tonis1989 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Απεριόριστα Data για 7 ημέρες σε όσους συνδυάζουν κινητό και σταθερό ΟΤΕ (Cosmote one). Ενεργοποίηση μέσα στην εφαρμογή του Cosmote App & του What's up. Ενεργοποίηση έως 9 Ιανουαρίου. 2 1
kormos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 35 λεπτά πριν, tonis1989 είπε Απεριόριστα Data για 7 ημέρες σε όσους συνδυάζουν κινητό και σταθερό ΟΤΕ (Cosmote one). Ενεργοποίηση μέσα στην εφαρμογή του Cosmote App & του What's up. Ενεργοποίηση έως 9 Ιανουαρίου. Εμένα δε μου το εμφανίζει 🙄 1
d_gkal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 10 λήγει η προηγούμενη προσφορά που έχω ενεργοποιημένη! Σωστό timing!
tempo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 ισχύει και για frog; Δεν βλέπω κάτι στο cosmote app 1
darkman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Εμενα γραφει τα δωρα συνεχίζονται απο το cosmote one , ισως πρεπει να εχεις και σταθερο στην cosmote για να στο βγάλει 🤔
tempo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 7 minutes ago, darkman said: Εμενα γραφει τα δωρα συνεχίζονται απο το cosmote one , ισως πρεπει να εχεις και σταθερο στην cosmote για να στο βγάλει 🤔 έχω το σταθερό και μερικά νούμερα frog. Που ακριβώς στο γράφει; Μπορείς να το ενεργοποιήσεις;
tempo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Just now, darkman said: Ευχαριστώ, βλέπω ότι είναι στην εφαρμογή whats up. Εγώ ρωτάω αν το εμφανίζει σε κάποιον στο cosmote app όπως αναφέρθηκε παραπάνω.
therion13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 28 λεπτά πριν, tempo είπε Ευχαριστώ, βλέπω ότι είναι στην εφαρμογή whats up. Εγώ ρωτάω αν το εμφανίζει σε κάποιον στο cosmote app όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Αν το νουμερο σου ειναι ειναι της cosmote το βγαζει στο cosmote app. εχω 3 νουμερα στο cosmote app μόνο το ένα που είναι cosmote βγάζει τα άλλα μόνο μέσω whats up app
steverman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Αυτή την προσφορά μου την δίνει κάθε μήνα. Whats up και κοσμοτε one
tempo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 29 minutes ago, therion13 said: Αν το νουμερο σου ειναι ειναι της cosmote το βγαζει στο cosmote app. εχω 3 νουμερα στο cosmote app μόνο το ένα που είναι cosmote βγάζει τα άλλα μόνο μέσω whats up app εγώ στο cosmote app έχω 3 νούμερα, ένα το σταθερό που είναι φυσικά cosmote και 2 νούμερα frog. Δεν βλέπω να μου βγάζει κάποια ειδοποίηση κλπ
therion13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 48 λεπτά πριν, tempo είπε εγώ στο cosmote app έχω 3 νούμερα, ένα το σταθερό που είναι φυσικά cosmote και 2 νούμερα frog. Δεν βλέπω να μου βγάζει κάποια ειδοποίηση κλπ Ναι αυτό λέω μόνο τα νούμερα που είναι cosmote βγάζει. COSMOKARTA! Το whats up νουμερο το βγάζει στο what's up εφαρμογή
teodgeor Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 3 ώρες πριν, steverman είπε Αυτή την προσφορά μου την δίνει κάθε μήνα. Whats up και κοσμοτε one Σου δινει unlimited ή 2gb ? 4 ώρες πριν, tempo είπε Ευχαριστώ, βλέπω ότι είναι στην εφαρμογή whats up. Εγώ ρωτάω αν το εμφανίζει σε κάποιον στο cosmote app όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Και εγώ μόνο στο whats up το βλεπω αν και εχω και σταθερό δεν το βλεπω το cosmote app
steverman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, teodgeor είπε Σου δινει unlimited ή 2gb ? 2gb μου δίνει για μια εβδομάδα. Και εγώ μόνο στο whats up το βλεπω αν και εχω και σταθερό δεν το βλεπω το cosmote app. Και εγω στο whats up.
drillgr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Θέλει ενεργοποίηση το σχήμα cosmote one για να μπορούν να ενεργοποιηθούν οι παροχές. Είτε απ'την εφαρμογή είτε στο mycosmote ή και μέσω τσατ/κλήσης στην εξυπηρέτηση πελατών. Εμένα μέσω mycosmote δε μπορούσε να ενεργοποιηθεί και μου το έκανα μέσω τσατ επί τόπου. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2024 από drillgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα