Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Πρέπει να αντικαταστήσω τον ιμάντα χρονισμού στο χοντάκι μου. Το σκέφτομαι αν θα πάω γνήσιο ή όχι. Είναι του 2002 μοντέλο με 260 χιλ χλμ. Ο ιμάντας είχε να αλαχθεί από τα 120 χιλ. Κράτησε δηλαδη πάααρα πολύ. Δεν έχω μάθει τιμές, αλλά υποθέτω ότι υπάρχει μεγάλη διαορά τιμή με τα ιμιτασιον για τα οποία δεν ξέρω τις αντοχές τους. Γνώμη κανείς, τι θα έκανε στη θέση μου.

Δημοσ.

H χόντα δεν νομιζω να βγάζει ιμάντες.Βάλε καλή μάρκα εμπορίου,ina ή gates θεωρούνται πολύ καλές,άλλαξε και ότι άλλο χρειαζεται και θα είσαι τζετ.

Ως ανταλλακτικό δεν είναι τόσο ακριβό,η εργασία ειναι που ανεβάζει το κόστος.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Redfly είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Πρέπει να αντικαταστήσω τον ιμάντα χρονισμού στο χοντάκι μου. Το σκέφτομαι αν θα πάω γνήσιο ή όχι. Είναι του 2002 μοντέλο με 260 χιλ χλμ. Ο ιμάντας είχε να αλαχθεί από τα 120 χιλ. Κράτησε δηλαδη πάααρα πολύ. Δεν έχω μάθει τιμές, αλλά υποθέτω ότι υπάρχει μεγάλη διαορά τιμή με τα ιμιτασιον για τα οποία δεν ξέρω τις αντοχές τους. Γνώμη κανείς, τι θα έκανε στη θέση μου.

Παρόμοιο μοτέρ είχαμε με το Accord ίδιας χρονολογίας . Έφτασε τις 500,000 1ο χέρι και με αέριο από τις 300,000.

Βάλε εμπορίου . Εάν θυμάμαι σωστά είχα βρει gates , και skf .

Άλλαξε εννοείται και τεντωτηρα και τρόμπα νερού . 

Επίσης κάνε και ένα έλεγχο στις βαλβίδες του . Είναι παρεξηγημένη εργασία και πολύ τα αφήνουν , καλό είναι κάθε 30,000 έλεγχος . Δε παθαίνουν τίποτα αυτά τα μοτέρ .

Μόνο λάδια σασμάν βάλε γνήσια mtf 3 εάν ειναι χειροκίνητο κιβώτιο ή τα αντίστοιχα σε αυτόματο.

Δημοσ.

ιμάντας σαν ιμάντας δεν έχει καμία τρελή τιμή πχ gates (ο καλύτερος εκεί έξω κάνα 45 50 ευρώ κάνει που ειναι ψυχούλα σε σχέση με την δουλειά που θα ζητήσουν)

και το άλλο αν ο άλλος δεν κάνει καλή δουλειά μπορείς να τα πάρεις όλα στο χέρι (τύπου φτηνοδουλειά)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...