SofosChoriou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Ευλογημένη χρονιά σε όλους Θέλω να θέσω 2 θέματα. 1. Τον χειμώνα συνήθως φεύγω από το νησί που μένω μόνιμα τα τελευταία χρόνια μετά την σύνταξη και πηγαίνω Θεσσαλονίκη. Είναι ένα δυόροφο κτίριο με ανεξάρτητη θέρμανση - καλοριφέρ πετρελαίου, κάθε όροφος. Είμαι ένα άτομο, δεν χρειάζομαι όλα τα δωμάτια ζεστά, αλλά εκεί που κάθομαι θέλω πολύ ζέστη και δεν έχει. Τι μπορώ να κάνω; 2. Στο νησί το σπίτι έχει παλιές εσωτερικές πόρτες. Είναι σε καλή κατάσταση και μιας που είναι και ξύλο, που τώρα δεν τις βρίσκεις εύκολα θέλω να τις βάψω, δίνοντας ένα άλλο χρώμα ξύλου, όχι άσπρο, γκρι, μπλε κλπ. Μπορώ να το κάνω μόνος μου ή χρειάζεται μάστορας; Τι προτείνετε; Ευχαριστώ
meletis_m Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 6 ώρες πριν, SofosChoriou είπε Ευλογημένη χρονιά σε όλους Θέλω να θέσω 2 θέματα. 1. Τον χειμώνα συνήθως φεύγω από το νησί που μένω μόνιμα τα τελευταία χρόνια μετά την σύνταξη και πηγαίνω Θεσσαλονίκη. Είναι ένα δυόροφο κτίριο με ανεξάρτητη θέρμανση - καλοριφέρ πετρελαίου, κάθε όροφος. Είμαι ένα άτομο, δεν χρειάζομαι όλα τα δωμάτια ζεστά, αλλά εκεί που κάθομαι θέλω πολύ ζέστη και δεν έχει. Τι μπορώ να κάνω; 2. Στο νησί το σπίτι έχει παλιές εσωτερικές πόρτες. Είναι σε καλή κατάσταση και μιας που είναι και ξύλο, που τώρα δεν τις βρίσκεις εύκολα θέλω να τις βάψω, δίνοντας ένα άλλο χρώμα ξύλου, όχι άσπρο, γκρι, μπλε κλπ. Μπορώ να το κάνω μόνος μου ή χρειάζεται μάστορας; Τι προτείνετε; Ευχαριστώ 1. Μπορείς να τοποθετήσεις θερμοστατικές κεφαλές στα σώματα και να ρυθμίζεις απο εκει .Δε θα το κλείνεις εντελώς στα άλλα δωμάτια . Τι σύστημα καλοριφέρ έχεις ? Συντήρηση έχει γινει πρόσφατα όπως και έλεγχος Δοχείου διαστολής και Αυτόματου πλήρωσης μηπως έχει κολλήσει από τα χρόνια . 2. Θα χρειαστείς και ειδικό βερνικί και χρώμα έπειτα . Συμβουλέψου ενα χρωματοπολείο .
SofosChoriou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Τι σύστημα καλοριφέρ έχεις ? Συντήρηση έχει γινει πρόσφατα όπως και έλεγχος Δοχείου διαστολής και Αυτόματου πλήρωσης μηπως έχει κολλήσει από τα χρόνια . Πετρελαίου. Περασμένο γύρω στο 2004, 5. Έχει γίνει επαγγελματικός έλεγχος και συντήρηση τον Οκτώβριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα