billarosa_n Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 καλησπέρα και καλή χρονιά, αγόρασα στις 27/12 και παρέλαβα στις 3/1/24 ενα apple watch series 8 απο το istorm. To ρολόι ήταν άδειο απο μπαταρία και μετά απο 1 ώρα στη φόρτιση δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση. Το πήγα απευθείας στο κατάστημα istorm όπου μου είπαν οτι μετά απο έλεγχο που θα κάνουν τις επόμενες 6-7 εργάσιμες θα με ειδοποιήσουν αν γίνεται επισκευή ή αντικατάσταση. έχει κανείς εμπειρία με το συγκεκριμένο κατάστημα και αν υπάρχει περίπτωση doa?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Στις 4/1/2024 στις 5:04 ΜΜ, billarosa_n είπε καλησπέρα και καλή χρονιά, αγόρασα στις 27/12 και παρέλαβα στις 3/1/24 ενα apple watch series 8 απο το istorm. To ρολόι ήταν άδειο απο μπαταρία και μετά απο 1 ώρα στη φόρτιση δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση. Το πήγα απευθείας στο κατάστημα istorm όπου μου είπαν οτι μετά απο έλεγχο που θα κάνουν τις επόμενες 6-7 εργάσιμες θα με ειδοποιήσουν αν γίνεται επισκευή ή αντικατάσταση. έχει κανείς εμπειρία με το συγκεκριμένο κατάστημα και αν υπάρχει περίπτωση doa? Δεν γίνεται επισκευή στα ρολόγια, οπότε αν δεν είναι κάτι με το software θα στο αντικαταστήσουν με νέο.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 On 04/01/2024 at 17:04, billarosa_n said: καλησπέρα και καλή χρονιά, αγόρασα στις 27/12 και παρέλαβα στις 3/1/24 ενα apple watch series 8 απο το istorm. To ρολόι ήταν άδειο απο μπαταρία και μετά απο 1 ώρα στη φόρτιση δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση. Το πήγα απευθείας στο κατάστημα istorm όπου μου είπαν οτι μετά απο έλεγχο που θα κάνουν τις επόμενες 6-7 εργάσιμες θα με ειδοποιήσουν αν γίνεται επισκευή ή αντικατάσταση. έχει κανείς εμπειρία με το συγκεκριμένο κατάστημα και αν υπάρχει περίπτωση doa? Αν μια μπαταρια λιθιου πεσει πολυ χαμηλα η ταση της τοτε οτι και να κανεις(εκτος απο πατεντες) δεν θα ξαναφορτισει. Θα μπορουσε να ειναι αυτος ο λογος αλλα σε καθε περιπτωση δεν σε ενδιαφερει. Κανονικα doa θα πρεπε να παει εκτος αν η apple εχει αλλες διαδικασιες.
billarosa_n Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. μου είπαν οτι ήθελε αλλα 20 λεπτά φόρτισης. Κακώς η καλώς το πήρα. Πάντως μέχρι τώρα λειτουργεί κανονικά και ελπίζω να συνεχίσει ετσι. και πάλι ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 6 hours ago, billarosa_n said: ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. μου είπαν οτι ήθελε αλλα 20 λεπτά φόρτισης. Κακώς η καλώς το πήρα. Πάντως μέχρι τώρα λειτουργεί κανονικά και ελπίζω να συνεχίσει ετσι. και πάλι ευχαριστώ. δεν το αφησες να γεμισει καθολου? ή δεν αναβε οτι γεμιζει.δεν ξερω τι ενδειξη βγαζει. ποση ωρα το ειχες αφησει να γεμισει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα