HypnoTask Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Στις 4/1/2024 στις 9:04 ΜΜ, MetaTech είπε GoG και Epic μόνον! ΣΙΓΟΥΡΑ οχι epic... χαχαχα 9 ώρες πριν, MaxHeadroom_2023 είπε είμαι ένας απλός χρήστης που χρησιμοποιεί win7/8.1 κατά βάση για games , δεν υπάρχει κανένα όφελος να μεταβώ σε win/10/11 αλλά με αναγκάζουν οι εταιρείες γιατί ξαφνικά αποφάσισαν (λόγω microsoft-αλλιώς κανείς δεν θα αγόραζε 10/11) ότι τα software/games δεν θα υποστηρίζονται από win7/8.1 και να μην αρχίσω να αναφέρω τις γελοιότητες με το hardware .μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος . Φιλε τι παιχνιδια παιζεις αν επιτρεπετε; crysis 3 και gta iv? 1
MaxHeadroom_2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, HypnoTask είπε ΣΙΓΟΥΡΑ οχι epic... χαχαχα Φιλε τι παιχνιδια παιζεις αν επιτρεπετε; crysis 3 και gta iv? valhalla-cyberpunk-horizon-cod-titanfall2 και αναγκάστηκα να βάλω win10 λόγω hardware
HypnoTask Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, MaxHeadroom_2023 είπε valhalla-cyberpunk-horizon-cod-titanfall2 και αναγκάστηκα να βάλω win10 λόγω hardware μου κανει εντύπωση...
MaxHeadroom_2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, RazielKvlt είπε Κάποιοι νομίζουν ότι η γη περιστρέφεται γύρω τους και η τεχνολογία θα σταματήσει γιατί τους πήρε εκατό χρόνια να μάθουν να ανοίγουν το office στα win7. εσύ μπορεί να έχεις 1 pc μόνο, εγώ όμως έχω 4 με διαφορετικά λειτουργικά, και τα 3 είναι παιχνιδομηχανές και το 4ο homecinema , ποιός ασχολείται με το office χαχα 3 λεπτά πριν, HypnoTask είπε μου κανει εντύπωση... τι σου κάνει εντύπωση - msi pro b-760 + i5 12400f+asus tuf gaming rx 6800 xt + dell s3220dgf 32 inch - και αναγκάστηκα να βάλω win10 λόγω hardware
HypnoTask Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, MaxHeadroom_2023 είπε εσύ μπορεί να έχεις 1 pc μόνο, εγώ όμως έχω 4 με διαφορετικά λειτουργικά, και τα 3 είναι παιχνιδομηχανές και το 4ο homecinema , ποιός ασχολείται με το office χαχα τι σου κάνει εντύπωση - msi pro b-760 + i5 12400f+asus tuf gaming rx 6800 xt + dell s3220dgf 32 inch - και αναγκάστηκα να βάλω win10 λόγω hardware μου κανει εντύπωση που δεν εισαι vintage gamer και ενω παιζεις μοντερνους τιτλους με καλο hardware δεν εχεις ακόμα windows 11. 1
MaxHeadroom_2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, HypnoTask είπε μου κανει εντύπωση που δεν εισαι vintage gamer και ενω παιζεις μοντερνους τιτλους με καλο hardware δεν εχεις ακόμα windows 11. για ποιο λόγο να βάλω 11; δεν κερδίζω κάτι
HypnoTask Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, MaxHeadroom_2023 είπε για ποιο λόγο να βάλω 11; δεν κερδίζω κάτι τζάμπα performance στα games που παίζεις βασικά και security/feature updates, τα 7 πεθάνανε '20, τα 10 θα πεθάνουν το '25 δεν καταλαβαίνω γιατί θες να χρησιμοποιείς απαρχαιωμένο λογισμικό
MaxHeadroom_2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, HypnoTask είπε τζάμπα performance στα games που παίζεις βασικά και security/feature updates, τα 7 πεθάνανε '20, τα 10 θα πεθάνουν το '25 δεν καταλαβαίνω γιατί θες να χρησιμοποιείς απαρχαιωμένο λογισμικό γιατί δεν πειράζω κάτι που δουλεύει άψογα (για μένα). 1
zodiak bam Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Στις 5/1/2024 στις 12:44 ΠΜ, MaxHeadroom_2023 είπε και τι σε νοιάζει το ποσοστό; το πρόβλημα είναι ο εκβιασμός To windows 2019 τι ακριβώς είναι;; 🥴
kata_tixi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου σβηνω το steam και διαγραφω την βιβλιοθηκη μου. δεν με σεβεται η valve εμενα που εχω xp και με βολευουν και μ τρεχουν ολα. τα 10-11 ειναι γεματα bugs, με εκβιαζουν με αυτο τον τροπο. ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ. εγω και το 0.065% που δεν εχουμε 10-11 μας διωχουν απο πελατες. ΑΙΣΧΟΣ. 🫠
MaxHeadroom_2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, kata_tixi είπε σβηνω το steam και διαγραφω την βιβλιοθηκη μου. δεν με σεβεται η valve εμενα που εχω xp και με βολευουν και μ τρεχουν ολα. τα 10-11 ειναι γεματα bugs, με εκβιαζουν με αυτο τον τροπο. ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ. εγω και το 0.065% που δεν εχουμε 10-11 μας διωχουν απο πελατες. ΑΙΣΧΟΣ. 🫠 και ποιος σου είπε ότι δεν έχω 10αρια;(αναγκαστικά γιατί το hardware δεν σου έδινε την δυνατότητα να κάνεις εγκατάσταση σε 7/8.1),αν δεν καταλαβαίνεις την πολιτική των εταιριών και πως σε αναγκάζουν να προβαίνεις σε αναβαθμίσεις (software και hardware) δεν φταίω εγώ,περαστικά και να το κοιτάξεις.
