GeoM11 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Σε δύο βδομάδες πετάω για Ζάγκρεμπ, με ενδιάμεση ανταπόκριση στο Βελιγράδι. Ήθελα αφενός να ρωτήσω αν μπορώ να πάω με την ταυτότητά μου (δεν έχω βγάλει ακόμα την νέα, όμως έχει Λατινικούς χαρακτήρες πάνω) Αφετέρου, μόλις φτάσω στο Βελιγράδι πρέπει να βρω τον γκισέ της εταιρείας με την οποία θα πετάξω από εκεί για Ζάγκρεμπ και να βγάλω νέο boarding pass ή με καλύπτει το boarding pass που θα βγάλω εξαρχής στην Αθήνα; Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2024 από GeoM11
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 18 λεπτά πριν, GeoM11 είπε Καλησπέρα σε όλους. Αφετέρου, μόλις φτάσω στο Βελιγράδι πρέπει να βρω τον γκισέ της εταιρείας με την οποία θα πετάξω από εκεί για Ζάγκρεμπ και να βγάλω νέο boarding pass ή με καλύπτει το boarding pass που θα βγάλω εξαρχής στην Αθήνα; Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Εξαρτάται πως είναι οι δύο πτήσεις,είναι ένα booking ή δύο;Το pass που έχεις τι γράφει σαν άφιξη;Βελιγράδι ή Ζάγκρεμπ;Είναι με την ίδια εταιρία ; Αν είναι δύο γιατί δεν το κάνεις ηλεκτρονικά; Οταν το έκλεισες το εισιτήριο δεν έγραφε κάτι;
GeoM11 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Εξαρτάται πως είναι οι δύο πτήσεις,είναι ένα booking ή δύο;Το pass που έχεις τι γράφει σαν άφιξη;Βελιγράδι ή Ζάγκρεμπ;Είναι με την ίδια εταιρία ; Αν είναι δύο γιατί δεν το κάνεις ηλεκτρονικά; Οταν το έκλεισες το εισιτήριο δεν έγραφε κάτι; Είναι ένα booking που αναγράφει και τις δύο πτήσεις: ΑΘΗΝΑ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ & ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΖΑΓΚΡΕΜΠ. Το pass δεν το έχω ακόμα, αφού θα μου σταλθεί αφού κάνω το check in ηλεκτρονικά 48 ώρες πριν την πτήση. Η εταιρεία είναι η ίδια. Όσο για την ταυτότητα, μήπως έχεις κάποια ιδέα;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Εξαρτάται πως είναι οι δύο πτήσεις,είναι ένα booking ή δύο;Το pass που έχεις τι γράφει σαν άφιξη;Βελιγράδι ή Ζάγκρεμπ;Είναι με την ίδια εταιρία ; Αν είναι δύο γιατί δεν το κάνεις ηλεκτρονικά; Οταν το έκλεισες το εισιτήριο δεν έγραφε κάτι; Και ενιαίο εισιτηριο να είναι, θα έχει δύο ξεχωριστά boarding passes. Ένα Αθήνα-Βελιγράδι και ένα Βελιγράδι-Ζάγκρεμπ. 3 λεπτά πριν, GeoM11 είπε Είναι ένα booking που αναγράφει και τις δύο πτήσεις: ΑΘΗΝΑ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ & ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΖΑΓΚΡΕΜΠ. Το pass δεν το έχω ακόμα, αφού θα μου σταλθεί αφού κάνω το check in ηλεκτρονικά 48 ώρες πριν την πτήση. Η εταιρεία είναι η ίδια. Όσο για την ταυτότητα, μήπως έχεις κάποια ιδέα; Όταν πας να κάνεις ηλεκτρονικά check-in, θα σου έχει και τις δύο πτήσεις. Θα κάνεις και για τις δύο και θα έχεις για κάθε πτήση ξεχωριστό boarding pass. Δεν χρειάζεται να βγεις απο πουθενά. Αν έχεις αποσκευή, θα πάει κατευθείαν στο Ζάγκρεμπ. 1
GeoM11 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Στις 3/1/2024 στις 6:20 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Και ενιαίο εισιτηριο να είναι, θα έχει δύο ξεχωριστά boarding passes. Ένα Αθήνα-Βελιγράδι και ένα Βελιγράδι-Ζάγκρεμπ. Όταν πας να κάνεις ηλεκτρονικά check-in, θα σου έχει και τις δύο πτήσεις. Θα κάνεις και για τις δύο και θα έχεις για κάθε πτήση ξεχωριστό boarding pass. Δεν χρειάζεται να βγεις απο πουθενά. Αν έχεις αποσκευή, θα πάει κατευθείαν στο Ζάγκρεμπ. Καλώς τότε. Με την ταυτότητα ξέρετε τι παίζει;
sellsoap Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Εφοσον λες οτι η σημερινη σου (παλια μπλε ταυτοτητα) εχει λατινικα εισαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα