Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάντε τέτοιες βλακείες να μας αναγκάσετε εμάς τους Web Designers να φτιάχνουμε media queries και για πλάγιες οθόνες 

• Like 1
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ, ο τύπος έφτιαξε καινούριο προσανατολισμό και για να το κάνει πήγε και διάλεξε το Gnome; Το πιο "κλειστό" Linux DE (από άποψη ελευθεριών που δίνει); Κι όχι μόνο αυτό, χρησιμοποίησε XOrg (xrandr) ενώ το Gnome πλέον είναι από default σε Wayland; Τσάμπα να παιδεύεται ήθελε; Πρέπει να είχε πολύυυυ ελεύθερο χρόνο...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μάλλον θα έχει πολύ μεγάλη χρήση σε κόσμο που πάει σε φεστιβάλ! Πριν κάτι μήνες πήγα στους EPICA στο Floyd και ήταν ένας μπροστά μου που τραβούσε video έτσι σε κλήση, το συζητάγαμε με την παρέα για το ποιο το νόημα να τραβάς video ούτε οριζόντια ούτε κάθετα, μάλλον πρέπει να ήταν για αυτήν την οθόνη!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Insomnia News update:

- ερχονται νεες πανακριβες oled οθονες;  -> βαλε linux να σωθεις
- θες να βγαλεις trending selfie με φοντο την οθονη αλλα δεν ξερεις απο photoshop? -> βαλε linux να σωθεις
- εισαι σε σεισμοπληκτη περιοχη; -> βαλε linux να σωθεις
- εργαζεσαι μουτσος στα καραβια και εχει κυμα στη Βεριγγειο θαλασσα; -> βαλε linux να σωθεις

Επεξ/σία από Odyss3us
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Κακό δεν ειναι να υπάρχει. 

Υπάρχουν μερικές σπάνιες καταστάσεις που όντως μπορεί να είναι χρήσιμο. Μου ήρθε στο μυαλό χώρος εργασίας με χώρο σε εσοχη στο τοίχο που δεν ήταν τετραγωνικός..δεν μπορούσε να μπει οθόνη γιατί θα ήταν πολύ στραβά..η έπρεπε να γίνουν μεγάλες αλλαγές... 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Μάλλον θα έχει πολύ μεγάλη χρήση σε κόσμο που πάει σε φεστιβάλ! Πριν κάτι μήνες πήγα στους EPICA στο Floyd και ήταν ένας μπροστά μου που τραβούσε video έτσι σε κλήση, το συζητάγαμε με την παρέα για το ποιο το νόημα να τραβάς video ούτε οριζόντια ούτε κάθετα, μάλλον πρέπει να ήταν για αυτήν την οθόνη!

Ή απλά την είχε πιεί περισσότερο απ' όσο έπρεπε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...