konnak Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Τελευταία έβαλα Mozilla, και με έχει κερδίσει, πλην δύο σημείων, και επειδή δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα, έλεγα μήπως ξέρει κάποιος πιο έμπειρος... 1ο: Στον ΙΕ, όταν μετακινήσεις τον κέρσορα πάνω από εικόνες, πετάγεται το πλαίσιο αυτό: Δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό, όμως είναι πολύ χρήσιμο (σε βγάζει και just στον φάκελο "Οι εικόνες μου"). Υπάρχει κάτι παρόμοιο που να παρέχει ο Mozilla; 2ο και λιγότερο σημαντικό: Υπάρχει δυνατότητα "έξυπνου" μενού bookmarks όπως στον ΙΕ; (όπου όποια favorites χρησιμοποιείς συχνότερα, αυτά εμφάνίζονται - χρήσιμο, όταν έχεις άπειρα, αν και δε δουλεύει πάντα καλά...). Ο Mozilla έχει απ' ό,τι είδα κάποια σε toolbar άμεσης πρόσβασης, και τα άλλα χύμα. Όπως και να χει, σε mozilla θα καταλήξω, ωστόσο αν έχετε κάτι υπ' όψιν...
lanista Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Φίλε konnak , ψάξε στα extensions που μπορείς να κατεβάσεις από το διαδίκτυο, αυτό με πλαίσιο που εμφανίζεται όταν μετακινήσεις τον κέρσορα πάνω σε μία εικόνα νομίζω ότι το έχω δει εκεί ...
midnight_man Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 είναι και πολύ χρήσιμο θα έλεγα όπου έχει απενεργοποιηθεί το right click ;-)
GrMikeD Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Isws auto einai konta se auto pou thes: http://www.yellowgorilla.net/imagezoom/
konnak Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Έψαξα τα extensions χτες βράδυ και το βρήκα, λέγεται Image Toolbar και λειτουργεί όπως το αντίστοιχο αναδυόμενο toolbar στον ΙΕ (αλλά μόνο για Firefox). Thanx πάντως για τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.