RazielKvlt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, MaxHeadroom_2023 είπε εσύ μπορεί να έχεις 1 pc μόνο, εγώ όμως έχω 4 με διαφορετικά λειτουργικά, και τα 3 είναι παιχνιδομηχανές και το 4ο homecinema , ποιός ασχολείται με το office χαχα Οκ τότε.Λάθος της MS που δε σε ρώτησε. 1
MaxHeadroom_2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 35 λεπτά πριν, RazielKvlt είπε Οκ τότε.Λάθος της MS που δε σε ρώτησε. πετάς μια εξυπνάδα και νομίζεις ότι κάτι έκανες,υπάρχουν κάποιοι που δεν ενδιαφέρονται για office κ.τ.λ. τα pc μου είναι για διασκέδαση και όχι για δουλειά, οπότε δεν με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα.
jcnstd100 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Υποθέτω πως την ίδια πολιτική εφαρμόζει επίσης για παλιότερες εκδόσεις του macOS της Apple.
mitsos_z Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μια και ο καθένας εκφράζει την προσωπική του άποψη για το θέμα θα ήθελα να πω τα εξής : 1) τα νούμερα αυτά για τη χρήση λειτουργικών από που αντλούνται ? από την αμερικάνικη αγορά ? Στην Ελλάδα (και στην ανατολική Ευρώπη τουλάχιστον) αμφιβάλει κανείς ότι είναι πολύ διαφορετικά ? Μόνο τους υπολογιστές επιχειρήσεων και οργανισμών να μετρήσουμε όλοι έχουν το πολύ windows 7... θα πει καποιος δεν παίζουν games εκει... ναι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η microsoft πρέπει να τους ξεκόψει απ' τις ενημερώσεις ασφαλείας. 2) το ότι η microsoft και οι δημοφιλείς browsers αποφάσισαν να διακόψουν την υποστήριξη για όλες τις εκδόσεις των windows προ των 10 πως συνάδει με το "ενδιαφέρον" όλων αυτών των πολυεθνικών για την "περιβαλλοντική βιωσιμότητα" , το "αποτύπωμα άνθρακα" και άλλες τέτοιες φαμφάρες όταν σε αναγκάζουν ουσιαστικά να πετάξεις στα σκουπίδια απόλυτα λειτουργικούς υπολογιστές επειδή δε βρίσκεις λειτουργικό για να τρέξουν ασφαλώς ? 3) είμαι περίεργος για τις αντιδράσεις όσων παραπάνω δικαιολογούν την απόφαση της steam όταν η microsoft τερματίσει την υποστήριξη και για τα windows 10 και πολλοί θα πρέπει να πετάξετε τον υπολογιστή σας στα σκουπίδια γιατί τα 11 έχουν τις απαιτήσεις υλικού που έχουν (υπάρχει και σχετικό thread στην ιδια ενότητα εδώ που αναφέρει πέταμα πάνω από 200 εκατομ. υπολογιστών με τη λήξη των 10)... 4) προσωπικά χρησιμοποιούσα έως πρόσφατα υπολογιστή με windows 8.1 . περυσι τέτοια εποχή η microsoft τα έληξε (και σου λέει αναβάθμισε - αλλά πρόσεχε γιατί οι προδιαγραφές υλικού σου μάλλον δεν ταιριάζουν με την αναβάθμιση - οπότε ξηλώσου και αγόρασε καινούριο υλικό). μετά από λίγο και η mozilla βγάζει φιρμάνι ότι το firefox δε θα λαμβάνει τις ενημερώσεις όπως προηγούμενα αλλά θα μπει σε μια extended υποστήριξη για λίγο (και μετά άντε γειά). οπότε αναγκάστηκα να αγοράσω καινούργιο laptop με windows 11... 5)Για όποιον αναρωτιέται τι παιχνίδια παίζει κανείς σε υπολογιστή με windows 8 και πίσω θα πω δεν είναι κολλημένοι όλοι με τα FPS για να τους καίει το framerate. Για παιχνίδια RTS και TBS αρκεί και ενας υπολογιστής 10ετίας (συν το γεγονός ότι οι καλύτεροι τίτλοι στρατηγικής είναι άνω της 10ετίας πίσω...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα