ffilz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Καλή Χρονιά εύχομαι Ξέρεις κανείς που μπορώ να αγοράσω αυτοκόλλητο βινυλίου για Wrapping ? Γενικά τα καταστήματα που κάνουν wrapping δεν πουλάνε, προτιμούν να κάνουν αυτοί τη δουλειά. Ωστόσο εγώ θέλω να το κάνω μόνος μου γιατί η μοτοσικλέτα είναι σε χωριό και δεν μπορώ να την φέρω αθήνα και δεύτερον γιατί θέλω να παίξω στην άδειά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Extinction Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Καλησπέρα, τα περισσότερα δεν πουλάνε είναι η αλήθεια, γιατί δεν μπορούν να σου δώσουν εσένα κομμάτι 10-20 μέτρα. Αυτό γιατί κατά την τοποθέτηση είναι αρκετές φορές που με το βάλε-βγάλε σε ένα κομμάτι είναι εύκολο να σκιστεί. Δεν είναι ότι δεν θέλουν να σου πουλήσουν, αντιθέτος τους περισσότερους με τόση δουλειά που έχουν, προτιμούν να μην ασχολούνται με μικρά κομμάτια γιατί απλά δεν έχει κέρδος και είναι συνήθως χάσιμο χρόνου. Για αυτό βλέπεις τα πάντα ντυμένα με το ίδιο αυτοκόλλητο, γιατί μόνο αυτό μπορούν να βρουν. Θα βρείς εύκολα κάτι αντίστοιχο σε κατάστημα στην Αλέκου Παναγούλη, απέναντι από το βενζινάδικο της Shell. Εναλλακτικές που μπορείς να σκεφτέις: 1) Ολόκληρο κομμάτι από εξωτερικό (αλλά πως θα φτάσει είναι το θέμα) 2) Να πας σε 2-3 καταστήματα να πάρεις προσφορά για ολόκληρο ρολό σε ότι χρώμα θέλεις. 3) Να πας σε γνωστό κατάστημα τα κομμάτια που θέλεις να ντύσεις, για να τελειώνεις και πιο γρήγορα. Αν αλλάξεις μόνο λίγα κομμάτια και ο σκελετός και το ντεπόζιτο παραμείνουν στο χρώμα της άδειας, νομίζω δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Βέβαια αυτό πρέπει να το ψάξεις, δεν ξέρω αν ισχύει και με την σημερινή νομοθεσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffilz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου ευχαριστώ πολύ θα ψάξω και ίσως είμαι τυχερός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα