Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή Χρονιά...σε ένα νέο σύστημα θέλω να πάρω ένα OFFICE 2021 το οποίο το έχω βρεί στο allkeyshop φτηνά, γύρω στα 3-4 € αλλά  αυτό που με προβληματίζει είναι

το Phone Activation....το οποίο δεν θυμάμαι να υπήρχε παλαιά. Πως ακριβώς γίνεται αυτό και είναι αξιόπιστο; Απλά παίρνεις τηλέφωνο και πατάς το αντίστοιχο αλφαριθμητικό

στο πληκτρολόγιο; Το τηλέφωνο ισχύει και για Ελλάδα; Υπάρχει κάποιο shop να δίνει στην Αντίστοιχη τιμή μονο κωδικό και online activation? Ευχαριστώ!

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, passenger57 είπε

Καλή Χρονιά...σε ένα νέο σύστημα θέλω να πάρω ένα OFFICE 2021 το οποίο το έχω βρεί στο allkeyshop φτηνά, γύρω στα 3-4 € αλλά  αυτό που με προβληματίζει είναι

το Phone Activation....το οποίο δεν θυμάμαι να υπήρχε παλαιά. Πως ακριβώς γίνεται αυτό και είναι αξιόπιστο; Απλά παίρνεις τηλέφωνο και πατάς το αντίστοιχο αλφαριθμητικό

στο πληκτρολόγιο; Το τηλέφωνο ισχύει και για Ελλάδα; Υπάρχει κάποιο shop να δίνει στην Αντίστοιχη τιμή μονο κωδικό και online activation? Ευχαριστώ!

επειδη και εγω ειχα αυτη την απορια και επειδη δεν βρηκα λυση πηρα απο εδω, 15.40 απο το 2ο καταστημα και ολα καλα, https://www.skroutz.gr/s/32682048/Microsoft-Office-Professional-Plus-2021-Polyglosso-se-Ilektroniki-adeia-gia-1-CHristi.html , αν δεν βρεις και εσυ απλα στο προτεινω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, passenger57 είπε

τελικα το εκανα μεσω τηλεφωνου...πλήρωσα μονον 2.99€ συνολο 

δηλωνεις το τηλεφωνο σου και σου ερχεται ενα μηνυμα με τον κωδικο και απλα βαζεις το κωδικο στο office; 

Δημοσ.

κάνεις την άχαρη διαδικασία να παρεις σε 800....κατι τηλεφωνο....να πληκτρολογήσεις με dtmf του σταθερου σου ολα τα νουμερα....να σου πει τον αντικωδικό ψηφίο ψηφίο οταν το κάνεις σωστά και μετα να το συμπληρώσεις στο installation του office....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...