svartevarg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 37 λεπτά πριν, Exoskeletor είπε Sony τι ειναι αυτα που βλέπω? που εισαι εσυ? ps2 fat ή ps3 fat τοστιέρα, προτείνεις;;;
cpc464 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 'Άντε και σε ανώτερα, περιμένω και φούρνο, και ίσως και κάτι σε rtx 4090 μιας και τραβάνε το ίδιο ρεύμα με φούρνο. 1
immortalx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, cpc464 είπε 'Άντε και σε ανώτερα, περιμένω και φούρνο, και ίσως και κάτι σε rtx 4090 μιας και τραβάνε το ίδιο ρεύμα με φούρνο. Καμια 20ρια χρονια πριν ειχα κανει build-καγκουρια σε φουρνο μικροκυματων 😂 12 4
AtiX Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 55 λεπτά πριν, immortalx είπε Καμια 20ρια χρονια πριν ειχα κανει build-καγκουρια σε φουρνο μικροκυματων 😂 ΑΤΙ 9800 ή καμία Ti4600???
georgiosmix Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Βρέθηκε μάλλον το τρανζίστορ που έπαιζε τα Αμερικάνικα...
immortalx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, AtiX είπε ΑΤΙ 9800 ή καμία Ti4600??? Ουτε θυμαμαι! Ειχα κατι spare-parts και το ειχα κανει για τον γιο μου που ηταν πιτσιρικι τοτε 5-6 χρονων. Αυτο που θυμαμαι ηταν ο ενθουσιασμος του 😅 4
Tlykog Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 25 λεπτά πριν, immortalx είπε Ουτε θυμαμαι! Ειχα κατι spare-parts και το ειχα κανει για τον γιο μου που ηταν πιτσιρικι τοτε 5-6 χρονων. Αυτο που θυμαμαι ηταν ο ενθουσιασμος του 😅 Εμένα μου άρεσε πάντως. Πολύ καλή ιδέα. 1
Koopas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, AtiX είπε ΑΤΙ 9800 ή καμία Ti4600??? FX5800 σίγουρη επιτυχία 1
Choronzoon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 54 λεπτά πριν, Koopas είπε FX5800 σίγουρη επιτυχία Και η 4850 έκανε καλή δουλειά , καλοκαίρι με 30 στο δωμάτιο και crysis , ααααααχχχχ ..... πρέπει να έφτανε στους 100 😅
toxoths73 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Τέτοια βλέπει η Sony και θα κυκλοφορήσει καμιά ψησταριά που θα γράφει πάνω στα λουκάνικα PS5, μετά θα ζηλέψει η Nintendo θα βγάλει μουσταρδιέρα που όταν πατάς θα ψεκάζει μουστάρδα με το ολόγραμμα του Mario πάνω, και άντε μετά εμείς να φάμε σάντουιτς.
atypicalcoder Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Κοροϊδεύετε όσο θέλετε αλλά σαν design το xbox είναι πολύ ανώτερο από το PS5 1
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Τελευταια τα ιδια σκ@τα εχουν γινει στο support .....
mindreader Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Ποσο καιρο το φωναζω; Αυτος ειναι ο σωστος δρομος και για την intel. Για να μη το κλεισουν το μαγαζι, πρεπει να αλλαξουν επιχειρηματικο μοντελο. Οι ανθρωποι ξερουν απο μπρικια και καψες! Intel cpu, για απιστευτο throttling, να καταπινει τα watt αμασητα, και να εχεις ψητα φαγητακια και ροφηματα απο εναν παλαι ποτε κολοσσο στις cpu! Αυτοι ξερουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα