infin1tyGR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 10 minutes ago, mader said: μπααα... για Fake το κοβω. Ακυρώνεται το ρεκόρ λοιπόν, αφού αποφάνθηκαν fake οι επιστήμονες του Insomnia. Περιμένουμε με αγωνία αν θα τα καταφέρει ο επόμενος contestant.
mader Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Ακυρώνεται το ρεκόρ λοιπόν, αφού αποφάνθηκαν fake οι επιστήμονες του Insomnia. Περιμένουμε με αγωνία αν θα τα καταφέρει ο επόμενος contestant. άκυρο το άκυρο, αφου εξακρίβωσαν την γνησιότητα οι παντογνώστες σαν και του λόγου σου Σε αυτον το κοσμο, ενα απο τα πράγματα που πανε λαθος ειναι η ευκολοπιστία σας, αλλα τι να λεμε... θα σας γλεντήσει τρελα το Ai 4
gargalatas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 4 hours ago, oldnew said: Πως το κανει αυτο μετα? κι εγώ νόμιζα ότι υπάρχει κάποιο wheel κάτω απο το pad στην αρχή. Μετά όμως που είδα ότι ήταν το παραδοσιακό άρχισα να την υποψιάζομαι τη δουλειά. Ειναι λοιπόν όλοι αυτοί που επινοούν νέες τεχνικές, και άλλοι τις εφαρμόζουν και το κάνουν αυτό στην ηλικία των 10 -12 χρονών και μπορεί κανείς να καταλάβει ότι αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να επιτύχουν πολλά. Και είναι και οι άλλοι που διαβάζουν το άρθρο και αντί να ζηλέψουν και να προσπαθήσουν να γίνουν και αυτοί καλοί σε κάτι -οτιδήποτε κι αν είναι αυτό- και να γίνουν παγκοσμίως γνωστοί, προτιμούν να μειώσουν την προσπάθεια όλων. 1
gurgurant Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Αν ήταν απλά αυτό θα μπορούσε να το καταφέρει ο καθένας. Αλλά μάντεψε... ναι σιγα το ταλεντο στο τετρις μωρε..... Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2024 από gurgurant
sakis92 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Εφαγε freeze το game και νομιζει το τερματισε ; Α, τον καημένο.
Chachanoulis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Στις 4/1/2024 στις 1:03 ΠΜ, SkaL- είπε Πριν 30+ χρόνια έπαιζα και εγώ το ίδιο tetris στο nes, πολλές φορές και διπλό εναντίον κάποιου άλλου παίχτη πραγματικά τόσο απλό και τόσο ωραίο. Χαίρομαι που ο κόσμος συνεχίζει και ασχολείται με ποιοτικά διαχρονικά παιχνίδια. Μπράβο του για τη επιτυχία ακόμα και με την βοήθεια του πειραγμενου pad. ΥΓ. Είμαι κάτοχος ενός σύγχρονου υπολογιστή, κορυφαίου πριν μια 3τια 5800Χ, bdie, rtx 3080, gen4 nvme καλή κάρτα ήχου κτλ κτλ όμως τα παιχνίδια που βγαίνουν είναι άψυχα με ελάχιστες εξαιρέσεις, στα δάχτυλα του ενός χεριού τα μετράς κάθε χρόνο, μα τι έκαναν τότε και όλα τα παιχνίδια είχαν αξία και τώρα δεν αντέχεις ούτε να τα παίξεις λίγο ; εγώ έχω πρόβλημα; σκέφτομαι να φτιάξω ένα retro pc οχι δα, ενα σκασμο μαλακιες εβγαιναν και τοτε. εμεις θυμομαστε μονο τα καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα