noname1116 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 ρε φίλε '' doc1000 '' τα e-mail μου τα βλέπω από το Outlook και όχι από το Outlook express ,και browser έχω Opera 7.53 σε ευχαριστώ θα το κοιτάξω ρε πατρίδα ''astrolabos '' τί να τον κάνω τον γούγλη ; σε τι μπορεί να με βοηθείσει ; γίνε πιό συγκεκριμένος
OPC Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Μάλλον μιλάει για εύρεση manual for format και εγκατάσταση λειτουργικού Επίσης μια άλλη λύση είναι,με εντελώς δημοκρατικό τρόπο πάντα,να πάρεις το φιλαράκι σου που ξέρει να κάνει format,να του ακουμπήσεις ΕΛΑΦΡΩΣ ενα πιστόλι-μαχαίρι ή ότι άλλο σου βρίσκεται πρόχειρο,στον κρόταφο και να τον ζητήσεις ευγενικά να σου μάθει τα κόλπα του έρωτα εεεεεεεεεεε του format ήθελα να πώ :P Αν δεν δουλέψει αυτό πάντα υπάρχει και ο καβαντζότροπος όπου του κλέβεις τον HDD που έχει το λειτουργικό του,τον βάζεις στο δικό σου pc και είναι όλα ok :D Όταν αναζητήσει τon HDD του η απάντηση είναι "Το γ@μημένο το σαράκι μέχρι και σίδερα άρχισε να τρώει" Υ.Γ. : Ταναπού ζέσταααααααααα
DarkOrion Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 vasika filaraki na ksereis oti an de patheis de tha matheis:) kanenas de gennithike mathimenos:) tin proti fora na sai sigouros pane oloi me to stavro sto xeri kai me ti prosefxi mi xalasoune kati. Ousiastika to mono pou xreiazetai na kaneis pleon sta windows einai na valeis mesa apo bios to sistima sou na bootarei apo to cd kai apo kei kai meta se kathodigoun kai ta kanoun sxedon ola aftomata ta windows:) Akoma kai format pleon mporei na ginei mesa apo windows kai xoris start disk ( toulaxiston se win2k kai winxp ) file swstos. tin prwti fora pou ekana format, prin apo 5 xronia, milousa wres sto tilefwno me filo gia na mou eksigisei tin diadikasia. an den tin patiseis kapou, den prokeitai na matheis. kalo einai pantws na exeis enan pou kserei apo auta tin prwti fora konta sou, min ginei kai kamia xontrada.
wert Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Καλά κάποτε με τα win 98 χρειαζόταν να θυμάσε κάνα δύο εντολές για να τις γράψεις να γίνει το φορμάτ. Τίποτα σπουδαίο. dir - format - setup και κάτι τέτοια κόλπα. Δεν το ξέραμε όλοι. Ρωτήσαμε μάθαμε κάναμε και κάνα δύο βλακίες και μετά το είχαμε για διασκέδαση κάθε Σαββατοκύριακο την ίδια διαδικασία. Μετά ήρθαν τα XP. Mα τι άλλο ποιό απλό θέλατε; :? Βάζουμε το cd με τα XP στο cd-rom και κάνει boot ο υπολογιστής. Δεν έκανε boot; :? Τότε το βγάζουμε και το βάζουμε στο από πάνω Ενα απο τα δύο κανονικά θα κάνει boot. Πάλι δεν έκανε ; :? Η εξήγηση είναι ότι αυτός που μας πούλησε τον υπολογιστή ήθελε να μας κάνει πλάκα και να μας τα ξαναπάρει αλλιώς δεν εξηγείται. Τον φέρνουμε στην μνήμη μας και ετοιμαζόμαστε στην πρώτη συνάντηση να του δώσουμε πέντε γροθιές στο κεφάλι. Αντε κάναμε το boot. Και τώρα τι κάνουμε. Καθόμαστε και κοιτάμε αν είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε την οθόνη του υπολογιστή. Μας λέει αναλυτικά τι κάνει και τι εμείς πρέπει να κάνουμε. Αν είναι η δεύτερη ή τρίτη φορά τότε προλαβαίνουμε να κάνουμε ένα καφέ για να πίνουμε απολαυμβάνοντας την διαδικασία. Μόλις τελειώσει η διαδικασία το ρίχνουμε στην μπύρα για να γιορτάσουμε το γεγονός ότι κάναμε εγκατάσταση στα winXP. Τα πράγματα είναι απλά ακόμα και για τον ποιό αρχάριο. Aυτά φυσικά αφού είμαστε σίγουροι ότι έχουμε όλους τους drivers από τις συσκευές μας. Αν δεν τους έχουμε όλους τουλάχιστον από το μόντεμ. Αν δουλέψει αυτό θα βρεθούν και οι υπόλοιποι σίγουρα. ************************************** Για να μην χάσουμε τα αρχεία μας. ************************************** Κανόνας απαράβατος. Ποτέ δεν φυλάσουμε τα διάφορα αρχεία μας οτιδήποτε και αν είναι αυτά όσο μικρή αξία και αν έχουν στο partition που έχουμε το λειτουργικό. Ολα αυτά πάνε σε ένα άλλο partition ή δίσκο. Αυτό γιατί ανα πάσα στιγμή το λειτουργικό για τον οποιοδήποτε λόγο μπορεί να τα παίξει και να μας δώσει χαιρετήσματα. Το χαιρετάμε και εμείς τότε και του πατάμε ένα φορμάτ. Αν είχαμε προνοήσει και είχαμε κρατήσει ένα ghost σίγουρα γλυτώνουμε κάποιες ώρες ταλαιπωρίας.
noname1116 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 ρε φίλε ''wert'' αυτη την ιστορία με το ghost την έχω ξανακούσει και όλα ωραία και καλά μέχρι εδώ . Ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω όμως (ελπίζω να κρατήσετε ένα επίπεδο και να μην με κράξετε άν πώ κοτσάνα) λοιπόν έχεις κάνει λέμε τώρα ένα σωρό βαλακίες στο PC σου και αυτό σου κάνει διάφορα τρελά , κάνεις ένα ghost το πλακώνεις και στο format και άν πάει καλά το format το ξαναφέρνεις στα ίσα του με το ghost που κράτησες πρίν το format . Πές μου τώρα τί κέρδισες , με το ghost μάλλον πάει τσαμπα το format έτσι δεν είναι ; Όπως ήταν το PC πριν το format είναι και τώρα , άρα τσάμπα ο κόπος . Ποιά λοιπόν η χρησιμότητα του ghost ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Το να παρεις ενα ghost σε ενα pc που τα εχει παιξει ειναι δωρο - αδωρο.Το ghost πρεπει να παρθει οταν εχουμε κανει μια εγκατασταση των προγραμματων μας και δουλευουν ολα καλα ή τελος παντων το pc να ειναι ΟΚ. Η χρησιμοτητα στην περιπτωση που το pc δεν ειναι οπως πρεπει ειναι μονο για την περιπτωση που καποιος δεν καταφερει να κανει format και εγκατασταση καινουργια οποτε μπροστα στο ...χαος καλο ειναι και το "κακο' ghost.
sokonik_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 μια μικρη βοηθεια και απο μενα http://www.geocities.com/installationxp/
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 μια μικρη βοηθεια και απο μενα [url']http://www.geocities.com/installationxp/[/url] Καλα....Πολυ καλος οδηγος!!!!
wert Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Το να παρεις ενα ghost σε ενα pc που τα εχει παιξει ειναι δωρο - αδωρο.Το ghost πρεπει να παρθει οταν εχουμε κανει μια εγκατασταση των προγραμματων μας και δουλευουν ολα καλα ή τελος παντων το pc να ειναι ΟΚ. Οπως ακριβώς τα είπε ο Γιάννης. Και μόνο το λειτουργικό με τους drivers και όλα του τα update να κρατήσετε χωρίς κάτι άλλο φανταστείτε πόσο χρόνο γλυτώνετε. Προσωπικά έχω κρατήσει κάνα δύο ghost σε dvd. Bέβαια είχα το σύστημα dual boot και έτσι με την ησυχία μου έφτιαξα ένα κομάτι απροβλημάτιστο. Πέρασα το λειτουργικό-drivers-updates-και όλα τα προγράμματα που θέλω εκτός απο antivirus. Αυτό θα σας το εξηγήσω παρακάτω. Αφού λοιπόν ήμουν απόλυτα σίγουρος ότι όλα δούλευαν άψογα τότε κράτησα και το ghost. Πραγματικά κάποια στιγμή που το χρειάστηκα μέσα σε 20 λεπτά τα είχα όλα έτοιμα. Γιατί τώρα δεν κράτησα antivirus. Aφού λοιπόν είχα ένα ghost με τα όλα του άρχισα τις δοκιμές για το ποιό antivirus να βάλω. Ξεκίνησα με kaspersky. Το σύστημα σέρνοταν. Τα προγράμματα άρχισαν να έχουν προβλήματα. Το απεγκατέστησα. Τα προβλήματα παρέμειναν. Πέρασα το ghost και τελείωσε. Πήγα σε f-secure. Πάλι τα ίδια και χειρότερα προβλήματα. Το απεγκατέστησα. Πήρε μαζί του και τα μισά windows. Πάλι το ghost. Τελικά κατέληξα σε norton 2004. Εκεί είχα τα λιγότερα προβλήματα. Μηδαμινά θα έλεγα. Φυσικά μιλάω για τον δικό μου υπολογιστή με τα προγράμματα που εγώ χρησιμοποιώ και συνάντησα αυτά τα προβλήματα. Θεωρό καλό το ghost να κρατηθεί σε δύο τρείς φάσεις στον υπολογιστή σε απροβλημάτιστη περίοδο ούτος ώστε να υπάρχει επιλογή ποιό απ'όλα να ρίξεις μέσα. Και μόνο λειτουργικό-drivers-updates να κρατήσετε φανταστείτε πόσο χρόνο γλυτώνετε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Το να παρεις ενα ghost σε ενα pc που τα εχει παιξει ειναι δωρο - αδωρο.Το ghost πρεπει να παρθει οταν εχουμε κανει μια εγκατασταση των προγραμματων μας και δουλευουν ολα καλα ή τελος παντων το pc να ειναι ΟΚ. Οπως ακριβώς τα είπε ο Γιάννης. Και μόνο το λειτουργικό με τους drivers και όλα του τα update να κρατήσετε χωρίς κάτι άλλο φανταστείτε πόσο χρόνο γλυτώνετε. Προσωπικά έχω κρατήσει κάνα δύο ghost σε dvd. Bέβαια είχα το σύστημα dual boot και έτσι με την ησυχία μου έφτιαξα ένα κομάτι απροβλημάτιστο. Πέρασα το λειτουργικό-drivers-updates-και όλα τα προγράμματα που θέλω εκτός απο antivirus. Αυτό θα σας το εξηγήσω παρακάτω. Αφού λοιπόν ήμουν απόλυτα σίγουρος ότι όλα δούλευαν άψογα τότε κράτησα και το ghost. Πραγματικά κάποια στιγμή που το χρειάστηκα μέσα σε 20 λεπτά τα είχα όλα έτοιμα. Γιατί τώρα δεν κράτησα antivirus. Aφού λοιπόν είχα ένα ghost με τα όλα του άρχισα τις δοκιμές για το ποιό antivirus να βάλω. Ξεκίνησα με kaspersky. Το σύστημα σέρνοταν. Τα προγράμματα άρχισαν να έχουν προβλήματα. Το απεγκατέστησα. Τα προβλήματα παρέμειναν. Πέρασα το ghost και τελείωσε. Πήγα σε f-secure. Πάλι τα ίδια και χειρότερα προβλήματα. Το απεγκατέστησα. Πήρε μαζί του και τα μισά windows. Πάλι το ghost. Τελικά κατέληξα σε norton 2004. Εκεί είχα τα λιγότερα προβλήματα. Μηδαμινά θα έλεγα. Φυσικά μιλάω για τον δικό μου υπολογιστή με τα προγράμματα που εγώ χρησιμοποιώ και συνάντησα αυτά τα προβλήματα. Θεωρό καλό το ghost να κρατηθεί σε δύο τρείς φάσεις στον υπολογιστή σε απροβλημάτιστη περίοδο ούτος ώστε να υπάρχει επιλογή ποιό απ'όλα να ρίξεις μέσα. Και μόνο λειτουργικό-drivers-updates να κρατήσετε φανταστείτε πόσο χρόνο γλυτώνετε. Master!!!!!!!
battleweapons Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 mia erwthsh kai mono ixa akousi gia low format pano kato kati tetio to opio apomagnitizi telios ton disko einai ontos alithia ?? pia einai i entolh kai poso epikindino mpori na einai?
DarkOrion Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 prepei na einai arketa epikinduno. kapou to eixa dei kai egw auto (low level format).
polaki Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 low level format an den apatomai mporouses na kaneis kapote apo to bios. Ousiastika to low level tote otan oi diskoi itan 80MEGA bye (o protos mou diskos se sistima 486 dx/33!!) eperne POLLES ORES. Opote fantazomai oti einai praktika adinaton na kaneis low level format stis simerines ktinodies diskous, vevaia mporei kai na leo kotsanes... An kapoios kserei perissotera as to pei! Speaking of format, ego ekana xtes kai KSANA ekana simera giati viazomoun, evala 3-4 siskeves mazi pano me drivers xoris na kano kanena restart kai i audigy 2 eixe kollimata mazi me tin AC97.. Opote ksanaformat kai ena ena aptin arxi Emena me ola mou ta programmata, tis rithmiseis (tweak XP, klp) kai ta updates (dsl) mou pairnei 4 ores peripou.... Me tin iremia mou pantos kai me mousikoula endiameso ton restarts Ghost travao avrio na eimai jet.....!!
doc1000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Low level format δε γίνονταν μόνο στους παλιούς 80MB δίσκους. Εγώ όταν είχα επιστρέψει στην αντιπροσωπεία μου έναν δίσκο WD 4,2GB επειδή είχε bad clusters, του ρίξανε ένα low level format και εξαφανίστηκαν τα badclusters! Εγώ περίμενα τότε ότι θα μου τον αλλάζανε, αλλά τελικά τον επιδιόρθωσαν! ;Ακόμα δουλεύει! Και μια ερώτηση στους Ghostάκηδες!! Εγώ μια φορά που έκανα επαναφορά του συστήματος με το Ghost έχασα πάρα πολλά αρχεία επειδή το Ghost μου επανέφερε εκτός απ' τα windows και τα προσωπικά μου αρχεία στην προηγούμενη κατάσταση. Ήταν και σε διαφορετικό partition απ' την εγκατάσταση των windows. Μάλιστα ορισμένα directories τα κράτησε όπως πριν το Ghost, αλλά dir ήταν άδεια (!?), κάποια directories ήταν της παλιάς κατάστασης και άλλα όχι. Γενικά ένα μεγάλο μπάχαλο που βλαστήμησα τη στιγμή που δεν έκανα απ' την αρχή ένα format. Σε 3-4 ώρες θα είχα ξεμπερδέψει, ενώ με το ghost έψαχνα να δω τί έχασα ! Ήταν σα να μπήκε ένας κλέφτης στο σπίτι σου και να μη θυμάσαι τί ακριβώς είχες και σου πήρε. Δραματική κατάσταση. Αλλάζει τελικά το Ghost και άλλους φακέλλους ακόμα και τους προσωπικούς σου? Γιατί τουλάχιστον το System restore (όποτε δέχθηκε κι αυτό να δουλέψει, δεν μου πείραζε προσωπικούς φακέλλους, emails) Ghost 2003 των Norton Systemworks στα winXP με SP1
Deathstar Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Kai tora mporoume na kanoume low level format stous diskous mas kai pernis giro stin 1 ora. Low level format kanoume mono se periptosi pou eiparxoun bad sectors. kathos ksana dimiourgi ta clusters apo tin arxi. Ta bad sector den episkeuazonde aplos markaronde kai den xrisimopiounde. Anditheta stin thesi tous xrisimopiounde kapia ala sector apo to spare disk pou exi o kathe skliros. Giati oloi oi diskoi exoun spare capacity gia teties periptosis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.