ατυχημα που ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να το κανεις, παιζει σημαντικοτατο ενδεχόμενο να καταστραφει η ζωη σου για παντα. Χρυσαφι θα πιανεις, σκατα θα γινεται! Αμαρτία είναι.... πρακτικα μονο αυτο εχει σημασια. ξερω απειρους χωρις διπλωμα, πολλοι κανουν και ντελιβερι. ουτε καν για 125 δεν εχουν. εδω δεν εχουν χαρτια παραμονης το διπλωμα θα τους ενοιαζε? τροχαια δεν υπαρχει ουτως η αλλως, δεν ασχολουνται καν. αντε να φας καμια κληση και να δικαστεις-αθωωθεις σε 4 χρονια και αν. ακομα και ατυχημα χωρις τραυματιες καλυπτεις και παλιοτερα (δεν ξερω τωρα) ακομα και παρουσια τροχαιας γραφαμε αλλον οδηγο. τσιρκο μεγαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios_2809 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Λάθος σκεπτικό , τώρα η γνώμη μας απο εδω έχει αμελητέα βαρύτητα .. ο πατέρας σου τι σου λέει ; Συμφωνεί που έχεις δίπλωμα για 125 και θέλεις 300 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα