sostos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Τι διαφορα εχει μεταξυ NGFF και Nvme και ποιους δισκους να αγορασω για NGFF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου m.2 = NGFF https://en.wikipedia.org/wiki/M.2 Ένας m.2 ssd μπορεί να είναι είτε sata είτε nvme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sostos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Φιλε μου εχω 2 εξωτερικες θηκες NGFF , δεν ταιριαζει η εγκοπη που εχει ο NvMe, τι πρεπει να κανω ? Και ποια ειναι τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα , μεταξη τους. Πρεπει να παρω δισκους NGFF , που θα βρω ? Και ποια μαρκα ειναι η καλυτερη .....θα ειμουν ευγνομων εαν μου απαντουσες. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από sostos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPaxilleas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) NGFF M.2 SSDs και NVMe PCIe SSDs είναι διαφορετικά πράγματα (όσον αφορά τα εφαρμοζόμενα πρωτόκολλα και τους connectors). Το NGFF (Next Generation Form Factor) είναι μια προδιαγραφή που αντικατέστησε το πρότυπο mSATA. Όλοι οι δίσκοι NGFF M.2 SSDs μοιράζονται τις ίδιες προδιαγραφές με το SATA (για αυτό και ψάχνεις τους δίσκους ως M.2 SATA III). Π.χ. εδώ βλέπεις έναν NGFF M.2 SSD. Π.χ. εδώ βλέπεις έναν NVMe PCIe SSD Για να βρεις NGFF M.2 SSDs δες εδώ (ψάχνεις τους δίσκους ως "M.2 SATA III"). Όσον αφορά τις ταχύτητες η πλάστιγγα γέρνει προς τους NVMe δίσκους (32 Gbps έναντι 6 Gbps, PCIe έναντι SATA διεπαφή). Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από JPaxilleas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sostos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Χρονια σου πολλα , και σε ευχαριστω παρα πολυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPaxilleas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Επίσης Χρόνια Πολλά sostos και Καλή Χρονιά (και πάνω από όλα υγεία👍). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα