Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για ένα απλό πληκτρολόγιο για desktop Υ/Η με φωτιζόμενα πλήκτρα για να γράφω σε χαμηλό φωτισμό αλλά δε βρίσκω κάτι σε λογική τιμή.

Στο skroutz μου βγάζει gamming πληκτρολόγια που από τη μία συχνά έχουν τον φωτισμό όχι στα πλήκτρα αλλά από κάτω και από την άλλη τα οικονομικά έχουν αρκετές κακές κριτικές για βλάβες.

Μπορεί κάποιος να προτείνει κάνα πληκτρολόγιο με φωτιζόμενα πλήκτρα; Οι Ελληνικοί χαρακτήρες επιθυμητοί αλλά όχι απαραίτητοι.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά, προτίμησα το Motespeed ck95 με 25ε, το πρώτο μηχανικό μου πληκτρολόγιο με red διακόπτες

Δεν έχει RGB αλλά μόνο ένα σαν γαλανό φωτισμό.

Έχει Ελληνικούς χαρακτήρες αλλά δε φωτίζονται σαν τους Αγγλικούς...

Μόνο μειονέκτημα ότι καθώς γράφω μάλλον, πατιέται από την παλάμη το ctrl και όταν πατάω το 'a' (άρα select all) με το επόμενο κουμπί σβήνονται όλα χωρίς να μπορείς να κάνεις επαναφορά με το ctrl+z !!

Επεξ/σία από AndVal
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, AndVal είπε

Τελικά, προτίμησα το Motespeed ck95 με 25ε, το πρώτο μηχανικό μου πληκτρολόγιο με red διακόπτες

Δεν έχει RGB αλλά μόνο ένα σαν γαλανό φωτισμό.

Έχει Ελληνικούς χαρακτήρες αλλά δε φωτίζονται σαν τους Αγγλικούς...

Μόνο μειονέκτημα ότι καθώς γράφω μάλλον, πατιέται από την παλάμη το ctrl και όταν πατάω το 'a' (άρα select all) με το επόμενο κουμπί σβήνονται όλα χωρίς να μπορείς να κάνεις επαναφορά με το ctrl+z !!

Τα μηχανικά είναι ψηλά. Αν και υπάρχουν και πιο κοντά σε ύψος.

Ή λύση σου λέγεται palm rest

• Like 1
Δημοσ.

Zeroground SOKI. 12-15 E. Στανταρ φωτισμος, αλλα αρκετος για πληκτρολογιση το βραδυ, Βολικο ειναι, μουρατο ειναι. Τοχω κανα εναμισυ χρονο, θεορω αποσβεση εκανε και να χαλασει με 12 Ε ενα καινουργιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...