Προς το περιεχόμενο

Εξουσιοδοτημένο συνεργείο Renault σε Νίκαια - Κορυδαλλό.

vader290

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! Σχετικά φρέσκος κάτοχος Renault Captur 2015 1.5 diesel και ψάχνω καλό, εξουσιοδοτημένο συνεργείο για τα τακτικά του services και γνώστης για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει σε μελλοντικές ζημιές. Περιοχή θα ήθελα ιδανικά σε Νίκαια - Κορυδαλλό ή κάπου τριγύρω κοντά, ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 minutes ago, vader290 said:

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! Σχετικά φρέσκος κάτοχος Renault Captur 2015 1.5 diesel και ψάχνω καλό, εξουσιοδοτημένο συνεργείο για τα τακτικά του services και γνώστης για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει σε μελλοντικές ζημιές. Περιοχή θα ήθελα ιδανικά σε Νίκαια - Κορυδαλλό ή κάπου τριγύρω κοντά, ευχαριστώ.

Λιγάκι πιο μακριά αλλά μάλλον από τους ειδικότερους στη μάρκα.

https://maps.app.goo.gl/7X4gKhdeRUvYrMbK7

• Thanks 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σορρυ, δεν έβγαλε ειδοποίηση και τώρα το είδα, εσύ πηγαίνεις εκεί? Είσαι ευχαριστημένος? Αν θες δώσε καμιά παραπάνω πληροφορία, ευχαριστώ!

Επεξ/σία από vader290

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι δεν πηγαινω εγω, δουλευω στον χωρο του αυτοκινητου και τον γνωριζω προσωπικα όπως και το συνεργειο του & την ποιοτητα της δουλειας τους από Πελάτες. Εαν θελεις κατι συγκεκριμενο μπορω να του μιλησω

Επεξ/σία από sellsoap
  • Thanks 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ενδιαφέρει να βρω κάποιον σωστό και αξιόπιστο να πηγαίνω για την ετήσια τακτική του συντήρηση, θα του ρίξω μια ματιά  

Επεξ/σία από vader290

3 ώρες πριν, vader290 είπε

Με ενδιαφέρει να βρω κάποιον σωστό και αξιόπιστο να πηγαίνω για την ετήσια τακτική του συντήρηση, θα του ρίξω μια ματιά  

Δεν είναι κοντά στην περιοχή σου αλλά μπορώ να τους συστήσω: https://www.google.com/search?sa=X&sca_esv=600701484&tbm=lcl&sxsrf=ACQVn0-2vHahvREZyAqQhbMzHQwZPOyAOQ:1706006502316&q=Renault+Club+Αξιολογήσεις&rflfq=1&num=20&stick=H4sIAAAAAAAAAONgkxIxNDc2MTAyMjAwNbE0NTU2NjAxMtjAyPiKUTUoNS-xNKdEwTmnNEnh3MRz-87tPLf_3G4g3nxu3fnmc1vP7TzftIiVOHUAoKcF2msAAAA&rldimm=17340220054955330420&hl=el-GR&ved=2ahUKEwivvLe8qfODAxXgR_EDHcNSDUgQ9fQKegQIExAF&biw=1920&bih=937&dpr=1#lkt=LocalPoiReviews

δεν τους πρόλαβα για πολύ καθώς πούλησα το Renault, αλλά είχα εμπειρία 1-2 χρόνια από σοβαρή επισκευή (αλλαγή σε κεφαλάρι) και κάτι άλλα ψιλολόγια που μου έφτιαξαν χωρίς πολλά πολλά και με μικρό κόστος συγκριτικά με άλλους κάποιον καιρό πριν το πουλήσω. Αν τον είχα ανακαλύψει λίγα χρόνια πριν μπορεί και να ξαναέπαιρνα Ρενώ.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vader290 είπε

Ενδιαφέρον και αυτό που προτείνεις φιλέ theopan, αν και αρκετά μακριά από εμένα, ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Ε εντάξει για 1 φορά το χρόνο σε προγραμματισμένο σέρβις (άντε 2-3) δεν λέει κάτι να είναι και μακριά. Αν πάμε στο "κάθε Δευτέρα μάστορα" όντως ξεκινάνε τα προβλήματα. Αλλά εκεί χρειάζεται επαναξιολόγηση επιλογής μάστορα (και αυτοκινήτου)... Εγώ ήμουν πάντα αλλά μπήκα πια σε φάση εντελώς "δεν θέλω να ξέρουν το όνομά μου-δεν θέλω να ξέρω τα δικά τους" τα εκάστοτε μαστόρια. Όταν πιάνουμε "κολλητιλίκια" υπάρχει πρόβλημα. Γενικό σχόλιο και όχι τόσο σχετικό το τελευταίο.

Επεξ/σία από theopan
  • Like 1

Η Ρενηλ στην Ηλιούπολη είναι οκ από άποψη παροχής υπηρεσιών per se, αλλά εκτός τόπου και χρόνου ως προς τις χρεώσεις της. Κατανοητό ότι ο καθένας θέλει το κέρδος του, κατανοητό ότι σου πουλάει αυθεντία γνώσης ο κάθε απόφοιτος τεχνικού λυκείου, κατανοητά όλα, αλλά είναι συνεργείο Ρενό στην Ηλιούπολη και όχι Bentley στο Σίδνεϊ. Έκανα εκεί τον τεχνικό έλεγχο του δικού μου για να το αγοράσω και μετά την αγορά την αλλαγή ιμάντα χρονισμού. Είχαμε συνεννοηθεί για το κόστος αλλαγής, ήμουν οκ με αυτό και μόλις πήγα να πληρώσω ήταν διπλάσιο. Γιατί ρε παιδια; Να ξέρετε, η τιμή που σας είπαμε ήταν χωρίς τα εργατικά. Χρόνος εργασίας για την αντικατάσταση του ιμάντα 4,5 ώρες btw. Δλδ οκ...

Γενικώς καθρεφτάκια για ιθαγενείς εάν με ρωτάς και κυρίως για ανθρώπους που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα από αυτοκίνητο, πάνε στην δουλειά τους, αφήνουν τα κλειδιά σε έναν συνεργό, αυτός τους χτυπάει στην πλάτη και επιστρεφοντας από την δουλειά τους τους χτυπάει και στην τσέπη υποδυόμενος την αυθεντία. Δεν είναι για όσους θέλουν να έχουν εποπτεία στο όχημά τους όσο αυτό είναι στα χέρια τους. Δεν σε αφήνουν καν. Εμένα βέβαια το πήγαν και ένα βήμα παραπέρα και έβγαλαν την πίσω βάση της πινακίδας που είχε το αυτοκίνητο για να βάλουν την δική τους την διαφημιστική... Έτσι, από μόνοι τους, δικαιωματικά.

Δεν θα τους πρότεινα λοιπόν. Προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναπάω εκεί μέσα και ας κάνουν και καλή δουλειά, δεν το αμφισβητώ κατ' ανάγκη αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...