αποστόλης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 23 hours ago, mphxths said: Οποιος δεν εχει μπει στον "Εγκεφαλο" να σου βγαζει η τυπισσα το ντοσιε με τα παιχνιδια και να παραγγελνεις επι τοπου τις κοπιες δεν εχει ζησει την πειρατεια στο πετσι του Λες και γινοταν νταραβερι ναρκωτικων εκει μεσα ημασταν. Πως δεν εγινε κανα ντου να μας μαζεψει καμμια κλουβα. Να μου πεις , πρεπει να πληρωνε στην αστυνομια το κατιτις , για να μενει ανοιχτο , μαγαζι που πουλουσε ... αντεγραμμενα Εγώ νοίκιαζα παιχνίδια playstation/PS2/pc/ταινίες, αντέγραφα και τα επέστρεφα. Ημανε 12-13 ετών περίπου. Αχχχχχ ωραία χρόνια 😁😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristarhos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Disc Impex και Tayo Yuden για τους μύστες...και LiteOn και Plextor. Ακόμη τα έχω καταχωνιασμένα κάπου. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου από aristarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου On 06/01/2024 at 21:06, polaki said: Matrox millennium μήπως; αυτη και το Plextor ηταν και τα 2 για πολλα χρονια η μονη επιλογη για καποιον που εφτιαχνε μουσικη τοτε σε pc.Τοτε οι καρτες γραφικων ειχαν πολλα προβληματα για χρηση σε pc μουσικης παραγωγης και αυτη η καρτα ηταν το holy grail για να μην εχεις θεματα.Ειχα 2 τοτε,και αυτες πολυ ακριβες On 07/01/2024 at 16:06, αποστόλης said: Εγώ νοίκιαζα παιχνίδια playstation/PS2/pc/ταινίες, αντέγραφα και τα επέστρεφα. Ημανε 12-13 ετών περίπου. Αχχχχχ ωραία χρόνια 😁😁 classic! Αγοραζα 1 cd μουσικης απο το metropolis,το ανοιγα χωρις να χαλασω την ζελατινα,το γραφα,το ξανακλεινα,επιστροφη,αλλαγη με αλλο,2-3 φορες. Αγοραζες ενα επαιρνες 3. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα