maverick290402 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Καλησπέρα και Χρόνια πολλά! Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να πληρώσουμε πάνω από 500€ οφειλές στις ΔΟΥ όπως το ΦΠΑ ας πούμε , με μετρητά στην τράπεζα? Δηλαδή να πάω στο μηχάνημα και στην ταυτότητα οφειλής να βάλω πάνω από 500€ η θεωρείτε και αυτό συναλλαγή με μετρητά και μπαίνει πρόστιμο επειδή είναι πάνω από 500€ ??
1comment Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, maverick290402 είπε Καλησπέρα και Χρόνια πολλά! Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να πληρώσουμε πάνω από 500€ οφειλές στις ΔΟΥ όπως το ΦΠΑ ας πούμε , με μετρητά στην τράπεζα? Δηλαδή να πάω στο μηχάνημα και στην ταυτότητα οφειλής να βάλω πάνω από 500€ η θεωρείτε και αυτό συναλλαγή με μετρητά και μπαίνει πρόστιμο επειδή είναι πάνω από 500€ ?? Μπορείς να το κάνεις. Έχω πληρώσει μεγαλύτερα ποσά σε μηχάνημα της αλφα. Έχει μόνο ένα όριο στο πόσα χαρτονομίσματα βάζεις ανα συναλλαγή αλλά μπορείς να ζητήσεις στο ταμείο να σου κάνουν τα 50αρικα 200αρι. Υπόψην ζητάει και κάρτα για ταυτοπροσωπία. Το αν έχει πρόστιμο δεν το νομίζω. Εφόσον γίνει από μηχάνημα τράπεζας, εγώ καταλαβαίνω ότι είσαι οκ. Εξάλλου αυτό με το πρόστιμο για 500 μετρητά ισχύει για συναλλαγές μεταξύ ιδιώτη και επιχείρησης (λιανική πώληση). Εδώ πρόκειται για πληρωμή φόρου. Είναι άλλη περίπτωση. Αν ήταν παράνομο, η λογική λέει ότι δεν θα σε άφηνε το τραπεζικό μηχάνημα να το κάνεις. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από 1comment 1
panagiotis54 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου γινεται κανονικα οταν ειναι να στα παρουν οι ιδιοι δεν τους νοιαζει τι και πως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα