Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, reystar είπε

Εχει 70€ διαφορα απο το skroutz περιπου, διαβαζω που γραφετε οτι σταματησατε να αγοραζετε γιατι χρεωνουν 0.50€ στην παραγγελια....δηλαδη τι να πω...οτι και να πω...αν σας λειπουν τα 0.50 τοτε παω πασο

μεχρι και στον τιτλο το βαλατε...την δουλεια σας θελετε να κανετε ή να μην βγαζει αερα 0.50€ το e-shop? για να καταλαβω...

Αυτός ο τρόπος σκέψης ειναι που μας φέρονται σαν γίδια... αδερφέ, ουτε τα +6€ που εχουν φορέσει καπελο στην φετα μας λειπουν αλλα δεν ξερω αν θα το καταλαβεις

• Like 3
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, fysikos είπε

Αυτός ο τρόπος σκέψης ειναι που μας φέρονται σαν γίδια... αδερφέ, ουτε τα +6€ που εχουν φορέσει καπελο στην φετα μας λειπουν αλλα δεν ξερω αν θα το καταλαβεις

Αυτές οι φοβερές συγκρίσεις ανόμοιων πραγμάτων είναι πράγματι εκπληκτικές ! Φέτα με προιόν τεχνολογίας !

Ο πατέρας μου έλεγε ένα πολύ σωστό πράγμα. Στα σούπερ μάρκετ υπάρχουν τα "βλακόμετρα". Σου έχει π.χ. τον καφέ στα 250γρ 9,00 ευρώ. Δίπλα έχει ακριβώς την ίδια συσκευασία με τυπωμένο "- 1,00 ευρώ", άρα 8,00 ευρώ τελική. Εάν εσύ δεν προσέξεις και πάρεις την πιο ακριβή συσκευασία ποιος θα φταίει? Το κακό/πονηρό σουπερ μάρκετ ή εσύ ως καταναλωτής?

Σήμερα το διαδίκτυο είναι ένα πολύ μεγάλο σουπερ μάρκετ. Θέλω ένα προιόν, το ψάχνω, συγκρίνω online όλες τις τιμές και εκείνο που με ενδιαφέρει είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ. Δεν έχει σημασία πως την διαμορφώνει/εμφανίζει ο πωλητής. Με ενδιαφέρει να το πάρω στην πιο φθηνή τελική τιμή. Αλλιώς ίσως να εμπίπτω σε αυτό τον χαρακτηρισμό που ανέφερα αρχικά. 

• Like 5
Δημοσ.

Ρε παιδιά, πραγματικά τώρα κάνετε θέμα τα 0,50€ τη στιγμή που ψωνίζετε πολλαπλάσιας αξίας πράγματα;

Μου θυμίζει το ρητό "ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στ' αλεύρι".

Εμένα προσωπικά το eShop με έχει βολέψει πολλές φορές εδώ και χρόνια, ειδικά στην πανδημία που μπορούσες να παραλάβεις από κατάστημα άμεσα. Κάποιοι το έχετε ξεχάσει μάλλον...

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, fysikos είπε

ετσι απο περιεργεια, αν εισαι στο ψαξιμο για κάμερες και σου κάνουν και αύριο τις βάλει 5€ + 0,50 δεν θα τις πάρεις; 🧐

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...